Е нели нема веќе директен пласман?Еј , според мене подобро овој отколку некој дегенерик со трета цицка и брада на неа.
Романката 7мо место, цуцка.Директно у финале се пласират за наредната година.
Појма немам , овие шо пееја вечерва сите ли беа во полуфинални вечери? Не пратев баш , мислев првите 10тина влегуваат директно во финале.Е нели нема веќе директен пласман?
Нема веќе така. Затоа се 2 полуфинални вечери. Освен големата петка и домаќинот сите останати мораат преку полуфиналеПојма немам , овие шо пееја вечерва сите ли беа во полуфинални вечери? Не пратев баш , мислев првите 10тина влегуваат директно во финале.
Ако игнорираме брада и остало, песната на Кончита споредено со оваа е величина. Секако победи заради брадата ама имаа песна на којашто можеа да се потпрат. Ова бе брат, без ритам и мелодија, гласот ок ама песнава не бараше никакви специјални вокални способности во споредба со Хрватска на пример. Што останува, текст? Демек цела Европа збори португалски па разбраа што пее овој? Најочигледна местенка годинава. Според мене Белгија, Италија и Бугарија имаа песни што би ги преслушал, овој само за тортура во Гвантанамо.Еј , според мене подобро овој отколку некој дегенерик со трета цицка и брада на неа.
Романката 7мо место, цуцка.Директно у финале се пласират за наредната година.
Овој може и да беше Русин со австралиско знаме да и го покаже задникот на Џамала татарката која победи со политика .газот им го покажа
Ова договорено беше или некоја рандом будала? Поверојатно второто![]()
Можно е. Ама и австралијците се будали мамицата нивнаОвој може и да беше Русин со австралиско знаме да и го покаже задникот на Џамала татарката која победи со политика .[DOUBLEPOST=1494717073][/DOUBLEPOST]
Врска нема ова со срцеви проблеми , демантираа . Се оперирал од КИЛА .![]()
Да се дополнам. Ова не значи дека е местено. Едноставно народот паѓа на такви причи.Реално 95% од победниците мора да бидат контроверзни. Политичка порака, жена со брада, ѓаволи, некој со проблеми.... не викам дека е лоша или не песната али дефинитивно бонус е да имаш нешто такво
Реално останаа уште неколку групи кои останаа:
Некој со аутизам или даунов синдром (имаше некој лани таков лик, а и супер беше), Русија пратија баби завршија второ месот...останува да пробаме со дедовици и тинејџерки комбо некое такво borederline педофилско.
Не ќе е лошо и некој педери да се залапаат на крај на песна. Ете пробавме со бебе и запросување..не иде..
Исто вака како што ми текнува е некоја да се соблече малтене скрос гола ама со добро криење да се цензурира.. сигурно пропуштам и некои други работи со кои што би можеле да победиме![]()