Љубовни проблеми? Потребен ти е совет? Обрати се тука!

Член од
25 јануари 2014
Мислења
40
Поени од реакции
12
Premnogu, radi toa so sega nemozham spokojno da spijam.. ali otidoc oti jas sega resiv iako on cesto me baral.. ali posle negovata greska me trebase da go poglednam a ne pa da imam pak odnosi so nego

perez9

расипано јајце
Член од
30 декември 2013
Мислења
1.041
Поени од реакции
991
Premnogu, radi toa so sega nemozham spokojno da spijam.. ali otidoc oti jas sega resiv iako on cesto me baral.. ali posle negovata greska me trebase da go poglednam a ne pa da imam pak odnosi so nego
Би се смирила со него ?

Член од
25 јануари 2014
Мислења
40
Поени од реакции
12
Ne znam ne sum razmislulava na taavtema bidejki on si ima zenska i nz kollu toa e mozno

perez9

расипано јајце
Член од
30 декември 2013
Мислења
1.041
Поени од реакции
991
И сама и кажа дека можи да се еби со кој сака а сега и кажуваш дека то не и требало.

kooperativa

Г-ин Пола Милениум
Член од
2 октомври 2012
Мислења
7.633
Поени од реакции
8.601
Ова не ти требаше.

Ко дежа ву ми се гледа дека ќе следува, тоа од пред некоја недела.
само сега во сменети улоги ........ машкото е тука криво. .................... кгоа ќе размислам малку подобро .......... и девојката е подеднакво крива.
што мајка барала со него кога има девојка? она радодајка, он курвар (ова крајно негативно го кажувам) .... и сега цацко ќе и биде крив за сите невољи што следуваат. не можела да спие, :pos: ма немој молим те. ние овде нафта пиеме за доручек ......
е мајо мајо, ти убаво и кажа, али гледаш она не е тоа што ти мислеше
сега треба да ја истроламе до јаја.

perez9

расипано јајце
Член од
30 декември 2013
Мислења
1.041
Поени од реакции
991
само сега во сменети улоги ........ машкото е тука криво. .................... кгоа ќе размислам малку подобро .......... и девојката е подеднакво крива.
што мајка барала со него кога има девојка? она радодајка, он курвар (ова крајно негативно го кажувам) .... и сега цацко ќе и биде крив за сите невољи што следуваат. не можела да спие, :pos: ма немој молим те. ние овде нафта пиеме за доручек ......
е мајо мајо, ти убаво и кажа, али гледаш она не е тоа што ти мислеше
сега треба да ја истроламе до јаја.
дека измрчи оваја маја шо имало врска то со моето прашање од почеток

Член од
24 февруари 2012
Мислења
1.012
Поени од реакции
2.154
Ne znam ne sum razmislulava na taavtema bidejki on si ima zenska i nz kollu toa e mozno
Колку би ми било мерак кога ти би фатила дечко и оп на крај неговата екс се плеска со него.
Не размислуваш ли воопшто за последиците? Барем малку? Сега ти е доцна и нормално плачење.
Допрва следи тешкото.. Ти можеш да се ебеш со кој сакаш ама со зафатен НЕ. А и не те обвинувам само тебе, туку овде и тој ја има вината затоа што не мислел на неговата моментална партнерка.

Друга работа, стој подалеку од него. Секој контакт со него мораш да го завршиш. И барај друг к*р . Малку има на овој свет па нашла со кого да се плетка. :rolleyes:

Ех девојко девојко светот би бил подобро место за живеење да мислиме на последиците пред да направиме нешто, ама затоа што некому му е слатко да шврла настрана на крајот си ја мава главата од зид. Не сте за жалење и двајцата туку неговата девојка што не знае каков човек има покрај себе.

Ништо сега, живеј со грижата на совеста. Друго не знам што да мислам и да кажам освен тоа да размислиш следен пат.

Член од
19 март 2012
Мислења
1.439
Поени од реакции
3.810

Па, реално, немаше никаква врска твоето прашање со дадениот проблем. Ти ја праша, она смотана ти одговори, и сега се прави муабет за нешто сосема шесто

:X3:

kooperativa

Г-ин Пола Милениум
Член од
2 октомври 2012
Мислења
7.633
Поени од реакции
8.601
маја сосема коректно си кажа за некои работи, но и згреши за некои затоа ја цитирав неа.
ама и ти не си цвеќе за мирисање. и ти избрзуваш.
мене уште на старт ми беше нешто сумљиво, па и затоа си читкав само

Член од
14 октомври 2010
Мислења
5.152
Поени од реакции
16.095
Душо, единствен начин за ти да знаеш овде дали бившиот на типкава има или нема девојка, е да ја познаваш лично или да глеаш на кристална топка.
Јас измрчив на твоето глупо прашање зашто немаше причина да го поставуваш. Девојката праша нешто сосема друго. Дали ти е мака што спиеше со бившиот? Мислам, кое срање бе, што ти е тебе тоа гајле? Што те боли тебе дали таа се плеска или не со бивши?!

Друга е ситуацијата ти да прашуваш некоја дали и е жал/мака со кој и да се секса, а друго е кога таа истата ќе каже дека тој бившиот има девојка.
Две различни ситуации, колку да ти појаснам и појасно да ти е да сфатиш.
Се надевам дека бев колку-толку јасна, па нема овојпат да имаш проблеми.

perez9

расипано јајце
Член од
30 декември 2013
Мислења
1.041
Поени од реакции
991
Душо, единствен начин за ти да знаеш овде дали бившиот на типкава има или нема девојка, е да ја познаваш лично или да глеаш на кристална топка.
Јас измрчив на твоето глупо прашање зашто немаше причина да го поставуваш. Девојката праша нешто сосема друго. Дали ти е мака што спиеше со бившиот? Мислам, кое срање бе, што ти е тебе тоа гајле? Што те боли тебе дали таа се плеска или не со бивши?!

Друга е ситуацијата ти да прашуваш некоја дали и е жал/мака со кој и да се секса, а друго е кога таа истата ќе каже дека тој бившиот има девојка.
Две различни ситуации, колку да ти појаснам и појасно да ти е да сфатиш.
Се надевам дека бев колку-толку јасна, па нема овојпат да имаш проблеми.
Валда решаваме овде љубовни проблеми, а то дали е трудна не знам колку е љубовен проблем, појке сексуален оти таја не го сака бифшио.
Пс. твоето понашање е глупо

Член од
13 март 2014
Мислења
691
Поени од реакции
142
Здраво луѓе нова сум на форумов, причината поради која ви пишувам е следново: во врска сум веќе 3 години, прилично долго време со дечко ми и немаме односи пошто јас бев многу затворена и срамежлива но со тек на време почнав да се опуштам и малце по малце почнавме, и коа ми стави прсти ми вика: ти не си невина О.о за информација крв ми нема потечено никогаш ама знам дека немора да значи дека крв мора да ти потече.Јас се извадив од памет пошто со никој ништо немам правено освен со него ова шо почнавме, а он мисли дека сум имала со претходниот и не ми верува. Секс сеуште сме немале, се раскаравме ради тоа, он е у странство у понеделник доаѓа и сигурно ке се деси нешо коа ке дојде, али мене ми е незгодно не сакам така да мисли, а незнам и јас сеа на што сум да не ме скинал некако со прсти појма неам помош ве молам како да знам сеа дали сум скината или не ? а на него тоа мн му е битно да ми бил прв али излеа не е баш најискусен као шо се праи и иди докажи му сеа невина дека сум :(
Скарај му се на идиотот (y)

Kajgana Shop

На врв Bottom