Љубовни проблеми? Потребен ти е совет? Обрати се тука!

Дивајн

блаблабла
Член од
3 април 2005
Мислења
15.748
Поени од реакции
1.855
Necrophilia напиша:
ете ми дојде и на мене ред да почнам да се жалам со проблеми во врскава.
...............................

што велите да и раскинам или не?
исто така друга работа што приметив закачила херпес додека беше на екскурзија, две години се знаеме не закачила херпес сега за 5 дена успеала... кхм.. чудно.

п.с. а пред извесни 20 минути ми се јави една напалена бивша...
Морам да се сложам со Никола дека е малку лошо тоа што врската ја водите толку јавно.
До вчера нели се сакавте толку многу што ќе останевте заедно цел живот?
Имавте мислења некои по темите, кои веднаш денес ги менувате. Ќе си играте сега тука додека на некој начин го решите проблемот?
А тоа болдираното ... очекуваш да ја направиш љубоморна па или да ти се врати или ако ти поверува скроз да те откачи?
Дај не бидете деца ... ако се сакате средете си го ова во 4 очи, а ако не раскинете и не се менувајте во вашите ставови толку многу ... смешно е од страна гледано, ништо лично.

Ете затоа не поштовам многу приватност истакнување на форум ... денес се сакаме, денес не сме заедно, денес се пцуеме, денес пак сме заедно ... лошо.
:smir:

Ljupco

...ExtraVagant...
Член од
20 јули 2006
Мислења
1.810
Поени од реакции
12
Necrophilia напиша:
Ептен ми е тешко да го прифатам тоа дека девојка ми сака да правиме пауза оти сум и здосадил.
т.е. целата приказна е ова. Веќе година ипол секој ден се гледаме од 19 до 20.30 часот освен петок што остануваме цела вечер заедно и саботи до 12 часот.
Она беше на екскурзија една недела низ европа со нејзино школо и во саботата се врати, беше премногу уморна за да може да ни биде интересно па затоа денеска во понеделник ни беше првиот асален дијалог и прво што почна е тоа дека сака да паузира оти не гледа ништо променето ни во мене ни во неа а уште помалку во врската па затоа добро ке и дошло малце пауза т.е. со нејзини зборови да прошетаме во други библиотеки и да се изначитаме.

исто така друга работа што приметив закачила херпес додека беше на екскурзија, две години се знаеме не закачила херпес сега за 5 дена успеала... кхм.. чудно.

...mnogu dobro ti e obrazlozen postot...imash situacija vo nego prichina i odgovor za reshenieto...koga ke vidish na kraj...nikogo so sila nemozesh nishto da go naterash...ona sto vredi e da se borish za nekogo sto e navistina zainteresiran za tebe i znae sto saka so tebe...a i ushte eden sovet od mene...zapamti dechko !!!...na dolg pat bez rezervna guma ne se trga...ova stalno da si imash...:nesum:

Ѕвер

Перфекционист
Член од
4 јануари 2006
Мислења
2.223
Поени од реакции
28
Пеер си нашла друг на екскурзија и јебига...:tapp:

Serpico

Сковинистратор / I'm Batman
Член од
25 јануари 2007
Мислења
11.166
Поени од реакции
691
Библиотеките се добра идеја. Добра книга ти ги проширува видиците и ти го подобрува говорот.

Недостатокот на комуникација, од друга страна, е она што секогаш ќе заебе работа.Во прашањето, го имаш и одговорот Некро. Сте се гледале секој ден од 7 до 8 и пол, освен во....како било. Јас во муабетов читам монотонија. А монотонијата sucks.
Со големо С.

Отвори си ја книгата. Додај по некоја страна, лекторирај ја. Понуди ја на маркет. Направи нова корица, нов вовед, посилна поента. Имаш бели листови на крај - пишувај на нив.

И омилената книга здосадува ако читаш едно те исто секој ден. Колку и да е убава.

п.с. И не се прај Роко Д Коко на форум :). Не прај иста грешка 2 пати.
Дали мислиш дека девојката ќе падне на нешто што личи на една евтина фора? Уствари, се е можно...

