Американски фудбал - NFL лига

Член од
21 септември 2008
Мислења
14.606
Поени од реакции
14.445
Sam Darnold kakvo ozivuvanje na karierata, sekoja chest! Ke bide interesno da se vidi sledna sezona koga ke se vrati McCarthy koj ke bide QB1.
Дарнолд ќе биде слободен после сезонава затоа што му истекува договорот а после ваква сезона сигурно ќе бара околу 25 милиони годишно. Според последните информации тешко да добие толку од Минесота и се очекува да потпише сличен договор како Мејфилд (3години - 100 милиони) со друг тим. Мене нема да ме чуди Минесота да го донесат Роџерс на една година и Мекарти да учи од него. Или па да му го продолжат договорот на Даниел Џонс и тој да биде стартер додека Мекарти не биде 100% спремен.

Член од
21 мај 2008
Мислења
10.998
Поени од реакции
11.636
Дарнолд ќе биде слободен после сезонава затоа што му истекува договорот а после ваква сезона сигурно ќе бара околу 25 милиони годишно. Според последните информации тешко да добие толку од Минесота и се очекува да потпише сличен договор како Мејфилд (3години - 100 милиони) со друг тим. Мене нема да ме чуди Минесота да го донесат Роџерс на една година и Мекарти да учи од него. Или па да му го продолжат договорот на Даниел Џонс и тој да биде стартер додека Мекарти не биде 100% спремен.
Daniel Jones dobi 40m po sezona posle onaa natprosecna sezona vo Giants. OK, toa bese uzasen poteg od Giants, no se' shto treba e ekipa na koja ocajno i treba takov QB (narechi go i bridge-QB) koj ke go preplati (110-120 za 3 godini). Primer...Giants :icon_lol: , Titans...ili penzija na Rodgers i nazad vo Jets.

Член од
21 мај 2008
Мислења
10.998
Поени од реакции
11.636
Mahomes imal nekoja povreda. Mislam ne e nisto seriozno ama zamislete mora so backup da igraat playoff - toa e nikoj drug tuku Carson Wentz.

Ne mozhat glava da krenat Lions od povredi vo odbrana. Vekje 7-8 od startna odbrana im falat, eve sega i Dorsi...a i kornerot Davis i Montgomery iskocija so povredi...

Tayler Bass promashi od 24 jardi. Kako...?!

Последно уредено:
Член од
21 септември 2008
Мислења
14.606
Поени од реакции
14.445
Mahomes imal nekoja povreda. Mislam ne e nisto seriozno ama zamislete mora so backup da igraat playoff - toa e nikoj drug tuku Carson Wentz.

Ne mozhat glava da krenat Lions od povredi vo odbrana. Vekje 7-8 od startna odbrana im falat, eve sega i Dorsi...a i kornerot Davis i Montgomery iskocija so povredi...

Tayler Bass promashi od 24 jardi. Kako...?!
И Бејтс промаши од 52.. добро ова е подалеку али мислам дека Бејтс нема промашено сезонава од 50-60 јарди.

втор пат се случува ова сезонава и стварно уште не разбирам колку треба да си глуп за ова да го направиш

Член од
26 септември 2023
Мислења
82
Поени од реакции
233
Prv winning record posle sampionskata 2016 za Broncos, daleku od contenderi ama imaat strasen core vo Nix, Bonitto i Sutrain II. Napadot soliden, odbranata moze i top 2-3 vo liga , ke bide interesen playoff

Kajgana Shop

На врв Bottom