Бегање од часови

Член од
24 април 2007
Мислења
251
Поени од реакции
2
јас од на часови избегав да напијам кафе или нешто слично а на професорот му однесев кафе и завршена работа

Ddime

████████████████████
Член од
18 февруари 2007
Мислења
5.076
Поени од реакции
212
не му кажувам на професорот дека знам дека ке ме запише...кај мене професорите повекето се стари па така забораваат да запишуваат или ке му кажам на дежурниот да не ме кажува и нема да ме каже...

Пики

amazing happens
Член од
10 март 2007
Мислења
1.923
Поени од реакции
37
Кај нас се прави се што е можно само да се избега од час.Денеска еден тип неможеше да избега последниот час преку врата зашто стоеше наставничката па реши да избега низ прозорец.Но долу го начека наставнико по физичко кој инаку е нов и многу добар му мавна пет чврги и му рече ајт дома.

Член од
25 јануари 2007
Мислења
3.176
Поени од реакции
106
Епа пола ден сум на школо , пола дома уживанција .
Ке кажам на дежурен ке одам до таму и таму ме прати тој и тој и чиста сметка .

бтв - само 13 неоправдани ( 2 година )

СпаЈдеР

DissentiveMoron202
Член од
1 март 2006
Мислења
3.201
Поени од реакции
52
MeToNo1[MkD] напиша:
Епа пола ден сум на школо , пола дома уживанција .
Ке кажам на дежурен ке одам до таму и таму ме прати тој и тој и чиста сметка .

бтв - само 13 неоправдани ( 2 година )
Се нервирам кога ќе слушнам некој како кажува Само (некоја двоцифрена бројка до 20)...мислам не ме нервира некој што има толку неоправдани,ме нервира нашево школо кое после 5 неоправдани намалуваат поведение....:tapp:

Рунчев

Esi mi dobaaar
Член од
29 мај 2007
Мислења
1.263
Поени од реакции
191
СпаЈдеР напиша:
Се нервирам кога ќе слушнам некој како кажува Само (некоја двоцифрена бројка до 20)...мислам не ме нервира некој што има толку неоправдани,ме нервира нашево школо кое после 5 неоправдани намалуваат поведение....:tapp:
Епа како инаку? За 5 неоправдани треба да се падат учениците од училиште..

п.с: Затоа гледајте да си најдете добар матичен лекар.

СпаЈдеР

DissentiveMoron202
Член од
1 март 2006
Мислења
3.201
Поени од реакции
52
CyberBop напиша:
Епа како инаку? За 5 неоправдани треба да се падат учениците од училиште..

п.с: Затоа гледајте да си најдете добар матичен лекар.
5 Се малку!Секој ученик што сум го прашал од друго училиште ми репка некоја бројка над 10-15 и само нашево школо се 5....ама среќа класната ги оправдува,инаку до сега требав да имам едно 15 неоправдани,ама имам само 4....:toe:

Член од
8 февруари 2007
Мислења
1.968
Поени од реакции
43
Па јас бегав од часови за да одам на кафе со другарките, уствари зошто ни беше досадно на часовите:toe:

Ani4ka

PhAt Baby
Член од
27 мај 2007
Мислења
120
Поени од реакции
0
Beganje od casovi...e toa postuvam,ne ti se sedi vo skolo na casovi cao prijatno hih:smeshko::pos:

Dzish

unlike any other...
Член од
15 февруари 2007
Мислења
13.994
Поени од реакции
2.689
Па би рекол дека од досада, некогаш за да се направиш мангуп и така...

KoNtEjNeR

sapun
Член од
19 декември 2005
Мислења
2.306
Поени од реакции
44
stef... znaes nekogas e podobro da ja kazes vistinata nego da ja mavtas nastavnickata so bolki vo stomak i takvi rab...
znaes niz race kolku takvi i pominale ?? ni sam ne si svesen.. otrpnati se na takvi raboti.. samo uste glumat pa vikaat idi si nema da te zapisam.
mene organizacija profesorkata sto mi predavase vo cetvrta.. koj i da ja prasase od klas koga i da ja prasase... ne te ceka da i kazes me boli stomak, vamu treba da idam onamu.... samo sto ke i kazes profesorke moze da si odam treba.... te prekinuva odma i ti vika idi si.. i ne se ni vrti pak nakaj tebe...
taka da boje kazi si ne mi se idese... i kraj

курајбер

млад, потентен
Член од
29 јануари 2007
Мислења
16.880
Поени од реакции
50.434
sky_dog<no1> напиша:
леле колку ми жал што завршив средно :(
Ќути :nesum: ми се плаче кога ке ми текне на цел тој курташак што се одвиваше цели 4 години.Никогаш не сум бегал онака асално имав по 20 неоправдани и 20 оправдани секоја година, интересно ми беше на школо знаев како да си правам филм и не ми се бегаше.Бегав само на итни случаи.

Janev

2.856
Поени од реакции
58
more mene ic ne mi se sedi u skolo.. ama so ke pravis.. i mislam deka nema da mi bide maka koga ke zavrsam... a za beganje retko begam

Член од
25 мај 2007
Мислења
6.662
Поени од реакции
949
itar pejo напиша:
Ќути :nesum: ми се плаче кога ке ми текне на цел тој курташак што се одвиваше цели 4 години.Никогаш не сум бегал онака асално имав по 20 неоправдани и 20 оправдани секоја година, интересно ми беше на школо знаев како да си правам филм и не ми се бегаше.Бегав само на итни случаи.
Ај во прва и во втора бев добар имав само по 10 неоправдани и 40-50 оправдани,али во трета и четварта ауууу намалено поведени пред бркање свака година али се протнав некако јес за тоа да бев еднас на полагање али преживеав.Нема ништо како средно бегање,заебанције,девојки од клас ексурзии ау ау ау и се тоа ме тераше да бегам не за друго едноставно да си ги нервирам професорите поготово класната:)

Kajgana Shop

На врв Bottom