Јана Бурческа на Евровизија 2017

• Креатор на темата Креатор на темата Zlatikevichius
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Ајде Бугарија :oeoeoe:Пу да тибам Португалија:confused:

Хахаха абе овие глупи не праат еј, толку се мислат дека паметни се.
Им даваат на Бугарите 300 и нешто и демек ете сега се тие први, ама нема да победат треба Португалија да победи.
Нека не се радува овој многу, ќе му пукне срцето па џабе чекал за операција.

Онаа до оној португалецон многу ми личи како машко да е...

Песнава ко од FilmBox Arthouse филм :facepalm:

Абе и нашава беше подобра од овој. Ама ај греота човекот срцеви проблеми има, дај нека победи.
На следната нека видат некој пред умирање 100 годишен нека тепа. Греота.

Ај пак јас да пишам за последен пат во ваква тема.....овие од евровизијата(жиро стручно нели) болни се мајке ми....во психата...друго нема....ај разбирам човекот болен е мора да му се дадеше шансата да победи...немаше да знае какво е чувтсвото.....
бај да веј ја слушнав бугарската непесна и почна да ми се сере....ама кога ја чув оваа победничката НАЈЈАКА песна почна на пролив да ми иде.....браво (досега тоа не ми успеало со никоја друга песна) !

Иначе песната си е супер за на погреб да речеме....

Единствена песна шо не ја разбирам од евровизија и што стварно ми се допаѓа е оваа

Единствена песна шо не ја разбирам од евровизија и што стварно ми се допаѓа е оваа
Еј ова беше песниште. Вториот дел е на англиски мислам

Тотално без врска жалопојкава на португалецов.
ОЧАЈ!

Nikako ne mozam da i najdam smisol na ovaa manifestacija.
Katastrofa.

Абе и нашава беше подобра од овој. Ама ај греота човекот срцеви проблеми има, дај нека победи.
На следната нека видат некој пред умирање 100 годишен нека тепа. Греота.
Реално 95% од победниците мора да бидат контроверзни. Политичка порака, жена со брада, ѓаволи, некој со проблеми.... не викам дека е лоша или не песната али дефинитивно бонус е да имаш нешто такво :D

Реално останаа уште неколку групи кои останаа:
Некој со аутизам или даунов синдром (имаше некој лани таков лик, а и супер беше), Русија пратија баби завршија второ месот...останува да пробаме со дедовици и тинејџерки комбо некое такво borederline педофилско.
Не ќе е лошо и некој педери да се залапаат на крај на песна. Ете пробавме со бебе и запросување..не иде..

Исто вака како што ми текнува е некоја да се соблече малтене скрос гола ама со добро криење да се цензурира.. сигурно пропуштам и некои други работи со кои што би можеле да победиме :D

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom