Љубовни проблеми? Потребен ти е совет? Обрати се тука!

Член од
10 февруари 2007
Мислења
647
Поени од реакции
28
Ohriganka$ напиша:
luge eden sovet od mene...cenete se poveke za poveke da ve sakaat...go uvidov toa pred nekoe vreme,pa se osekam najubavo na svet...pomina vremeto koga ljubovta bese nesto sveto i vozviseno..vo dvaeset i prvi vek retko mozes da najdes covek so srce koe znae da ljubi..
Во право си само што на темава се бараат конкретни совети а не како од небо паднати

Член од
9 февруари 2006
Мислења
112
Поени од реакции
2
Брат искрен биди, вистината може ги боли некои други ама мене не

Acid

Frontman
Член од
22 јануари 2005
Мислења
35.206
Поени од реакции
34.442
coekot напиша:
Луѓе мене ми треба помош!!!
не знам зашто ама некако не можам да останам во врска подолго од две недели, не раскинувам јас, тоа го прават девојките
некој совет?
Ти ја кажале причината? Зошто ти раскинуваат?

BlAcK_MamBa

:: Living by my own rules ::
Член од
25 март 2007
Мислења
431
Поени од реакции
5
A kolku ti raskinale taka. Mozebi e samo slicajnost. pogresna devojka. A ako se bas site, togas problemot e verojatno vo tebe. Ostanuva samo da go otkries

Член од
30 јануари 2005
Мислења
7.397
Поени од реакции
1.308
coekot напиша:
Брат искрен биди, вистината може ги боли некои други ама мене не
Видов некаде дека си пишувал за секс. Ако си идел две недели, веројатно имало и секс. Пробај да разбереш колку си добар на тоа поле. Ако си имал со нив секс, значи вредиш да останеш со нив според нив, но после сексот си имал проблеми. Кама сутра книги или појма неам... тоа е мое размислување и една варијанта...

ada

Модератор! ок?
Член од
21 август 2006
Мислења
5.706
Поени од реакции
566
coekot напиша:
не знам зашто ама некако не можам да останам во врска подолго од две недели, не раскинувам јас, тоа го прават девојките
некој совет?
Веројатно ти даваат некое образложение околу тоа зошто ти раскинуваат..Ваљда не ти викаат, ај идам да купам цигари и после "пропаѓаат у земја". Затоа, ако сакаш совет онда треба да бидеш поконкретен

PSYtisfaction

Царевата ќерка
Член од
30 јуни 2006
Мислења
3.922
Поени од реакции
527
coekot напиша:
некој совет?
Мислам дека установивме веќе дека проблемот е во тебе, не во нив.:) Некаде грешиш, а каде... Тоа ти би требало да знаеш најдобро. Опции има милион.:) Може не ги третираш добро, може се однесуваш ладно, може си лош во кревет, може си склон кон варање, може имаш лоша кола :pos: Да не набројувам... Размисли малце што е тоа што го правиш со сите жени и влијае на врската негативно.:)

Овердрајв

Модератор
Член од
5 ноември 2005
Мислења
4.255
Поени од реакции
569
.. и немој, повторувам, немој да се јавуваш кај бившите и да ги прашуваш зошто ти раскинале :)

Член од
14 април 2007
Мислења
793
Поени од реакции
6
ne saka sekoja devojka vrska. prvo saka da se zapoznaete dobro( a za toa treba da pomine dooolg period), pa da stekne doverba.... ednostavno toa se zenski bubacki koj retko nekoj moze da gi svati:helou:

Bada Bing!

шшшшшш
Член од
14 јули 2006
Мислења
2.671
Поени од реакции
114
Да али можеш да ги газиш. !!! ГАЗИШ КАКО И СЕКОЈА БУБАШВАБА!!!

JASMIN

Шехерезада
Член од
10 април 2006
Мислења
480
Поени од реакции
19
Викторгг напиша:
Видов некаде дека си пишувал за секс. Ако си идел две недели, веројатно имало и секс. Пробај да разбереш колку си добар на тоа поле. Ако си имал со нив секс, значи вредиш да останеш со нив според нив, но после сексот си имал проблеми. Кама сутра книги или појма неам... тоа е мое размислување и една варијанта...
Јас познавам еден куп девојки кои остануваат малку подолго во врска и покрај лошиот секс. Ако се заинтересирани, даваат шанса за подобро.
Не мора да е тоа.

coekot напиша:
некој совет?
Чоек, обрни внимание на девојки што не ти се по тертип. Не некоја да не те бендисува, ама еве некоја што ти е симпатична ама не те влече ептен, не ти се фаќа око за неа од прва. И пробај со неа...
Можеби се закачуваш за погрешни девојки, па смени шема.

Член од
9 февруари 2006
Мислења
112
Поени од реакции
2
Луѓе сите девојки што ми раскинале некако се вадат на финтата дека цело време сум на работа и не им посветувам многу внимание (што нема врска) Иначе јас не ги одбирам девојките тие мене ме наоѓаат и се е супер едно време додека им идам по кеиф, се разбира не скокам секогаш кога некоја ке каже ОП!
Иначе сексот не е причина што ми раскинуваат, туку напротив со тоа и почнува (па добро почнува со Здраво, јас сум... а ти си... и понатака)
Туку една дури само со мене беше ради секс (пишува мислам кај темата за тоа дали си имал свој Fuck Friend...и тн.)
Друго вака не знам зашто хистеришат толку цуриве, ги сослушувам кога ке почнат нешто да кажуваат иако мене тоа ич не ме интересира сепак сум фер и дозволувам да се искажат .......
Јас вака можам да терам ееее многу (мислам со пишување ама малце по малце е подобро)
п.с. Да не кажувам колку само биле зашто никој нема да ми верува

Член од
14 април 2007
Мислења
793
Поени од реакции
6
coekot напиша:
Друго вака не знам зашто хистеришат толку цуриве, ги сослушувам кога ке почнат нешто да кажуваат иако мене тоа ич не ме интересира сепак сум фер и дозволувам да се искажат .......
ti dozvoluvas da se iskazat ama ne SLUSAS. toa e problemot a devojka sekogas primetuva dali deckoto ja slusa ili ne. poubavo sedni ja 1 saat ostavija da zbori i SLUSAJ JA ,otkolku da se prepravas deka ja slusas:zver:

eXelion

SomebodyStopMe!!!!!
Член од
8 август 2006
Мислења
24
Поени од реакции
0
Brat ne e do tebe do niv e
ic da ne te bole dzole

Член од
5 мај 2007
Мислења
4
Поени од реакции
0
Здраво јас сум нов на форумов :helou:

Имам еден проблем, се надевам дека ќе ми помогнете. Си се симпатизираме со едно девојче но таа не сака да влегува во врска бидејки нејзините родители се разведени. Па кажете ми што да правам во врска со ова? Како да ја натерам,уверам.....?

Kajgana Shop

На врв Bottom