Љубовни проблеми? Потребен ти е совет? Обрати се тука!

Cruise

Ja sam taj iz Cadjavice
Член од
1 јануари 2013
Мислења
2.038
Поени од реакции
940
Брза ејакулација е брза максимум може да трае минута и пол ретко 2, а има случаи и под минута ама тоа е ептен екстремно. Поентата ми беше дали ваквиот проблем е болест или тоа е само некоја си фаза од животот каде имаш проблеми со контролирање себеси
Колку години имаш?

Член од
21 април 2013
Мислења
169
Поени од реакции
58
23 и ако брзо свршиш бри дркање можеш да замислиш кога си со жена колку ке издржиш хахахаха.

Член од
1 декември 2011
Мислења
2.680
Поени од реакции
3.053
Eve ti:
The stop-start technique
  1. The man is encouraged to masturbate alone.
  2. He is asked to set time aside to be private and to masturbate with dry hands.
  3. The man is encouraged to masturbate almost to the point of ejaculation and then stop.
  4. He should do this three times.
  5. On the fourth time, he is permitted to ejaculate.
After he has achieved this measure of control, he can try masturbating with a wet hand, which will feel more like the inside of a vagina. He is encouraged to do the stop-start technique as before.

It's called internet. Imas mislenja od doktori koi imaat iskustvo so vakvi slucai, a ti na forum prasuvas...

Marchelo93

Дипломиран Џаболебар
Член од
10 јули 2011
Мислења
1.931
Поени од реакции
1.998
Немора да значи.Неможеш да клецаш толку брзо колку што можеш да мастурбираш.Дур го бутнеш 2 пати,за тоа време со рука 4-5 потези ќе напраиш.Башка и напор е сексот,ипак работиш со цело тело а не со една рака."Измасирај" го 1-2 пати у текот на денот,па коа ќе отидеш навечер кај невестата ќе молиш бога да свршиш,ништо чудно и да неможеш без фајнл брзопотезен тач со рука.А ако и тоа не пали,иди на лекар,не е некоја неизлечива болест,ќе ти дадат некое кремче.

Член од
21 април 2013
Мислења
169
Поени од реакции
58
Проблемот е што нејќам да маструбирам ако маструбирам цел ден ке мислам да свршам,и ако може да ми успее три пати да запирам чекор пред ејакулација пак ке мислам да завршам така не можам да се концетрирам на другите работи од животот, и јас читав некои викат дека е болест што не се лечи некој викаат дека со такви техники ке успеш да го надминеш овој проблем, а некои си трети имаат друго мислење не е потрврдено ништо во врска со овој проблем и во интеренет не значи се што пишуват е вистина. Ако читаш на интернет за секој проблем или симптоми што ги имаш ке испадна дека имаш тумор во мозок хахаха.Јас овде прашав можеби некој имал сличен проблем,искуство

Последно уредено:

Cruise

Ja sam taj iz Cadjavice
Член од
1 јануари 2013
Мислења
2.038
Поени од реакции
940
Проблемот е што нејќам да маструбирам ако маструбирам цел ден ке мислам да свршам,и ако може да ми успее три пати да запирам чекор пред ејакулација пак ке мислам да завршам така не можам да се концетрирам на другите работи од животот, и јас читав некои викат дека е болест што не се лечи некој викаат дека со такви техники ке успеш да го надминеш овој проблем, а некои си трети имаат друго мислење не е потрврдено ништо во врска со овој проблем и во интеренет не значи се што пишуват е вистина. Ако читаш на интернет за секој проблем или симптоми што ги имаш ке испадна дека имаш тумор во мозок хахаха.Јас овде прашав можеби некој имал сличен проблем,искуство
Абе гледај таму да не те боли ништо,да немаш проблеми со крв,срце,глава..Па за едно ебавање голема работа..Ќе правите повеќе утакмици и готово..Ќе ја свршиш еднаш,ќе одмориш 10 минути,па пак нова тура..И се така додека не се умориш..

Крусер

Тотем Пума
Член од
4 јули 2008
Мислења
3.556
Поени од реакции
1.613
Ако мислиш на мртовци или нешто негативно било што веројатно нема да имаш ерекција тоа не вроди плод и јас имам читано за такви теории ама не успеват не барем кај мене (сигурен сум и ка другите нема да успеат), по што кога си во ситуацуија да имаш секс последно нешто што мислиш е мртовци или било некои други негативни размислувања. А Крусер јас сум подготвен за се за ваков проблем да го решам и како се вели за да постигнеш нешто секогаш треба жртва и не сакам никому да му се случи ова што мене ми се случува. прво не знам дали стварно патам од Premature ejculation не сум бил на оролог, или психолог ама гледам дека нешто чудно се случува со моето тело поточно мојот мозок што доаѓа до неконтролирање на ејкулацијата
Прв чекор: мислењето на @dzesika.
Втор чекор: наоѓање слични такви техники (сите се базираат на исто).
Трет чекор: вежба, вежба, вежба...

Со лесно.

wot

aloof
Член од
20 мај 2008
Мислења
19.701
Поени од реакции
34.238
Прв чекор: мислењето на @dzesika.
Втор чекор: наоѓање слични такви техники (сите се базираат на исто).
Трет чекор: вежба, вежба, вежба...

