Најчесто пред Нова Година има попусти, сега брзо не ми се верува...Дечки некоја информација кога ке биде следното намалување на цени во VIP (или ONE), да знам дали за кратко време ке паднат цените на телефоните или да купам нешто сега да не чекам џабе ако не е за брзо ?
За тие пари веројатно најдобрите можности ти се HTC Desire C за 6.500 (без интернет) и Alcatel OT-955 за 5.500 (исто без интернет). Еве споредба на двата телефона на GSMArena. Ако лично ме прашуваш, Алкателот има подобри карактеристики во скоро се. Поголем екран, резолуција, меморија, процесор, предна камера, батерија. HTC e поголем бренд кај Андроидите, па ако сакаш поизвикано име со мал екран, зимај го него.дајте добар предлог до 6000 ден со андроид на М пола месечна претплата. И дали знаете дали можи од антарис/ханди кои соработуваат со вип да се земи телефон кој не е од понудата на вип
За тие пари веројатно најдобрите можности ти се HTC Desire C за 6.500 (без интернет) и Alcatel OT-955 за 5.500 (исто без интернет). Еве споредба на двата телефона на GSMArena. Ако лично ме прашуваш, Алкателот има подобри карактеристики во скоро се. Поголем екран, резолуција, меморија, процесор, предна камера, батерија. HTC e поголем бренд кај Андроидите, па ако сакаш поизвикано име со мал екран, зимај го него.
Не знаев дека сакаш да ја задржиш тарифата и како им се цените на стари тарифи. Како и да е, не се многу 1.500 денари да доплатиш, ама ти си знаеш.И јас го гледав алкателот ама незнам не слушам мн убави мислења за него велат мн на поправка имало алкатели, имал проблем со тачот со вифиот. ама сепак најверојатно е како ќе ти се погоди оти па некои велат дека се презадоволни. А инаку за на пола претплата М се додава уште 1500 ден на таа сума прашав така ми кажаа цената што е на сајтот за М фрее плус 1500 денари. така да цената на алкателот би била 7000 ден.
Ова со 1500 плус ти е ако го продолжиш договорот 3 месеци пред истекот, ако го продолжуваш 1 месец пред истекот на договорот ти важат цените од М тарифата. Ова било поради претходните корисници кои „чекале“ до 1 месец (бидејќи порано така било) за обнова на договор, да не биле оштетени.И јас го гледав алкателот ама незнам не слушам мн убави мислења за него велат мн на поправка имало алкатели, имал проблем со тачот со вифиот. ама сепак најверојатно е како ќе ти се погоди оти па некои велат дека се презадоволни. А инаку за на пола претплата М се додава уште 1500 ден на таа сума прашав така ми кажаа цената што е на сајтот за М фрее плус 1500 денари. така да цената на алкателот би била 7000 ден.
Без разлика дали ќе го продолжиш договорот 3 или 1 месец пред истекот цените на телефоните се плус 1500 и ги има во Ценовникот на Вип за постдејд и си важат од 17.07.2012. Кој си зеде телефон пред тој рок си зеде кој не ќе си доплати макар и да чека и ден пред истек.Ова со 1500 плус ти е ако го продолжиш договорот 3 месеци пред истекот, ако го продолжуваш 1 месец пред истекот на договорот ти важат цените од М тарифата. Ова било поради претходните корисници кои „чекале“ до 1 месец (бидејќи порано така било) за обнова на договор, да не биле оштетени.
Така ако не ти се брза почекај до 1 месец пред истекот, па можеби и поубава понуда за телефони ќе имаш.
Како си задоволен од телефонот, го бива ли?lg l3 zemav so doplata od 2000den.
vip.mk/ebillКако можам да проверам колку бесплатни минути имам потрошено и колку ми остануваат на постпејд ?
Ме интересира лозинката дали ја пишува на постпејд договорот, да не го барам низ куќа за џабе ако ја нема на негоvip.mk/ebill
tekoven
Не знам дали имаш во договорот. Оди на страната и регистрирај се, после ќе можеш да провериш.Ме интересира лозинката дали ја пишува на постпејд договорот, да не го барам низ куќа за џабе ако ја нема на него
Се регистирав, ама за да имам привилегија за проверување Он-лајн сметка треба да ја пишам лозинката наведена во договоротНе знам дали имаш во договорот. Оди на страната и регистрирај се, после ќе можеш да провериш.