А1 Македонија (VIP)

Член од
29 август 2008
Мислења
5.707
Поени од реакции
4.087
А1 ти е невидена КУ.ВА.Во 2023 година шпиунски некаде август месец почнаа да ги наплатуваат разговорите во фиксната телефонија на сите корисници дури и во нивната мрежа иако со години наназад беа бесплатни а во договорот јасно си пишува дека се бесплатни.АЕК уште поголема КУ.ВА од А1 застана на страна на операторот со образложение дека има право да го прекрши договорот и да ги наплатува тие разговори. Дури и техничарите што одат на интервенции беа согласни дека немаат право шпиунски тоа да го прават а притоа да не дадат соопштение дека ќе прават измени во ценовникот.
.......do koga vaka ke molcime za se vo drzavata ...

Член од
9 јануари 2021
Мислења
968
Поени од реакции
989
Луѓе, ако не ви одговара А1 постпејд, а имате ограничен буџет за да го користите за најосновните потреби и за децата(јас иако сум полнолетен, спаѓам уште тука), ќе си се префрлите на MTEL, под услов да не користите СМС пораки. 2500 денари за еден број за цела година однапред е солидна понуда за нашиов пазар.
Покачуваат од А1 на се, прво на мобилните, па после и на фиксниот интернет и на телевизијата, тоа е, нашле некој и си средиле.
Најевтината опција ви е најдобра, се што можите најефтино да земите - земајте.

Член од
29 август 2008
Мислења
5.707
Поени од реакции
4.087
Луѓе, ако не ви одговара А1 постпејд, а имате ограничен буџет за да го користите за најосновните потреби и за децата(јас иако сум полнолетен, спаѓам уште тука), ќе си се префрлите на MTEL, под услов да не користите СМС пораки. 2500 денари за еден број за цела година однапред е солидна понуда за нашиов пазар.
Покачуваат од А1 на се, прво на мобилните, па после и на фиксниот интернет и на телевизијата, тоа е, нашле некој и си средиле.
Најевтината опција ви е најдобра, се што можите најефтино да земите - земајте.
Tocno taka ...

Kajgana Shop

На врв Bottom