Со лесно.
4 pati do-svrsuvanje, i taka so meseci.. na suvo. Id rather squirt within minutes. :D

resenie e da si go namali filmot, ne e sam vo aktivnost.. nema svrsuvanje dur ona ne svrsi. :D

Член од
15 мај 2014
Мислења
3
Поени од реакции
0
Здраво луѓе нова сум на форумов, причината поради која ви пишувам е следново: во врска сум веќе 3 години, прилично долго време со дечко ми и немаме односи пошто јас бев многу затворена и срамежлива но со тек на време почнав да се опуштам и малце по малце почнавме, и коа ми стави прсти ми вика: ти не си невина О.о за информација крв ми нема потечено никогаш ама знам дека немора да значи дека крв мора да ти потече.Јас се извадив од памет пошто со никој ништо немам правено освен со него ова шо почнавме, а он мисли дека сум имала со претходниот и не ми верува. Секс сеуште сме немале, се раскаравме ради тоа, он е у странство у понеделник доаѓа и сигурно ке се деси нешо коа ке дојде, али мене ми е незгодно не сакам така да мисли, а незнам и јас сеа на што сум да не ме скинал некако со прсти појма неам помош ве молам како да знам сеа дали сум скината или не ? а на него тоа мн му е битно да ми бил прв али излеа не е баш најискусен као шо се праи и иди докажи му сеа невина дека сум :(

Marchelo93

Дипломиран Џаболебар
Член од
10 јули 2011
Мислења
1.931
Поени од реакции
1.998
Да сум министер за здравство прва работа што ја воведувам е задолжително кинење на хименот на женските бебиња веднаш по пораѓањето.Еврибади винс.Озбилно што мора да те боли првиот пат место да ти биде убаво,и некој ропак да се фали по цел град дека баш он те скинал.Рачунам на вашите гласови во иднина ако запливам во политичките води!:coffee:

Џ

ЏинЏер

Гостин
Здраво луѓе нова сум на форумов, причината поради која ви пишувам е следново: во врска сум веќе 3 години, прилично долго време со дечко ми и немаме односи пошто јас бев многу затворена и срамежлива но со тек на време почнав да се опуштам и малце по малце почнавме, и коа ми стави прсти ми вика: ти не си невина О.о за информација крв ми нема потечено никогаш ама знам дека немора да значи дека крв мора да ти потече.Јас се извадив од памет пошто со никој ништо немам правено освен со него ова шо почнавме, а он мисли дека сум имала со претходниот и не ми верува. Секс сеуште сме немале, се раскаравме ради тоа, он е у странство у понеделник доаѓа и сигурно ке се деси нешо коа ке дојде, али мене ми е незгодно не сакам така да мисли, а незнам и јас сеа на што сум да не ме скинал некако со прсти појма неам помош ве молам како да знам сеа дали сум скината или не ? а на него тоа мн му е битно да ми бил прв али излеа не е баш најискусен као шо се праи и иди докажи му сеа невина дека сум :(
1. Огромен број на девојки не крварат при првиот однос, тоа е нешто што дечкото треба да го знае. Нема причина ТЕБЕ да ти биде незгодно што ОН не е доволно информиран.
2. Не си должна никому да се правдаш или да објаснуваш, а најмалку да докажуваш. По сопствена волја си му кажала дека си невина (Што за него не би требало да смени ништо, освен да знае дека треба да е понежен бидејќи ти е прв пат). Ако не ти верува, тоа е негов проблем, не твој. Ама ако се лути за нешто такво е обичен серко.
3. Дечко ти нема никакво право да те осудува за твоето (не)сексуално минато. Тоа што било пред него, било пред него. Дури и да не си невина. Кога он почнал врска со тебе, станал дел од твојата СЕГАШНОСТ, значи минатото (и твоето и неговото) останува само минато.
4. А он тебе бе што не ти докаже дека е невин??? Ајде и ти земи налути му се пошто ти е битно да е невин, а он тоа не може да го докаже. Глупости.

Член од
15 мај 2014
Мислења
3
Поени од реакции
0
1. Огромен број на девојки не крварат при првиот однос, тоа е нешто што дечкото треба да го знае. Нема причина ТЕБЕ да ти биде незгодно што ОН не е доволно информиран.
2. Не си должна никому да се правдаш или да објаснуваш, а најмалку да докажуваш. По сопствена волја си му кажала дека си невина (Што за него не би требало да смени ништо, освен да знае дека треба да е понежен бидејќи ти е прв пат). Ако не ти верува, тоа е негов проблем, не твој. Ама ако се лути за нешто такво е обичен серко.
3. Дечко ти нема никакво право да те осудува за твоето (не)сексуално минато. Тоа што било пред него, било пред него. Дури и да не си невина. Кога он почнал врска со тебе, станал дел од твојата СЕГАШНОСТ, значи минатото (и твоето и неговото) останува само минато.
4. А он тебе бе што не ти докаже дека е невин??? Ајде и ти земи налути му се пошто ти е битно да е невин, а он тоа не може да го докаже. Глупости.
Во право си за се, ама не ни сме имале односи, ниту пак со некој друг пред него, и како може да не сум невина тоа ме чуди што така ми кажа..и сеа се прашувам дали е можно само што 1 или 2 прсти ми стави и тоа не мн длабоко да ме скинал О.о

Член од
14 октомври 2010
Мислења
5.152
Поени од реакции
16.095
Во право си за се, ама не ни сме имале односи, ниту пак со некој друг пред него, и како може да не сум невина тоа ме чуди што така ми кажа..и сеа се прашувам дали е можно само што 1 или 2 прсти ми стави и тоа не мн длабоко да ме скинал О.о
Па ти си знаеш за твоето тело, треба тој да ти каже некоја глупост ко во случајов, па да почнеш ти да се прашуваш дали си или не си?
Штом си немала секс досега, невина си.
Штом ти го рекол тоа што ти го рекол, тој кутриот исто поим си нема. ;)

Член од
21 април 2013
Мислења
169
Поени од реакции
58
Мислам дека "девојката" си прави филм, не знае дали е невина или не ?!?!?! дајте не замарајте со проблеми кои не постојат

Kajgana Shop

На врв Bottom