Јана Бурческа на Евровизија 2017

Статус
Затворена за нови мислења.
Член од
21 февруари 2014
Мислења
77
Поени од реакции
20
Стварно? Не го знаев ова :eek::eek::eek::eek::eek: Гледам добар линк си ми пратил, од кај ја знаеш оваа странава Википедија, баш е добра еј! (y)(y)(y)(y)(y)(y)(y)(y)
Па штом кажуваш дека тој бил небитен ланската година изгледа не ја знаеш странава :eek::eek::eek::eek:

Член од
1 март 2010
Мислења
7.888
Поени од реакции
14.441
Па штом кажуваш дека тој бил небитен ланската година изгледа не ја знаеш странава :eek::eek::eek::eek:
Пиво сум ти должен бате, ме просветли со ова што ми ја откри Википедија, потполно нов свет..:cuc:

Johnny B

Misogynist, racist, anti woke
Член од
15 февруари 2010
Мислења
11.833
Поени од реакции
12.285
види бе како си трчка околу хаххахха каков цар! :pos::pos::pos:
Јас прво мислев дел од кореографијата е, кога гледам ги турна гаќите и обезбедувањето го собра :pos:

Член од
19 август 2010
Мислења
975
Поени од реакции
1.890
Јас прво мислев дел од кореографијата е, кога гледам ги турна гаќите и обезбедувањето го собра :pos:
Не, не, оној на Шпанија во 2010 кога им се стави на сцена, па кога фати со нив да си игра :pos::pos:

(накај 1:10 во видеото)

Член од
17 октомври 2011
Мислења
15.250
Поени од реакции
37.933
Македонија со 69 гласа - 15 место во полуфинале. 29 гласа од жири и 40 од телевотинг. Само Малта, Литванија и Сан Марино послаби од нас. Од телевотинг 12 ни дала Бугарија, 10 Србија, 6 Хрватска, 5 Израел, 4 Сан Марино и 3 Швајцарија, од жири по 8 ни дале Малта и Франција, 5 Србија, 3 Украина и Норвешка и 2 Унгарија. Ние едната 12 (телевотинг) сме ја дале за Србија, другата (жири) за Бугарија.

Член од
27 септември 2010
Мислења
5.076
Поени од реакции
7.163
Треба Канго да се прати на Евровизија, големи се шансите да победи.

Член од
21 февруари 2014
Мислења
77
Поени од реакции
20
Пиво сум ти должен бате, ме просветли со ова што ми ја откри Википедија, потполно нов свет..:cuc:
Како и да е тој небитен Русин бил на прво место ланската година :rolleyes:

Bojan Van Buuren

Колектор
Член од
11 април 2008
Мислења
8.394
Поени од реакции
12.058
Неможеш така да гледаш. Ако треба да почнеш да кратиш од нешто, почни од она што е штетно за тебе, а не корисно. Се согласувам дека треба на сите болни и бездомни деца/луѓе во државава да им се помага, но која е логиката да скратиш од спортот или музиката, а да не скратиш од политиката? Меѓу другото, за една држава не се ништо 200.000 евра дадени за музика или спорт во однос на 200.000.000.000 евра дадени за политички глупости.
Кaкo тoa крaтиш oд музикa aкo не се иде нa Еврoвизијa?
Ај дa беше кo пoрaнo,дa се избирaше песнa нa фестивaл пa и дa ти држи муaбетoв,aмa сеa кoa се избирa песнa и изведувaч зoштo нa некoј тaкa му се сoнилo,кaкo ќе се крaти нa музикa ?
Пa пaк,дури и дa е уште стaриoт систем зa избoр,зoштo пa нa некoј би му билo мoтивaцијa сaмo еврoвизијa зa дa пее ?
Зoштo пaрите шo индиректнo ќе ги дoбие и бесплaтнaтa прoмoцијa нa сметкa нa држaвaтa е пoгoлемa кoрист oд ценaтa шo oн ќе јa плaти зa песнaтa ?
Епa бaш тукa е прoблемoт.
Се е денес нa пaри и кoрист сведенo.
И кaкo тoгaш ти сaкaш дa ти се рaзвивa музикaтa?

Истo и сo спoртoт. Еве фудбaлериве ќе ги зеaм кaкo пример. Кoa игрaaт зa клубoвите гинaт,кoa игрaaт зa репрезентaцијa мoже сите зaеднo дa си седнaт нa трибини. Е aмa у репрезентaцијa не ги плaќaaт кaкo у клуб...

Sent from my LG-H815 using Tapatalk

^^GoRiLLaZ^^

Happiness...?
Член од
25 јануари 2007
Мислења
5.774
Поени од реакции
8.037
Ко веќе решиле така, требаше Русија во количката да не ја избркат и да победи...

Lester Freamon

A man of focus, commitment, sheer will...
Член од
14 јануари 2015
Мислења
16.238
Поени од реакции
36.515
Уште за евровизија си губите време со дискусии? Па тоа е еден од најлесните начини за перење пари на другарчињата од ЕУ, а и на нашите преваранти, со парите што ние ги даваме си прават приватни екскурзии.
За кој курац си зема право оваа приватен живот да си презентира на настап каде презентира држава, запросувања, ќе била мајка, приватен живот со домашните и пријателите, на јавен настап е пратена како професионалец и треба професионално да се однесува. Кој знае колку пари закопаа и претходно со тој спотот и циркузите кои гарант се од наш грб, па уште од PR от и се бунат оти ги критикувале за тоа што си тераат куртешак со парите од народот, море мамето.

Anon

/b/ House /b/
Член од
13 декември 2007
Мислења
16.745
Поени од реакции
27.744
Јака веѓа држи Португалецов.
Не знаеш дали е болен, дали има тикови, дали е хипстер, дали е несфатен уметник.
Обригадо.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom