Бегање од часови

Џои

КИНЕКТиран
Член од
1 февруари 2007
Мислења
8.406
Поени од реакции
2.076
robic напиша:
ja do sea nikogas neam begano:toe:
Абе ти прво одделени да не си,јас не знам цовек кој нема избегано барем еднаш?

PSYtisfaction

Царевата ќерка
Член од
30 јуни 2006
Мислења
3.922
Поени од реакции
527
Бегам кога ќе “проценам„ дека пиењето утринско кафе со другарките во некој од околните кафичи е далеку поинтересно од дремењето на столче на некој од досадните часови. Поретко и поради тест или испрашување.

G e G o-junior

Killing Loneliness
Член од
30 јануари 2007
Мислења
305
Поени од реакции
4
Јас бегам најчесто на Математика .. понекогаш кога ќе имаме испрашвење бегам . ама на Физичко не сум појден на час од памти век

Ann.

Queen of Nature
Член од
27 април 2006
Мислења
504
Поени од реакции
50
Најчесто не одам на прв час понеделник и вторник на линеарна алгебра зошто и онака не запишува проф.освен некогаш али тоа е ретко:)А некогаш си одам кога не ми се седи веќе,најчесто од историја,умирам од досада на тој час:tapp: И после класната кога ќе рече кај беше и викам задоцнав и нејкев да влезам и бап неоправдан:pos:

doti4nata

Drama Queen
Член од
25 септември 2005
Мислења
3.390
Поени од реакции
35
лани бегав...зошто уште не знам, ваљда дека тогаш имав проблеми па не ми се седеше на часови...а оваа година немам ни еден неоправдан :) не бегам уопште, јас сум од тие што и викаат на класната дека ги боли стомак :):):)

ZIKS

Ај за убо да е.
Член од
26 јануари 2007
Мислења
3.582
Поени од реакции
39
G e G o-junior напиша:
Јас бегам најчесто на Математика .. понекогаш кога ќе имаме испрашвење бегам . ама на Физичко не сум појден на час од памти век
ееееее бате, јас да избегам на Математика, со мојот наставник, богами ќе одам на полагање. :)

ZIKS

Ај за убо да е.
Член од
26 јануари 2007
Мислења
3.582
Поени од реакции
39
имам избегано од час, но кога ми било досадно, а и зависи што час имам, ако е некој час каде што имам "тежок" наставник, тешко да се разберам дека треба да одам, па затоа бегам. Со оглед на тоа дека сум одличен, сепак бегам кога ќе ми се смачи од досадни предмети. :)

Член од
6 март 2007
Мислења
66
Поени од реакции
0
Abe sekoe dete ne svet vo svojot zivot ima izbegano od casovi i jas imam begano i site decaaaa

Член од
18 декември 2005
Мислења
1.356
Поени од реакции
165
e jako e beganjeto toa ostanuva :) no ne cesto e onaka ednas vo nedelata na nekoj cas posebno na toj posledniot sedmiot najdosaden e :)
da imam begano od casovi i toa vo treta pocnav i mi se vide ko uboo :) i taka si prodolziv i vo cetvrta i tolku, vece nema sega moras da ides znaes potrebno ti e :)

Член од
27 февруари 2006
Мислења
1.356
Поени од реакции
9
Зошто да не бегаме? Јас бегав на времето од испитување, или кога немаше да ми се седи на час

N

NeMiRnA

Гостин
Koa osekam deka casot ke bide dosaden fakam magla i pijam kafe u nasito ni mango ili quatro ili pa ako ne se osekam dovolno spremna a isprasuvaat:)

Tanes

Ништо Море!
Член од
23 јули 2006
Мислења
664
Поени од реакции
6
Siguren si deka sekoj ima barem ednas izbegano?

S

sweetoxic

Гостин
eeeeeeeeeeeeeeee
jas denes prv pat izbegav od cas, ali cel klas! a inaku ne mozam da begam zs stalno me pustaat, pa taka da samo si odam mirno :icon_cool ! a imam i eden neopravdan, vo sedmo, zs se stepav na cas! mislam, samo vrativ!!! hehe

Kajgana Shop

На врв Bottom