Бегање од часови

Член од
25 мај 2007
Мислења
6.662
Поени од реакции
949
CyberBop напиша:
Готово е луѓе за оваа година.. во трета „ветувам” дека нема да отсуствувам ниту 1 час.

:pos2: Нема да бегаш до првата прилика:pos:

Член од
17 август 2006
Мислења
1.531
Поени од реакции
123
Ah kolku se begao u sredno c,cc.c.c.c...cccc.. i na kraj pak zavrsiv(so nezadovolitelno povedenie)am nema vrska vazno zavrsiv

Шмизличка

Let the good things roll
Член од
11 мај 2007
Мислења
355
Поени од реакции
4
Има многу причини зошто бегам/е, но последен пат избегав од последните три часа на последниот ден од школо. Кај беше последен па ние уште и учевме! И никој не му се седеше во школо и цело одделение си киднавме.

Рунчев

Esi mi dobaaar
Член од
29 мај 2007
Мислења
1.263
Поени од реакции
191
Шмизличка напиша:
Има многу причини зошто бегам/е, но последен пат избегав од последните три часа на последниот ден од школо. Кај беше последен па ние уште и учевме! И никој не му се седеше во школо и цело одделение си киднавме.
Немој да кажеш дека бевте во сабота на школо? Да не испадне дека сум некој многу:zver: ама кај нас после вторник никој не дојде на школо:toe:

Член од
4 февруари 2007
Мислења
1.640
Поени од реакции
16
Пошо ми е досадно.А пази го ова: у понеделник 7ми час имам ЛИКОВНО а?хааааааааааааа опасни се.И после ти да не бегаш...до душа,не бегам само на тој час..коа ке ми текне

moskva_bojan

Kirk Hammett
Член од
28 јануари 2007
Мислења
470
Поени од реакции
3
begame zasto ne ni se sedi na skolo! u toa prokletstvo koj saka da sedi?!

Nina

Ange ou Demon
Член од
31 мај 2006
Мислења
1.256
Поени од реакции
4
Ќе се сложам со повеќето дека бегаме затоа што ни е досадно,ама јас бегам и кога немам научено а ми е загарантирана единицата:)

lile_rock

Олд сКул...хD
Член од
22 јуни 2007
Мислења
902
Поени од реакции
7
Pa begam od casovi ako e dosadno.A nekogas ne begam nego kazuvam demek me bolelo stomak,glava......i me pustaat da si idam.Ama koga sakame da izbegame poveke deca ne moze da receme site deka ne boli nesto pa morame samo da si otideme.Nekogas se slucuvalo i voopsto da ne ne zapisat.A lani,vo sedmo begavme od sekoj cas likovno zosto ni bese 7 cas i ne ni se sedese pa bevme vo skolo samo na 6 casa.A nastavnickata zosto ne ne ni znaese po ime ne ne ni zapisuvase.:zver:

Член од
29 јуни 2007
Мислења
4
Поени од реакции
0
ZOSTO BEGAME? PA DA E MNOGU INTERESNO VO SKOLOTO NEMALO DA GO IZMISLAT TOA BEGAJNE

E

error

Гостин
Јас секогаш бегам последните часови. Секогаш седам на првите 5 часа, па после ке ми се смачи и си заминвам :)

F

fantomX

Гостин
Ако бега цел клас тогаш и јас, инаку,,елагантно бегање,, т. е. велам дека не ми е добро и ме пуштаат

ANDZI

Fashion is my opsession
Член од
5 февруари 2007
Мислења
833
Поени од реакции
6
Begam so cel klas, so dve drugarki,so edna,begam sama....hehe Obicno kidam od casovi ako ne sum spremna.Podobro e neopravdan otkolku edinica,neli??

burn84

Говорете Македонски
Член од
4 февруари 2006
Мислења
6.579
Поени од реакции
1.500
Ако не сум бегал во средно сеа би се чуствувал како да сум пропуштил голем дел од уживањето во тие години. Јас бегањето го охрабрувам од проста причина што тоа е дел од нормалното развивање на тинејџерите.

Сметам дека и средношколските професори се свесни за тоа затоа некои од нив замижуваат на бегањето од часови.

NEBO666

НАУЧНИК
Член од
21 јули 2007
Мислења
568
Поени од реакции
1
Jas najmnogu begam od: angliski,makedonski i istorija.Koga na tie casovi ke mi se priodi na net,ednostavno si izleguvam od cas i odam vo bet caffe(pozadi skoloto ima edno net caffe :D).

Член од
2 април 2007
Мислења
2.875
Поени од реакции
4
toa beshe oddamna ,no ne tolkuu cesto go pravev!

Kajgana Shop

На врв Bottom