Љубовни проблеми? Потребен ти е совет? Обрати се тука!

RealGirL

My LiFе...My ST0Ry
Член од
13 февруари 2006
Мислења
2.348
Поени од реакции
19
Ива ти даде најдобар совет,прочитај и го уште еднаш последниот дел:smir:
Има и тема за пауза во врската,разлистај ја уште еднаш,како што видов и тоа е твојот проблем.Иако мислам дека целата не ти беше потребата од наши совети,само да ти кажам лошо одиграно!:helou:
И што ти кажа напалената девојка што ти се јави,колку беше напалена,дознала за вашето раскинување..образложи за да се внесеме во филм и поконкретен совет да ти дадеме:icon_roll

Necrophilia

Find Prettys Womans from your city for night
Член од
13 август 2006
Мислења
7.633
Поени од реакции
140
еј, ок благодарам многу на советите... од една страна форумов многу ми помогна да се стабилизирам и еве сега ми е многу подобро.
може да завршиме со дискутирање на темава за мојот проблем.

kpbKENGUR

Devil's Advocate
Член од
25 јануари 2007
Мислења
5.132
Поени од реакции
201
Necrophilia напиша:
...приметив закачила херпес додека беше на екскурзија, две години се знаеме не закачила херпес сега за 5 дена успеала... кхм.. чудно....
само уште ова, пошо сеа читам проблемот, и глеам горе-доле ти го решиле и не ти се збори многу.
ме интересира каков херпес... на горните или долните усни?

CuCeNcE

perfectly imperfect
Член од
19 јуни 2006
Мислења
1.878
Поени од реакции
7
Necrophilia напиша:
исто така друга работа што приметив закачила херпес додека беше на екскурзија, две години се знаеме не закачила херпес сега за 5 дена успеала... кхм.. чудно.

п.с. а пред извесни 20 минути ми се јави една напалена бивша...
Па немора да значи дека ради нешто такво го закачила херпесот.И ја никад во живот сум немала херпес па ми се закачи пред некое време и не поради тоа што сум се љубакала со некој, него зашто бев болна или ваљда зашто сум си ја пипкала устата со прљави раце...Немој поради такво нешто да се сомневаш и од мравка да правиш слон и свашта да си помислуваш...Ако сте иделе година и четри месеци сепак треба да имаш доверба во нејзе:smir:

kpbKENGUR

Devil's Advocate
Член од
25 јануари 2007
Мислења
5.132
Поени од реакции
201
CuCeNcE напиша:
Па немора да значи дека ради нешто такво го закачила херпесот.И ја никад во живот сум немала херпес па ми се закачи пред некое време и не поради тоа што сум се љубакала со некој, него зашто бев болна или ваљда зашто сум си ја пипкала устата со прљави раце...Немој поради такво нешто да се сомневаш и од мравка да правиш слон и свашта да си помислуваш...Ако сте иделе година и четри месеци сепак треба да имаш доверба во нејзе:smir:
од кај знаеш дека е херпес на устата? пишува негде? сум скокнал? затоа прашувам јас.

CuCeNcE

perfectly imperfect
Член од
19 јуни 2006
Мислења
1.878
Поени од реакции
7
kpbKENGUR напиша:
од кај знаеш дека е херпес на устата? пишува негде? сум скокнал? затоа прашувам јас.
Па незнам...претпоставувам...Ја така го сфатив незнам можда грешка сум...Некрофилија кај имала херпес те молам кажи:) Да не дојде до недоразбирање некое...

kpbKENGUR

Devil's Advocate
Член од
25 јануари 2007
Мислења
5.132
Поени од реакции
201
CuCeNcE напиша:
Па незнам...претпоставувам...Ја така го сфатив незнам можда грешка сум...Некрофилија кај имала херпес те молам кажи:) Да не дојде до недоразбирање некое...
бидејќи не постои само орален херпес, туку и херпес на гениталиите. Оралниот херпес е предизвикан од "simplex virus type 1 (HSV-1)", се појавува на устата. Се пренесува со најмал допир. Затоа е и чест. Херпесот на гениталиите, најчесто е предизвикан од вториот тип на херпес вирусот (HSV-2), и е прилично чест(не колку оралниот). Има уште многу, кој сака да дознае нека побара со гугл. -))

