Моето_е_поголемо
муа не ме лазе
- Член од
- 22 јули 2005
- Мислења
- 475
- Поени од реакции
- 21
Necrophilia напиша:како и да е сега ми треба друг совет, ама не од википедија туку од искуство.
Значи девојка ми ме љуби, и тоа страшно многу-многу ме љуби, и покрај тоа што знае дека ме повредува.
Она ми дава надеж дека ова пубертетско однесување ке и помине после некое време, незнае ни она самата вели може да трае 3/4 недели може да трае 2/3 години.
Тоа што сум сигурен дека ме сака т.е. ме љуби оти ако навлегуваме во тоа што е разликата мегу сакање и љубење ке треба да отвориме нова тема, и ја побарав бурмата т.е. прстен веренички и кажав ако не сме заедно се надевам дека нема да имаш потреба од него и почна да ми плаче дека и требало нешто да остане што ке го носи цело време со неа за да мисли на мене и да не ме заборави.
Е сеа да прејдам на главното секад вака забегувам со муабетиве во последно време.
Ме интересира која е поентата, јас ја љубам, да не кажам се мрднав по неа, она ме љуби ама едноставно неке да е со мене... убаво и е кога е поред мене... еве скоро секад кога ке се видиме ние како порано, си се лапаме норамлно се гушкаме... ама едноставно неке да е со мене... сака да биде слободна... да може да измува кого сака без да знае дека ме изневерила и сето тоа... не ми е јасно која е поентата да љубиш некого повеке од себе и да знаеш дека му е тешко поради тоа што не сте заедно и уште си го фураш истиот филм и покрај тоа што и ти сакаш да сте заедно...
чудно... не ги разбирам жениве... а до пред неколку недели мислев дека сме еднакви...
п.с. се забораваат лесно година ипол поминати со човек со кој сте испланирале каде ке студирате, каде ке живеете и како ке ви се викаат децата???
Види вака другарче,
значи девојка ти не те љуби туку нашла некој торко кој ќе ги проголта сите нејзини срања и ќе прашува дали има уште. И повеќе од јасно е дека твоето однесување е пубертетско а нејзиното вообичаено кога е во врска со некој као тебе. Па затоа ти препорачувам да ја ренташ барем ќе видиш некаква корист од неа. Ако нешто не и е јасно ќе и кажеш дека само привремено ќе ја ренташ дур да си купиш кола.
п.с. морав да ти напишам вала за да ова допре до тебе, ако случајно помислиш дека со нешто сум те навредил тогаш замисли дека сето ова ти го напишала девојка ти, па ќе ми простиш пошто ти можеш да проголташ се.