Препорака за најдобар телефон за пост пејд од 500 ден. М тарифа и со доплата од 3000 макс. ? Андроид..
Не е андроид,а симбиан не ми паѓа на памет.Noki ASHA 302 1990 den
Не е ни симбианНе е андроид,а симбиан не ми паѓа на памет.
КликКако да дознаам еден број од ВИП?
Не сум сигурен, ама побрзо ќе дознаеш ако се јавиш на 0771234.Имам број на претплата и на пример тој гласи 078 *** ***, сеа ме интересира дали може да платам и да си го сменам?
е оти вакви работи кажваш :/ договорот скоро ми истеква, и планирам да се префрлам во ОНЕ, а овие некогаш знат добро да понудат, а понудата во ОНЕ е до 31ви август.... ааахЕдна инсајдерска информација да споделам. ВИП ги добиле 3G фреквенциите од АЕК. Конечно, би рекол. Останува да се средат некои административни работи ама во скорешен период се очекува да се пушти 3G. Останува да видиме како ќе бидат цените и брзините. Ај нека се метнат на One малку и ќе биде топ.
Може! Кога ќе го продолжуваш и кога ќе те прашаат на која тарифа сакаш да бидеш, ти само кажи им на истата како до сега и готово (Вип Смарт М мислам дека се викаше). Јас така направив и си тера без проблем. Реално, таа е подобро него новата што ја нудат - во која претплатата од 500 денари ти е само претплата за вклучените минути, а секоја порака дополнително ќе ја доплаќаш...Ајде едно прашање за некој поупатен во врска со ВИП.Имаме 3 броја на пола претплата од 295ден со кој збориме со сите од вип без пари.Сега уште малце ни завршува договорот од 2 години.Може да се продолжи истата тарифа за уште година или две колку и да се или ке мора да се префрлиме на новите тарифи кој постојат во моментот?
Понудата со пола претплата им е полн погодок и таму мислам земаа најмногу корисници.Кон сите Вип корисници 1000 мин а со другите ја искористуваш претплатата плус минутата не е мн скапа така да супер чим може да се продолжи по староМоже! Кога ќе го продолжуваш и кога ќе те прашаат на која тарифа сакаш да бидеш, ти само кажи им на истата како до сега и готово (Вип Смарт М мислам дека се викаше). Јас така направив и си тера без проблем. Реално, таа е подобро него новата што ја нудат - во која претплатата од 500 денари ти е само претплата за вклучените минути, а секоја порака дополнително ќе ја доплаќаш...
најдобра понуда им е таа со пола за 295ден имаш све во претплатата интернет, смс итн..Понудата со пола претплата им е полн погодок и таму мислам земаа најмногу корисници.Кон сите Вип корисници 1000 мин а со другите ја искористуваш претплатата плус минутата не е мн скапа така да супер чим може да се продолжи по старо
што телефонче зема и дадоа барем нешто попустнајдобра понуда им е таа со пола за 295ден имаш све во претплатата интернет, смс итн..
и со задоволство си склучив 2 години пак договор со вип.