Американски фудбал - NFL лига

I

Intex

Гостин
Ми се виде темата интересна. Има некаде каде може да се гледа амерички фудбал? xD

CHELSEA_SR

SAXON
Член од
27 март 2009
Мислења
73
Поени од реакции
2
штета што баш сега кога најмногу треба се повреди wesa welker го еба левото колено,многу ќе им недостига на патриотси во разигрувањето против балтимор,но што да се прави мора да прикажат добри игри и да му дадат доволно простор на том брејди................

CHELSEA_SR

SAXON
Член од
27 март 2009
Мислења
73
Поени од реакции
2
па почна плејофот,во првите средби далас беше подобар од филаделфија со 34-14 и по прв пат после 1996г победи на натпревар во разигрувањето и оди понатаму,и на големи изненадување победа на гостински терен остварија џетси против синсинати со резултат 24-14,а вечерва играат и аризона и грин беј, и се разбира патриотите против балтимор,натпревар од кој очекувам сигурна победа на патриотите.....................

С

Спенсер

Гостин
па почна плејофот,во првите средби далас беше подобар од филаделфија со 34-14 и по прв пат после 1996г победи на натпревар во разигрувањето и оди понатаму,и на големи изненадување победа на гостински терен остварија џетси против синсинати со резултат 24-14,а вечерва играат и аризона и грин беј, и се разбира патриотите против балтимор,натпревар од кој очекувам сигурна победа на патриотите.....................
ае повторно да се активирам... почна плејоф а... супер.. е сеа,не сум у тек.. термини и програми на кои пренесуваат???

CHELSEA_SR

SAXON
Член од
27 март 2009
Мислења
73
Поени од реакции
2
ае повторно да се активирам... почна плејоф а... супер.. е сеа,не сум у тек.. термини и програми на кои пренесуваат???
братче за термини и резултати јас гледам од nfl.com,а иначе за преноси од натпреварите јас ги гледам или на интернет на atdhe.net или пак на justin.com а чат пат пуштат на кабелската ама ептен ретко последната што ја пуштија беше пред еден месец,така да сега за жал само преку интернетот гледам................

Член од
10 јануари 2010
Мислења
1
Поени од реакции
0
http://www.myp2p.eu/broadcast.php?matchid=61245&part=sports

http://www.myp2p.eu/broadcast.php?matchid=61247&part=sports

Еве линкови за вечерниве утакмици, најдобра слика има на линковите од veetle, само некогаш знаат да кочат.

http://www.myp2p.eu/software.php?part=software Тука може да ги симнете потребните програми за отварање на линковите. Ако на некој му треба помош како да ги пушти слободно нека пише :)

Иначе кој е приклучен на MAX TV или Cable Tel може да гледа и на TV, ESPN America даваат NFL, јас за жал сум на Telekabel, така да брада, мора на нет да се снаоѓам.

Cappie

Vincere non è importante: è la sola cosa che conti
Член од
29 мај 2008
Мислења
1.914
Поени од реакции
307
јаоооо.... Том Брејди? New England Patriots? WTF бре? Ги растурија, за една четвртина 24-0...катастрофа, Том Брејди како да не знае на кој треба да ја фрли тоа топката, некако се во на Балтимор играчите завршува:pos2: Ако успеат од ова да се извлечат и да победат, за нив ќе почнам да навивам жими се:kesa:

С

Спенсер

Гостин
јаоооо.... Том Брејди? New England Patriots? WTF бре? Ги растурија, за една четвртина 24-0...катастрофа, Том Брејди како да не знае на кој треба да ја фрли тоа топката, некако се во на Балтимор играчите завршува:pos2: Ако успеат од ова да се извлечат и да победат, за нив ќе почнам да навивам жими се:kesa:

И јас незнам што се деси со Патриотс... чудно у пм... хах... :vozbud: 33-14 изгубија од Балтимор Равенс...:vozbud:

Cappie

Член од
29 мај 2008
Мислења
1.914
Поени од реакции
307
хахахха...неверојатно! Балтимор живи ги изедоа патриотите со 33-14...со 24-0 во првата четвртина...сега гледам Пакерс-Кардиналс и по првата четвртина е 0-17. шо ден ќе беше денеска. нема неизвесност во натпреварите, едните грешат, другите користат на грешките и поентираат. Роџерс имаше 3 акции, две завршија со интерсепшн...и ај сега де...ај имаат време, може ќе направат нешто (иако не ги сакам, и не сакам да одат понатаму). Да се надеваме дека дивизиските полуфиналиња следната недела ќе бидат понеизвесни.:salut:

CHELSEA_SR

SAXON
Член од
27 март 2009
Мислења
73
Поени од реакции
2
катастрофа е премал збор за поразот што патриотите го претрпеа од балтимор и тоа на домашен терен,едноставно беа утка,ни одбрана ни напад а нема ли одбрана нема ни простор за брејди и нема добри додавања,едноставно ги прегазија,не ми се веруваше што се случуваше,но белким наредната година ќе биде далеку подобро и да му дадат клоцата на бил,а далеку поинтересна и понеизвесна ми беше утакмицата на атланта и грин беј која отиде во продолжение,а очекувам исто така да биде интересен и следниот натпревар помеѓу далас и минесота................

С

Спенсер

Гостин
катастрофа е премал збор за поразот што патриотите го претрпеа од балтимор и тоа на домашен терен,едноставно беа утка,ни одбрана ни напад а нема ли одбрана нема ни простор за брејди и нема добри додавања,едноставно ги прегазија,не ми се веруваше што се случуваше,но белким наредната година ќе биде далеку подобро и да му дадат клоцата на бил,а далеку поинтересна и понеизвесна ми беше утакмицата на атланта и грин беј која отиде во продолжение,а очекувам исто така да биде интересен и следниот натпревар помеѓу далас и минесота................
на Далас квотербек е Тони Ромо??? а на Минесота е Курт Варнер... е тоа ке биде јааака утакмица:vozbud: тоа вреди да се гледа...

Cappie

Член од
29 мај 2008
Мислења
1.914
Поени од реакции
307
на Далас квотербек е Тони Ромо??? а на Минесота е Курт Варнер... е тоа ке биде јааака утакмица:vozbud: тоа вреди да се гледа...
a со оглед на тоа што играат во европскиот прајм-тајм, т.е. во 19 часот и тоа како ќе се гледа.
во право си дека ќе биде јака утакмица, само имаш мала грешка, на минесота квотербек е Фавре, а Варнер е на Аризона:helou: сеедно, можеби ќе биде и најдобра од четирите утакмици, кој знае...едно е јасно, сега веќе нема фаворити, не се знае кој кого може да победи...Индианаполис и Њу Орлеанс беа беспрекорни во текот на сезоната, ама сега во првата постсезонска утакмица...кој знае што се може да се случи.

Член од
30 јули 2008
Мислења
4.320
Поени од реакции
2.846
утре во 24:00 супербол финале помеѓу питсбург стилерс и аризона кардиналс. кој ќе гледа нема да зажали
Oва финале бев во Тампа баш каде што се одржуваше финалето. Имаше одлична атмосфера низ градот, нешто што се доживува ретко. натпреварот не г огледав затоа што бродот испловуваше. Сепак кај американците т.е. кај повеќето со кој разговарав за фаворити ги сметаа Стилерс.

Инаку добар спорт додека бев на брот редовно си гледав затоа шт отамо даваа редовно на ЕСПН, штета што кај нас нема кај да се гледа, иако сметам дека нема голема заинтересираност, доколку некоја ТВ превземе мислам дека популарноста ќе се зголеми и кај нас. И јас претходно не бев некој љубител на оваа игра бидејќи многу правила ми беа несфатливи, но кога ќе ја сватиш поентата играта е супер.

С

Спенсер

Гостин
a со оглед на тоа што играат во европскиот прајм-тајм, т.е. во 19 часот и тоа како ќе се гледа.
во право си дека ќе биде јака утакмица, само имаш мала грешка, на минесота квотербек е Фавре, а Варнер е на Аризона:helou: сеедно, можеби ќе биде и најдобра од четирите утакмици, кој знае...едно е јасно, сега веќе нема фаворити, не се знае кој кого може да победи...Индианаполис и Њу Орлеанс беа беспрекорни во текот на сезоната, ама сега во првата постсезонска утакмица...кој знае што се може да се случи.
упссс да бе... ја ги смешав Минесота со Аризона Кардиналс... грешка...:vozbud: тој па Бред Фавр, 40 години ако нема ја еве... бела коса има:pos2::pos2:

Колтс и Саинтс... Пејтон Менинг вс Дру Брис... Пејтон е легендарен,нема што...

С

Спенсер

Гостин
СУпербоулот кој ке се игра на 7ми февруари ќе биде спектакл... според мене....

Њу орлеанс САИНТС - Индианаполис КОЛТС!!!

Дру Брис - Пејтон Менинг....:vozbud:

Kajgana Shop

На врв Bottom