Еве ја и мојата приказна: со дечково се познаваме веќе подолго време на почетокот бевме другари но после тоа он ми изјави љубов и ми кажуваше цело време дека му е тешко дека не може да ме гледа како другарка а јас го одбивав со изговори дека сега не сум спремна за сериозна врска и дека не го заслужувам дека е предобар за мене, а во меѓу време имав дечко но не беше ништо сериозно а он се знаеше бидејќи секогаш бевме отворени и се си кажувавме. Се додека еден ден не се сменија работите кога он фати девојка и кога почувствував дека го губам кај мене се родија некои чувства кои прераснаа во вистинска љубоб и решив тоа да му го кажам. Но тогаш он ме одби а јас решив да се овлечам. Не контактиравме некое време, но кога пак се слушнавме решивме дека стварно неможеме еден без друг и дека ќе бидеме заедно. Но тоа не траеше многу. Врската и сексот беа повеќе од одлични да речам.
Се додека пред некој ден не ми кажа дека го фатила фобија од врска и дека јас сега сум била премногу добра за него и дека не ме заслужувал, и дека не можел да ми овозможи некои работи кои наводно сум ги заслужувала.
На прашањето дали има друга или дали сака се гледа со други ми одговори дека нема и не сака и дека ме сака и дека се му е убаво со мене.
Епа ајде сега што е работава што сака, јас стварно незнам.А разделбава многу тешко ми паѓа
![Тажен :( :(](/styles/default/xenforo/smilies/frown.png)
:icon_conf:icon_conf