Бегање од часови

курајбер

млад, потентен
Член од
29 јануари 2007
Мислења
16.880
Поени од реакции
50.434
sky_dog<no1> напиша:
Ај во прва и во втора бев добар имав само по 10 неоправдани и 40-50 оправдани,али во трета и четварта ауууу намалено поведени пред бркање свака година али се протнав некако јес за тоа да бев еднас на полагање али преживеав.Нема ништо како средно бегање,заебанције,девојки од клас ексурзии ау ау ау и се тоа ме тераше да бегам не за друго едноставно да си ги нервирам професорите поготово класната:)
Ме болеше ''ПЕНЧО'' за оценки секоја година на полагање во август и секоја година доволен со незадоволително поведение имаше смеа голема и емоции, кога завршив бед ме јадеше невиден да ми речат сега тргаш од септември прва година---одма си вадам слободна за автобус и ајт....:helou:

Член од
25 мај 2007
Мислења
6.662
Поени од реакции
949
Кај мене во клас имаше стандарна петорка која секогаш одеше на полагање во која и бев секако јас. Најака постава составени од момци од Скопје,Тетово,Гостивар,Струга хехехе
Али кога бегавме и после тоа на класен час разлог за бегањњето беше: професорке ме болеше зуб, ќе ми побегнеше автобусот,морам на контрола да идем.:kesa:

J

JohnnyMass

Гостин
Ма никогаш не сум имал проблем со оцени и веројатно баш затоа секогаш сум прв за бегање.Не знам зашто ми текнуе да го организирам класот да бегаме од физичко, англиски, македонски, ликовно (ај секое бегство од физика, хемија или математика е од оправдани причини).Можда затоа што многу ми се допаѓа изразот на професорот/ката кога влезе у празна училница.Така еднаш се бев качил на салата за да можам убаво да го видам лицето на професорката по хемија.За несреќа и таа ме виде, па морав да бегам од хемија наредните 2 недели додека не научам се.

Член од
25 мај 2007
Мислења
6.662
Поени од реакции
949
хаха ова ме потсети нешто:
пред 2 месеца имаме час по фармакогнозија и сеа ајде се договараме да бегаме заедно сите,и на листи пишувамe-професорке заминавме ние досадно ни е"

Рунчев

Esi mi dobaaar
Член од
29 мај 2007
Мислења
1.263
Поени од реакции
191
Абе луѓе бегајте до дека е време после и да сакате нема да можете.

20неоправдани VS 100оправдани.

Член од
25 мај 2007
Мислења
6.662
Поени од реакции
949
CyberBop напиша:
Абе луѓе бегајте до дека е време после и да сакате нема да можете.

20неоправдани VS 100оправдани.

ЈАСНО И ГЛАСНО така Е!!:zver:

CuCeNcE

perfectly imperfect
Член од
19 јуни 2006
Мислења
1.878
Поени од реакции
7
Ја најчесто кога бегам си бегам цел ден:pos: и тоа поради тоа што ми се спие или ме мрзи да седам во школо па ќе скитнам негде, а и поише ми се исплати.Ќе најдам оправдание од негде и ќе ми бидат оправдани:)

Potato

Cold hearted
Член од
18 мај 2007
Мислења
4.924
Поени од реакции
86
Ovaa godina, imam izbegano na 30 casa najmalku a imam samo eden neopravdan koga edna budala od profesorka me zapisa bidejki sum se dodvoruval na cas :)

Najcesto si odam na posledniot cas so obrazlozenie " imav natprevar ", ako klasnata saka nesto, i nosam isecok od " SPORT " i gotovo :P

Вампирката

Well, I tried to say there's nothing wrong with me
Член од
20 мај 2006
Мислења
3.819
Поени од реакции
95
бегам од часови па може да се каже дека и некогаш претерувам и измислувам секакви лаги али не претерувам во тоа...што е до класната таа и понекогаш сама не пушта само ако и кажеме каде идемем и зашто си идемем и таа само ќе не оправда...бегам ако треба да идам на кафе или ако не ми се седи веќе на часови односно ако ми е досадно...
последнава недела чело време бегавме некоклу души и си идевме на кафе...едноставно беше предосадно на часови :)

Овердрајв

Модератор
Член од
5 ноември 2005
Мислења
4.255
Поени од реакции
569
Ми недостига бегањето од часови. Сега веќе не е интересно.. ако не ми се оди - не одам, и на никој не му е гајле :)

Точкест

I'm Awesome
Член од
25 јануари 2007
Мислења
7.641
Поени од реакции
458
Од моето тазе завршување на школото(средно) најмногу ми недостига бегањето од часови и пиењето кафе на тревата у двор. Зошто бегавме? Што знам, онака:pos:

PSYtisfaction

Царевата ќерка
Член од
30 јуни 2006
Мислења
3.922
Поени од реакции
527
Проклето бегање од часови, поради него ми недостига средно уште сега.:(
Бегање од часови значи ослободување од тест, од досадата на часот, значи 20 души натуткани на сепаре во Бела или МонАми, значи утринско кафе за расонување, значи попладневно гатање (имаш црна душманка:pos:), значи собирање дома кај некој од клас, или акање низ центар... :)
Живот ми значеше бегање од часови.:) После него иде голем одмор. :pos:

Jukka

chili
Член од
16 мај 2007
Мислења
537
Поени од реакции
2
e toa bese zivot, ispravuvas muabeti, ti bajat na kafe ...... dali ke se vratat tie denovi nekogas, neveruvam. Zatoa ja si go iziveav toj period vo sredno a sega fakultet, veke e druga pesna ..... ne sum begal dosega na test ili pismena ali taka od cista mira, crna dosada, ne te faka mesto ....posledniod mesec profesorite mi go zaboravija glasot, ja zalev doktorkata se napisa opravdanija, mnogu ke mi nedostiga .... megu prvencite bev, 120 izostanoka

Член од
6 февруари 2005
Мислења
9.722
Поени од реакции
248
Јас не бегав : си одев и им велев ”пријатно”. :helou:

Рунчев

Esi mi dobaaar
Член од
29 мај 2007
Мислења
1.263
Поени од реакции
191
Готово е луѓе за оваа година.. во трета „ветувам” дека нема да отсуствувам ниту 1 час.

Kajgana Shop

На врв Bottom