Правевме муабет и ми рече дека тоа веќе ми преминало во навика, и дека ако и овој пат ми се смирел туку така, ќе си продолжам и понатаму така да си играм со него.А јас го сакам и тоа го кажувам во лутината
И ми рече дека имало некакви шанси да се смириме ако му докажам дека го сакам, бидејќи со овој потег се замислил дали го сакам.Е сега како да му докажам дека го сакам,а не сме моментално заедно, значи треба да му докажам па да ми се смирел.Јас го сфаќам од една страна сака да се смириме, а од друга сака да ме помачи малце за да не ми текне другпат така.Али како да му докажам дека го сакам, а не сме заедно :icon_eek:
Типична реакција од машко. Еве јас ќе ти кажам, доколку сум на негово место, како би ти се смирил.
Значи ова се однесува на тебе, што треба да направиш: -Јави му се, и звучи најотворено, - Срце,криво ми е. Да, згрешив, и сакам да ја испраам работата, меѓутоа, за да ја исправам работата, треба да ми дадеш шанса...ако не си способен да ми дадеш шанса, тогаш најискрено ти посакувам среќа во животот а пред се во љубовта.
И во зависност од одговорот, ако ти речи, демек, остај ме да размислам....тогаш во ред, нека размисли, АМА во тоа време, ти НИ СЛУЧАЈНО немој да си му се јавила, или да му пишиш на Скајп, или лајк на статусо на ФБ
да му напрајш...остај го нека свати колку му фалиш....е тогаш,и само тогаш, ако си направила грешка, ќе се заборави, и ако ти стварно сакаш да биди ОК, ќе биди... во спротивно, ако му се јавиш, или пишиш или слично, верувај дека мнооогу долго време ќе те држи за муцка, и ке ти ја спомнува грешката што си ја направила ( барем јас така би постапил), а во тој случај, само тебе можи инает да те фати, и тогаш да бидиш присилена да помислиш дека уствари не било грешка:smir: