Би се смирила со него ?Premnogu, radi toa so sega nemozham spokojno da spijam.. ali otidoc oti jas sega resiv iako on cesto me baral.. ali posle negovata greska me trebase da go poglednam a ne pa da imam pak odnosi so nego
Ова не ти требаше.Ne znam ne sum razmislulava na taavtema bidejki on si ima zenska i nz kollu toa e mozno
само сега во сменети улоги ........ машкото е тука криво. .................... кгоа ќе размислам малку подобро .......... и девојката е подеднакво крива.Ова не ти требаше.
Ко дежа ву ми се гледа дека ќе следува, тоа од пред некоја недела.
дека измрчи оваја маја шо имало врска то со моето прашање од почетоксамо сега во сменети улоги ........ машкото е тука криво. .................... кгоа ќе размислам малку подобро .......... и девојката е подеднакво крива.
што мајка барала со него кога има девојка? она радодајка, он курвар (ова крајно негативно го кажувам) .... и сега цацко ќе и биде крив за сите невољи што следуваат. не можела да спие,ма немој молим те. ние овде нафта пиеме за доручек ......
е мајо мајо, ти убаво и кажа, али гледаш она не е тоа што ти мислеше
сега треба да ја истроламе до јаја.
Колку би ми било мерак кога ти би фатила дечко и оп на крај неговата екс се плеска со него.Ne znam ne sum razmislulava na taavtema bidejki on si ima zenska i nz kollu toa e mozno
дека измрчи оваја маја шо имало врска то со моето прашање од почеток
маја сосема коректно си кажа за некои работи, но и згреши за некои затоа ја цитирав неа.дека измрчи оваја маја шо имало врска то со моето прашање од почеток
Душо, единствен начин за ти да знаеш овде дали бившиот на типкава има или нема девојка, е да ја познаваш лично или да глеаш на кристална топка.дека измрчи оваја маја шо имало врска то со моето прашање од почеток
Валда решаваме овде љубовни проблеми, а то дали е трудна не знам колку е љубовен проблем, појке сексуален оти таја не го сака бифшио.Душо, единствен начин за ти да знаеш овде дали бившиот на типкава има или нема девојка, е да ја познаваш лично или да глеаш на кристална топка.
Јас измрчив на твоето глупо прашање зашто немаше причина да го поставуваш. Девојката праша нешто сосема друго. Дали ти е мака што спиеше со бившиот? Мислам, кое срање бе, што ти е тебе тоа гајле? Што те боли тебе дали таа се плеска или не со бивши?!
Друга е ситуацијата ти да прашуваш некоја дали и е жал/мака со кој и да се секса, а друго е кога таа истата ќе каже дека тој бившиот има девојка.
Две различни ситуации, колку да ти појаснам и појасно да ти е да сфатиш.
Се надевам дека бев колку-толку јасна, па нема овојпат да имаш проблеми.
Скарај му се на идиототЗдраво луѓе нова сум на форумов, причината поради која ви пишувам е следново: во врска сум веќе 3 години, прилично долго време со дечко ми и немаме односи пошто јас бев многу затворена и срамежлива но со тек на време почнав да се опуштам и малце по малце почнавме, и коа ми стави прсти ми вика: ти не си невина О.о за информација крв ми нема потечено никогаш ама знам дека немора да значи дека крв мора да ти потече.Јас се извадив од памет пошто со никој ништо немам правено освен со него ова шо почнавме, а он мисли дека сум имала со претходниот и не ми верува. Секс сеуште сме немале, се раскаравме ради тоа, он е у странство у понеделник доаѓа и сигурно ке се деси нешо коа ке дојде, али мене ми е незгодно не сакам така да мисли, а незнам и јас сеа на што сум да не ме скинал некако со прсти појма неам помош ве молам како да знам сеа дали сум скината или не ? а на него тоа мн му е битно да ми бил прв али излеа не е баш најискусен као шо се праи и иди докажи му сеа невина дека сум![]()
iiiiiiiii mackica tigrica pochnala soveti da davaСкарај му се на идиотот![]()
:$iiiiiiiii mackica tigrica pochnala soveti da dava))