Американски фудбал - NFL лига

Iceboy

Porque somos LOS MEJORES
Член од
23 октомври 2008
Мислења
17.280
Поени од реакции
17.959
По којзнае колку време да седнам и јас да го гледам американскиов фудбал.....ај ептен суперболот е:)

Член од
21 септември 2008
Мислења
14.606
Поени од реакции
14.446
е кажујте кај ја има на тв??!?
Alfa TV Cyprus
ARD Das Erste
Arena Sport 1
BBC Interactive
BBC One (All Regions)
C+ Spain
Dahlia Sport
ESPN America (europe)
ESPN Middle East
Fox Sports Turkey
Middle East TV
Nova Sports 1 (Hellas)
NTV+ Sport
OSN Show Sports 4
Polsat Sport
Puls 4
RAI Due
RAI Sport Più
Sky Sports 1 (uk)
Sport 1 (Cze/Svk)
Sport 1 (Hun)
Sport 1 (Rom)
Sport TV1
Sudan TV
TV3+ Denmark
TV6 Sweden
Viasat Sport (F/S)
Viasat Sport (Nor)

:helou:

bRutal savaGe

ಠ_ಠ
Член од
10 јули 2009
Мислења
4.213
Поени од реакции
88
фала, на Раи спорт пуштив :tv:

иначе Индијанаполис тепаат :wink:

Cappie

Vincere non è importante: è la sola cosa che conti
Член од
29 мај 2008
Мислења
1.914
Поени од реакции
307
сега за сега е ок, мада почна лошо, ама како оди натпреварот се повеќе се разгорува борбата. Њу Орлеанс почнаа лошо, со неколку грешки, ама се концентрираа и сега играат како што треба...јак ризик преземаа да одат на тачдаун на четврти даун, ама се исплатеше - не земаа тачдаун, ама барем потоа дадоа гол и не примија ништо...второ полувреме треба да биде многу поинтересно, затоа што веќе нема право на грешки...ајт одам да ги гледам The Who, омилената група на татко ми :vozbud:

Член од
4 јуни 2007
Мислења
2.885
Поени од реакции
189
Интересна утакмица ама паузите се уште поинтересни. Barney Stinson го дадоа во живо, хаха!

С

Спенсер

Гостин
Заслужено победија Њу Орлеанс Саинтс... сеа ми се спие, утре ке прокоментирам поопширно!:vozbud:

Cappie

Vincere non è importante: è la sola cosa che conti
Член од
29 мај 2008
Мислења
1.914
Поени од реакции
307
Who daaaaat!!:vozbud::vozbud::vozbud:
Секоја чест, одлична игра на Њу Орлеанс. Шон Пејтон е гениј!!! Презема ризик каков што никој не би презел и сето тоа му се исплатеше! Менинг го попуши и тоа елегантно! Шо мислеше цела вечер ќе игра со исти пасови и нема да го сфатат? Будала...најдобар бил, како не бе...Браво...ми се направи ќејфот!

bRutal savaGe

ಠ_ಠ
Член од
10 јули 2009
Мислења
4.213
Поени од реакции
88
их како ја свртија, браво за Сентс сепак беа во подредена улога но станаа шампиони, секоја чест...

С

Спенсер

Гостин
хах... 10ка за Дру Брис... Пејтон малце се опушти,мислеше дека се фаворити и ајде... се виде дека ако на пејтон не му иде, Колтс се 0...:pos2::pos2:

Член од
6 јануари 2010
Мислења
248
Поени од реакции
54
e poglup sport od ovoj nema zaso se vika fudbal koa nema golovi korneri opsajdi zuti kartoni crveni ednas gleav ae da vidam eden drugar me ubedue brat vidi ova jako e i so bidna gleam nekoi so shlemoi nashminkani trcaat navamu natamu a topkata be zaso ko jajce e ebate belja pa kako ne im teknue deka okruglo e topka a ne jajce ne skaka ona samo ja nosat u ruki i ja frlat dalje i neso kao gol se rachuna ako izleze u aut topkata abe so sport e toj koa najvazno e butaj u aut topka i tepas americka rabota be

old_School_mk

Програмер, гејмер, psy-trance уживател
Член од
11 август 2009
Мислења
6.157
Поени од реакции
5.933
e poglup sport od ovoj nema zaso se vika fudbal koa nema golovi korneri opsajdi zuti kartoni crveni ednas gleav ae da vidam eden drugar me ubedue brat vidi ova jako e i so bidna gleam nekoi so shlemoi nashminkani trcaat navamu natamu a topkata be zaso ko jajce e ebate belja pa kako ne im teknue deka okruglo e topka a ne jajce ne skaka ona samo ja nosat u ruki i ja frlat dalje i neso kao gol se rachuna ako izleze u aut topkata abe so sport e toj koa najvazno e butaj u aut topka i tepas americka rabota be
:pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::

Не ти е лесно тебе, дефинитивно... :icon_lol:

Kajgana Shop

На врв Bottom