Моето_е_поголемо

муа не ме лазе
Член од
22 јули 2005
Мислења
475
Поени од реакции
21
Офтопик: Благодариме за гуглањето, но тоа нема баш да му помогне на Некро. Ако имаш некаков совет пиши го.

Онтопик: некст плис...

Necrophilia

Член од
13 август 2006
Мислења
7.633
Поени од реакции
140
kpbKENGUR напиша:
само уште ова, пошо сеа читам проблемот, и глеам горе-доле ти го решиле и не ти се збори многу.
ме интересира каков херпес... на горните или долните усни?
на горните, да беа на долните сега ке бев во затвор.

Necrophilia

Член од
13 август 2006
Мислења
7.633
Поени од реакции
140
како и да е сега ми треба друг совет, ама не од википедија туку од искуство.

Значи девојка ми ме љуби, и тоа страшно многу-многу ме љуби, и покрај тоа што знае дека ме повредува.
Она ми дава надеж дека ова пубертетско однесување ке и помине после некое време, незнае ни она самата вели може да трае 3/4 недели може да трае 2/3 години.
Тоа што сум сигурен дека ме сака т.е. ме љуби оти ако навлегуваме во тоа што е разликата мегу сакање и љубење ке треба да отвориме нова тема, и ја побарав бурмата т.е. прстен веренички и кажав ако не сме заедно се надевам дека нема да имаш потреба од него и почна да ми плаче дека и требало нешто да остане што ке го носи цело време со неа за да мисли на мене и да не ме заборави.

Е сеа да прејдам на главното секад вака забегувам со муабетиве во последно време.

Ме интересира која е поентата, јас ја љубам, да не кажам се мрднав по неа, она ме љуби ама едноставно неке да е со мене... убаво и е кога е поред мене... еве скоро секад кога ке се видиме ние како порано, си се лапаме норамлно се гушкаме... ама едноставно неке да е со мене... сака да биде слободна... да може да измува кого сака без да знае дека ме изневерила и сето тоа... не ми е јасно која е поентата да љубиш некого повеке од себе и да знаеш дека му е тешко поради тоа што не сте заедно и уште си го фураш истиот филм и покрај тоа што и ти сакаш да сте заедно...

чудно... не ги разбирам жениве... а до пред неколку недели мислев дека сме еднакви...

п.с. се забораваат лесно година ипол поминати со човек со кој сте испланирале каде ке студирате, каде ке живеете и како ке ви се викаат децата???

Bada Bing!

шшшшшш
Член од
14 јули 2006
Мислења
2.671
Поени од реакции
114
И она советите нема да ги прочита и нема да укапира од кај си се сменил во карактер или си научил нови потези?
Нешто посмешно од ова немам видено.

Очигледно ти сакаш да и кажеш некои работи али во лице не можеш/нејќеш па го користиш форумов како средство. Демек совети бараш а тука изјавуваш љубов и срцепарателни причи. ОК, сфативме. Ти се дига на момичето. Убо. Мене ми се дига на Адриана Лима ама нема. Нема брате. Батали патетиките и иди кажи и дека нема боље од тебе да најде и плесни и шамар да и покажеш кој е маш. Јас не знам друг тип што би се замарал олку со женско. Иако и јас знам да бидам загубен шупак со такви работи, ова фаќа нови димензии. Толку си обземен од нејзината *гесп* вагина што само на тоа мислиш, се разбира симболизирано преку непостоечкото нешто - романтична љубов. Ако не те наоѓа за сексуално компатибилен јбг.

И доста со такви маубети како 'ми се јави напалена бивша'. Што си? Седмо одделение?

