la-loca
Immortal...
- Член од
- 24 јули 2009
- Мислења
- 2.545
- Поени од реакции
- 1.252
пробајте да направите нешто интересно, нешто што сте го правеле порано и одамна не сте го направиле а ви било убаво, сменете монотонија, направи ситуација каде тој ќе почувствува емоции. не знам одете негде исфурајте се и двајцата сами, лежете под небо на отворено глејте ги ѕвездите. пробај малце со романтика, немој да мислиш дека и машките не сакаат тоа. разговарајте како што кажа гладиус кажи му што те мачи. подбро е да кажеш од колку да си преќутиш и да трпиш....Problemov sto go imam moze ke vi zvuci smesen ali...imam vrska od eve skoro 6 meseci, no kako sto minuva vremeto kaj mene pocna da se javuva nekoja paranoja (osobeno sega po letnite odmori, kade odevme oddeleno) deka moze da mu zdosadam. toj ne kazal nesto takvo dosega ama jas imam nekoj feeling ... moze e glupost nz. kako i da e bi sakala nekoja ideja kako da se zacvrsti vrskata, kako da se prodlaboci ( a toa da ne e sex) i da se napravi pointeresna...cekam tips
значи пробај да му обрнеш повеќе внимание од онолку на колку што е научен тој...
поздрав:helou: