Бегање од часови

Esobar

Македонија над СЕ !
Член од
12 февруари 2008
Мислења
4.895
Поени од реакции
453
ова тромесечје имам 4-5 неоправдани шо сме избегале вака војводи по 10ина души :) иначе сам да бегам глупаво ми е подобро ќе седам на час ќе се зафркавам никогаш кога сме бегале повеќе души не сум останал на час а ако сакам сам да си отидам не бегам идам и ја прашувам класната

Ddime

████████████████████
Член од
18 февруари 2007
Мислења
5.076
Поени од реакции
212
Во основно беше зверско т.е во осмо одд. Секогаш одевме прва смена...и знаевме машките(10души) да си отидеме во нет кафе(кај другар) беспари така да маваме кантер додека не стане газдата, накај 11саат.

Во средно далеку понеозбилно. Бегавме цел клас многу често, си имавте ден(празник) 22.10 како ден кога прв пат избегавме заедно и секоја година го одбележувавме денот со бегање и уживање во парк.
Вака од часови сам да бегам исто знаев, али кога ке бегав најчесто наоѓав оправдание. Пред секое испрашување што беше, прво размислував дали може да киднам, а после дали да научам. :)

Srcee

Unforgettable
Член од
29 април 2008
Мислења
5.275
Поени од реакции
3.496
Eve denes kidnav od 3 casa. I imam griza na sovest. Ama so da sedam samo da se dzveram ko tele vo tabla koga za toa vreme mozam da napravam 100 popametni raboti

Surrender*

Soffro un po' ma almeno vivo
Член од
11 ноември 2008
Мислења
241
Поени од реакции
8
Ако бегаме цела стаја и јас бегам,а така нее..немам ни причини за бегане..

Член од
22 јули 2008
Мислења
93
Поени од реакции
2
..Ke kidnev koga imav nesto "pobitno" i za da ne se lizam u stilot"me boli glava,loso mi e..", posteno si odev bez da begam:)..fala Bogu nikoj ne me brkal..:)

Член од
1 јануари 2008
Мислења
35
Поени од реакции
1
бегам ептен коа не сум учел а имам тестови...бољи еден неоправдан него единица..и и кажувам на класната отворено и ми оправдува..

GavolRulz

hippopotomonstrosesquipedaliophobia
Член од
23 март 2008
Мислења
12.717
Поени од реакции
11.556
Па знам да си избегам од часови..
Ова тромесечје имам 4-5 можеби.. :)

ZS_

Член од
26 јули 2008
Мислења
5.156
Поени од реакции
211
15 пати избегав, 4 неоправдани имам. Е ај сеа.... :) :tv:

Кавадарчанец

Бадр Хари фан
Член од
18 декември 2007
Мислења
4.156
Поени од реакции
29
Во основно немав ни 1 неоправден ама во средно... имаше неколку :)
1год. 0 неоправдани (само јас и едно друго дете од класот бевме со 0) :salut:
2год. 9 неоправдани

3год. 8 неоправдани

4год. 9 неоправдани
ЛЕле ами ти не си имал ништо бре не се кажуј ќе ти се смеат :pos2::pos2::pos2:
Ја еве уште 3 неоправдани и треба да потпишуам изјава ми бараат родител :pos2::pos2:

пробистипка

малечка
Член од
13 август 2008
Мислења
2.026
Поени од реакции
130
јас оваа година никако да дојде ред да побегнам ама има време ке надокнадам следното полугодие.А цел клас никако не се сложуваме да бегаме од 1 час сите ке бегаат а кога дојде часот од кој треба да се бега сите остануваат:pos2:

Mike Tyson

Never,never,NEVER GIVE UP!
Член од
20 август 2007
Мислења
2.630
Поени од реакции
156
И јас бегав се додека не ме избркаа:)т.е доброволно го напуштив редовното идење у школо и земав вонредно.Едноставно неможев цел ден да доседам у школо.
До крајот на окт. имав 20 неоправдани и 70 оправдани:Ѕ

Kajgana Shop

На врв Bottom