SCORPIO__20

Your sex is on fire
Член од
1 февруари 2007
Мислења
4.380
Поени од реакции
71
Necrophilia напиша:
како и да е сега ми треба друг совет, ама не од википедија туку од искуство.

Значи девојка ми ме љуби, и тоа страшно многу-многу ме љуби, и покрај тоа што знае дека ме повредува.
Она ми дава надеж дека ова пубертетско однесување ке и помине после некое време, незнае ни она самата вели може да трае 3/4 недели може да трае 2/3 години.
Тоа што сум сигурен дека ме сака т.е. ме љуби оти ако навлегуваме во тоа што е разликата мегу сакање и љубење ке треба да отвориме нова тема, и ја побарав бурмата т.е. прстен веренички и кажав ако не сме заедно се надевам дека нема да имаш потреба од него и почна да ми плаче дека и требало нешто да остане што ке го носи цело време со неа за да мисли на мене и да не ме заборави.

Е сеа да прејдам на главното секад вака забегувам со муабетиве во последно време.

Ме интересира која е поентата, јас ја љубам, да не кажам се мрднав по неа, она ме љуби ама едноставно неке да е со мене... убаво и е кога е поред мене... еве скоро секад кога ке се видиме ние како порано, си се лапаме норамлно се гушкаме... ама едноставно неке да е со мене... сака да биде слободна... да може да измува кого сака без да знае дека ме изневерила и сето тоа... не ми е јасно која е поентата да љубиш некого повеке од себе и да знаеш дека му е тешко поради тоа што не сте заедно и уште си го фураш истиот филм и покрај тоа што и ти сакаш да сте заедно...

чудно... не ги разбирам жениве... а до пред неколку недели мислев дека сме еднакви...

п.с. се забораваат лесно година ипол поминати со човек со кој сте испланирале каде ке студирате, каде ке живеете и како ке ви се викаат децата???
Помири се со крајот.На некој работи им поминал рокот и ти тоа треба да го прифатиш со тешко срце. Је*ига животот продолжува.

RealGirL

My LiFе...My ST0Ry
Член од
13 февруари 2006
Мислења
2.348
Поени од реакции
19
3 пати ти го прочитав постот и 3 пати излагав од темата,сакав да се воздржам од коментирање али посилно беше од мене!:smir:

Necrophilia напиша:
и ја побарав бурмата т.е. прстен веренички и кажав ако не сме заедно се надевам дека нема да имаш потреба од него и почна да ми плаче дека и требало нешто да остане што ке го носи цело време со неа за да мисли на мене и да не ме заборави.
Па зарем она нема нешто од тебе во срцето?Зарем потребен и е предмет за да ја потсетува на тебе и да биде причина за да не те заборави?ОМГ:jaj:

Ќе бидам дрска ако ти кажам дека не верувам во тоа дека толку мн.те сака?
Сака да биде слободна,не сака врска,сака да мува нешто ново,без да има грижа на совест,не сака да биде со тебе=НЕ ТЕ САКА!
Паузирањето и е исто што и раскинувањето,помири се со фактот дека што туку стави Крај на 1.5 год.врска!

Тоа зависи од тебе!Ја заборавив за месец дена!:helou:

Necrophilia

Член од
13 август 2006
Мислења
7.633
Поени од реакции
140
RealGirL напиша:
Тоа зависи од тебе!Ја заборавив за месец дена!:helou:
абе не е за мене, туку од нејзина гледна точка... дали ке ги заборави тие година дена... значи ако е упорна лесно е... кхм...

Песимисту еден!!!! :smir:
поздрав :helou:

SCORPIO__20 напиша:
Помири се со крајот.На некој работи им поминал рокот и ти тоа треба да го прифатиш со тешко срце. Је*ига животот продолжува.
лилааа а таман денеска си опнав оптимистички став, си реков ке ја чекам и 5 години само да сме задно...:tapp:

Kajgana Shop

На врв Bottom