Моето_е_поголемо

муа не ме лазе
Член од
22 јули 2005
Мислења
475
Поени од реакции
21
Necrophilia напиша:
Ептен ми е тешко да го прифатам тоа дека девојка ми сака да правиме пауза оти сум и здосадил.
т.е. целата приказна е ова. Веќе година ипол секој ден се гледаме од 19 до 20.30 часот освен петок што остануваме цела вечер заедно и саботи до 12 часот.
Она беше на екскурзија една недела низ европа со нејзино школо и во саботата се врати, беше премногу уморна за да може да ни биде интересно па затоа денеска во понеделник ни беше првиот асален дијалог и прво што почна е тоа дека сака да паузира оти не гледа ништо променето ни во мене ни во неа а уште помалку во врската па затоа добро ке и дошло малце пауза т.е. со нејзини зборови да прошетаме во други библиотеки и да се изначитаме.

Би требало да шетнеш и ти некаде низ европава (доколку си во можност) и одговорот на твоето прашање ќе си дојде сам по себе.
А херпесот се појавува (покрај љубовните) и од милион нељубовни причини. Друго е што во ситуацијава се поклопиле некои работи и изгледаат многу очигледни, но секој е невин додека не се докаже вината.
Тоа со напалената бивша е многу очајнички. Немој со тие куршуми (ќорци), ќе го исплашиш другиот дивеч (оние кои што потајно се заинтересирани за тебе).

Мој совет: To be yourself is all that you can do.

Necrophilia

Find Prettys Womans from your city for night
Член од
13 август 2006
Мислења
7.633
Поени од реакции
140
леле... благодарам на сите ваши коментари! како и да е доволно беше... сите до сега што ме познаваат и што не ме познаваат едно исто ми кажуваат, најверојатно проблемот е до мене - не сфакам!

се надевам дека ке ми помина ова што побрзо може...

Точкест

I'm Awesome
Член од
25 јануари 2007
Мислења
7.641
Поени од реакции
458
Ja искрено од лично слично искуство ќе ти кажам АМА ИЧ УВО ДА НЕ ТИ ЧУЕ. Има и други риби у морето:)шо му се секираш

Necrophilia

Член од
13 август 2006
Мислења
7.633
Поени од реакции
140
шо велиш можда ке имам срека да уловам друга... ама и да имаш добра мрежа, и да имаш добра трска и добри мамци ако немаш доволно време за да одиш на риболов или ако идеш во погрешно време тешко да ке наидеш на добра риба...

сум имал многу крапови и сомови... али ретки се пастрмките!

Никола

Државник
Член од
18 април 2005
Мислења
5.074
Поени од реакции
333
Дај сега да ја слушнеме и другата страна.
Анастазија кај си?
Форум фајт.

PSYtisfaction

Царевата ќерка
Член од
30 јуни 2006
Мислења
3.922
Поени од реакции
527
Јас да се скарав со дечкото и он да ги пишуваше нашите проблеми у тема на форум каде што и јас членувам и редовно читам, немаше да чекам да ми раскине зошто ми искочил херпес (ВТФ?!:icon_roll) на екскурзија. Ќе му раскинев прва.
Мизерно е да ги пишуваш личните проблеми на вака широк медиум, и тоа може само да значи дека имаш проблем со себе и не можеш да се справиш со сопствените фрки, па бараш помош од тотално непознати луѓе, и тоа јавно. Уште помизерен е фактот што и девојка ти ова ќе го прочита.
И, ти се молам, „ми се јави напалената бивша“?! Напалена, бе. Демек да имаме предвид (и ние и Анастазија) дека си имаш златна резерва ти.
Чудна работа, до вчера ве читам како си планирате свадби, заеднички живот „до смрти“ и не знам уште што... А сега она има херпес, ти напалена бивша, и ќе се „пуцаме“ на форум.

Немој да си го сфатиш ова лично, немам ништо против тебе, многу нормално.:) Ти си побара совет, тоа и ќе добиеш: Избриши си ги постовите на темава, јави и се, седнете негде и со ладна глава расчистете си што имате за расчистување. :smir:

Ljupco

...ExtraVagant...
Член од
20 јули 2006
Мислења
1.810
Поени од реакции
12
...ja vikam ne e taka...vikam deka dechkoto ima muda ko Jak...da kazesh neshto ubavo pred site javno treba da imash srce golemo...ja lichno gi cenam tie luge najvishe i mrazam "mutljaci"...sto kutat i mutat...normalno e radosta i tagata da se spodeli so nekogo...mnogu od chlenovite po svoite postovi se ovdeka otvoreni kako sto sum primetil dosta emocii ima na forumov a megu drugite prichini i jas su zatoa ovdeka prisuten poradi toa sto e dosta otvoren forum za razlika od dugite kade sto osven seir i zavitkani raboti u celofan nema drugo...ama se se doznava za sekogo na kraj...taka da ke povtoram ushte ednashka...go pochituvam dechkoto sto nesebichno ja delel svojata radost i svojata taga so drugite chlenovi(znae da se bori za ljubovta negova)-toa ne e nikakva greshka-zasto da se krie???...od kogo...za nekoja druga treba da se krie???...barem znae sto saka u momentot za razlika od nekoj drug...respect Necro...alal ti vera...malce se ko tebe da znaesh...

Necrophilia

Член од
13 август 2006
Мислења
7.633
Поени од реакции
140
PSYtisfaction напиша:
Јас да се скарав со дечкото и он да ги пишуваше нашите проблеми у тема на форум каде што и јас членувам и редовно читам, немаше да чекам да ми раскине зошто ми искочил херпес (ВТФ?!:icon_roll) на екскурзија. Ќе му раскинев прва.
Мизерно е да ги пишуваш личните проблеми на вака широк медиум, и тоа може само да значи дека имаш проблем со себе и не можеш да се справиш со сопствените фрки, па бараш помош од тотално непознати луѓе, и тоа јавно. Уште помизерен е фактот што и девојка ти ова ќе го прочита.
И, ти се молам, „ми се јави напалената бивша“?! Напалена, бе. Демек да имаме предвид (и ние и Анастазија) дека си имаш златна резерва ти.
Чудна работа, до вчера ве читам како си планирате свадби, заеднички живот „до смрти“ и не знам уште што... А сега она има херпес, ти напалена бивша, и ќе се „пуцаме“ на форум.

Немој да си го сфатиш ова лично, немам ништо против тебе, многу нормално.:) Ти си побара совет, тоа и ќе добиеш: Избриши си ги постовите на темава, јави и се, седнете негде и со ладна глава расчистете си што имате за расчистување. :smir:
мислам дека напоменав, дека не ги терам со сила да го читаат проблемот. Темава е наменета за љубовни проблеми, јас ако детално не го објаснев немаше да се внесете во филм за да ми дадете совет нели?

Necrophilia

Член од
13 август 2006
Мислења
7.633
Поени од реакции
140
Ljupco напиша:
...ja vikam ne e taka...vikam deka dechkoto ima muda ko Jak...da kazesh neshto ubavo pred site javno treba da imash srce golemo...ja lichno gi cenam tie luge najvishe i mrazam "mutljaci"...sto kutat i mutat...normalno e radosta i tagata da se spodeli so nekogo...mnogu od chlenovite po svoite postovi se ovdeka otvoreni kako sto sum primetil dosta emocii ima na forumov a megu drugite prichini i jas su zatoa ovdeka prisuten poradi toa sto e dosta otvoren forum za razlika od dugite kade sto osven seir i zavitkani raboti u celofan nema drugo...ama se se doznava za sekogo na kraj...taka da ke povtoram ushte ednashka...go pochituvam dechkoto sto nesebichno ja delel svojata radost i svojata taga so drugite chlenovi(znae da se bori za ljubovta negova)-toa ne e nikakva greshka-zasto da se krie???...od kogo...za nekoja druga treba da se krie???...barem znae sto saka u momentot za razlika od nekoj drug...respect Necro...alal ti vera...malce se ko tebe da znaesh...
за жал немам почувствувано радост од саботата т.е. одкако се врати од пат девојка ми...

Член од
16 април 2007
Мислења
134
Поени од реакции
1
Necrophilia напиша:

Se mi se cini deka na ekskurzija naprajla nesto so ne treba pa sega mozda ima pomesani cuvstva.Daj mu pauza definitivno i trk do biblioteka

leandra

Модератор
Член од
25 јануари 2007
Мислења
23.641
Поени од реакции
38.562
Темата се вика љубовни проблеми и ако ти е потребен совет да се обратиш.На Некрофилија му бил потребен и тоа го направил,негово право.Затоа без непотребни коменатри,дали требало или нетребало.
Ајде следен проблем,за решавање:zlo:

Kajgana Shop

На врв Bottom