А1 Македонија (VIP)

OziLLLL

MADRIDISTA
Член од
8 октомври 2008
Мислења
3.334
Поени од реакции
1.892
Кај овие во ВИП не се знае кој пие кој плаќа...
Ѕвонам на подршка и прашав за тоа дали имам бенифиции некој што сум 2 години корисник на пола месечна за да купам телефон сега ќе го продолжувам ( за поефтин колку толку телефон). Ми одговара - "Да господине секако дека имате бенифиции, за вас не се истите цени како и за новите корисници, слободно прашајте во салонот во вашиот град."
Одам во вип истото го прашувам и ми вика "Има некој шо секој ден се моле да ја има ваа претплата шо ја имаш ти, јас да ја имам таа претплата срам би ме било да тражам и телефон за поефтини пари, шо повеќе сакаш од тоа шо си пола претплата"
И после ќе ми рече зашо сакаш да го прекинеш договорот...

Член од
29 август 2008
Мислења
5.683
Поени од реакции
4.061
ajde nekoj koj sto ima podobar telefon ..neka napravi eden speed test da vidime sto brzina ima vip3G :)
eve od mene eden speedtest ..no mojot momentalen telefon-nokia C2-01- 3G podrzuva max 384kbps

Attachments

Член од
29 декември 2011
Мислења
2.988
Поени од реакции
2.438
Одам во вип истото го прашувам и ми вика "Има некој шо секој ден се моле да ја има ваа претплата шо ја имаш ти, јас да ја имам таа претплата срам би ме било да тражам и телефон за поефтини пари, шо повеќе сакаш од тоа шо си пола претплата"
Ова истово што го напиша моментално да им го пишеш на ВИП во форма на приговор. Оди види како се викаа таа вработена, и пушти приговор. Покрај тоа што ќе кажеш што ти кажала, напомени дека бараш и подобра понуда за продолжување на договор. Не го оставај муабетов за на форум, сериозно напиши приговор, можеш само да добиеш, а со вакви постапки и да ги средиме малку несреќиве што работат по салони.

OziLLLL

MADRIDISTA
Член од
8 октомври 2008
Мислења
3.334
Поени од реакции
1.892
Ова истово што го напиша моментално да им го пишеш на ВИП во форма на приговор. Оди види како се викаа таа вработена, и пушти приговор. Покрај тоа што ќе кажеш што ти кажала, напомени дека бараш и подобра понуда за продолжување на договор. Не го оставај муабетов за на форум, сериозно напиши приговор, можеш само да добиеш, а со вакви постапки и да ги средиме малку несреќиве што работат по салони.
Не сум таков да одам да правам нечиј проблем, знам каков гаден народ е македонецот, само не ми е јасно кого праат будала, лека полека, сами ќе си останат на вип.

Ivica^

Confident Liar
Член од
14 август 2007
Мислења
11.412
Поени од реакции
16.675
Не сум таков да одам да правам нечиј проблем, знам каков гаден народ е македонецот, само не ми е јасно кого праат будала, лека полека, сами ќе си останат на вип.
Чим не си таков, шо уопште се жалиш тука. Молчи си и готово.
Те напраиле за нигде, ти ќе и траеш.

OziLLLL

MADRIDISTA
Член од
8 октомври 2008
Мислења
3.334
Поени од реакции
1.892
Чим не си таков, шо уопште се жалиш тука. Молчи си и готово.
Те напраиле за нигде, ти ќе и траеш.
Јас не го пишав за ти да го прочиташ и да реплицираш, чисто во соодветна тема и уз клоп на маабетот.

Член од
29 декември 2011
Мислења
2.988
Поени од реакции
2.438
Каква врска има тоа каков си? Нема да и направиш проблем, она тебе ти прави проблем!

Ivica^

Confident Liar
Член од
14 август 2007
Мислења
11.412
Поени од реакции
16.675
Јас не го пишав за ти да го прочиташ и да реплицираш, чисто во соодветна тема и уз клоп на маабетот.
Бог да чува.
Шо не пиша и дека не сакаш да ти биде прочитан постот и реплицран :facepalm:

Член од
22 април 2005
Мислења
1.338
Поени од реакции
505
Znaci ne davaat VIP beneficii za postojan korisnik i toa e toa, i jas bev 2 godini post paid, i jas gi molev 2 nedeli da mi kazat dali imam beneficii (pazi molim te namesto oni da me molat) i na kraj jasno si kazaa, ne sleduva nikakov popust niti beneficija tuku mozes da prodolzis so toj dogovor sto si go imal ili da se prefrlis na novite tarifi.Jasno kako bel den.

Член од
6 септември 2007
Мислења
8.188
Поени од реакции
8.266
Кај овие во ВИП не се знае кој пие кој плаќа...
Ѕвонам на подршка и прашав за тоа дали имам бенифиции некој што сум 2 години корисник на пола месечна за да купам телефон сега ќе го продолжувам ( за поефтин колку толку телефон). Ми одговара - "Да господине секако дека имате бенифиции, за вас не се истите цени како и за новите корисници, слободно прашајте во салонот во вашиот град."
Ти зашто отиде во Вип за телефон или за ефтини разговори баш ме интересира?

Член од
25 февруари 2010
Мислења
1.158
Поени од реакции
879
ти си чисто македонче, кубурата за зло време ја чуваш:) :facepalm:

Kajgana Shop

На врв Bottom