- Член од
- 24 април 2007
- Мислења
- 251
- Поени од реакции
- 2
јас од на часови избегав да напијам кафе или нешто слично а на професорот му однесев кафе и завршена работа
Се нервирам кога ќе слушнам некој како кажува Само (некоја двоцифрена бројка до 20)...мислам не ме нервира некој што има толку неоправдани,ме нервира нашево школо кое после 5 неоправдани намалуваат поведение....MeToNo1[MkD] напиша:Епа пола ден сум на школо , пола дома уживанција .
Ке кажам на дежурен ке одам до таму и таму ме прати тој и тој и чиста сметка .
бтв - само 13 неоправдани ( 2 година )
Епа како инаку? За 5 неоправдани треба да се падат учениците од училиште..СпаЈдеР напиша:Се нервирам кога ќе слушнам некој како кажува Само (некоја двоцифрена бројка до 20)...мислам не ме нервира некој што има толку неоправдани,ме нервира нашево школо кое после 5 неоправдани намалуваат поведение....
5 Се малку!Секој ученик што сум го прашал од друго училиште ми репка некоја бројка над 10-15 и само нашево школо се 5....ама среќа класната ги оправдува,инаку до сега требав да имам едно 15 неоправдани,ама имам само 4....CyberBop напиша:Епа како инаку? За 5 неоправдани треба да се падат учениците од училиште..
п.с: Затоа гледајте да си најдете добар матичен лекар.
Ќути :nesum: ми се плаче кога ке ми текне на цел тој курташак што се одвиваше цели 4 години.Никогаш не сум бегал онака асално имав по 20 неоправдани и 20 оправдани секоја година, интересно ми беше на школо знаев како да си правам филм и не ми се бегаше.Бегав само на итни случаи.sky_dog<no1> напиша:леле колку ми жал што завршив средно
Ај во прва и во втора бев добар имав само по 10 неоправдани и 40-50 оправдани,али во трета и четварта ауууу намалено поведени пред бркање свака година али се протнав некако јес за тоа да бев еднас на полагање али преживеав.Нема ништо како средно бегање,заебанције,девојки од клас ексурзии ау ау ау и се тоа ме тераше да бегам не за друго едноставно да си ги нервирам професорите поготово класнатаitar pejo напиша:Ќути :nesum: ми се плаче кога ке ми текне на цел тој курташак што се одвиваше цели 4 години.Никогаш не сум бегал онака асално имав по 20 неоправдани и 20 оправдани секоја година, интересно ми беше на школо знаев како да си правам филм и не ми се бегаше.Бегав само на итни случаи.