Џ
Џонтра Волта
Гостин
Го видов вчера у темата за торенти. Ме интересира само Нуми Рапас како збори македонски, ако воопшто збори.Џонтра да не го гледа You Won't Be Alone![]()

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Го видов вчера у темата за торенти. Ме интересира само Нуми Рапас како збори македонски, ако воопшто збори.Џонтра да не го гледа You Won't Be Alone![]()

Не збори или имаше еден-два збора.Го видов вчера у темата за торенти. Ме интересира само Нуми Рапас како збори македонски, ако воопшто збори.![]()
Можеби поради супердупер квалитетната содржина што ја имаат како на пример следново дело:
www.tiktok.com
Огромна разлика!
Ozark и The Crown во секое време пред The Witcher.Eh, mozese da zapres kaj Dark, oti nisto drugo od najbrojanovo ne vredi osobeno Witcher, a Dark dodusa ne mi e gledano nisto i nisto ne znam za serijata.
Едвај ја има. Се е околу Мајкл Б.Џордан и Џејми Фох.Да бе, сакаш да не натераш да гледаме филм со Бри Ларсон.
Нече мочи ове ночи.
Каде да го гледам?You won't be alone испадна солиден, повеќе филозофски отколку хорор (што мене ми одговара). Дефинитивно би го скратил, некои сцени беа премногу репетитивни, ептен бавен вака. Другото се ми беше ок, вака не процесиран и свеж 7.5/10.
Sent from my GM1913 using Tapatalk
Го има по торенти. Ако сакаш легално гледам AppleTV, YouTube, Amazon го има за едно $20. Штета што не е подостапен.Каде да го гледам?

Пари потрошив на The Northman
Многу досадно, предолго и претенциозно срање што требаше да биде само една обична викингшка авантура акција за одмазда на убиениот татко. А не па дека се изнагледавме викинзи и слично освен во една сцена, најспората тепачка на светот. Останатото е тапкање у место, спори сцени, ѓаволи, магии, вештерки, чуда врагови. Среќа Итан Хок малце траеше. Скарсгард беше океј, само многу лошо фризурче носеше, со дугачка коса беше прејак. Никол Кидман е таман. Ања исто. Бјорк и Вилем Дефо у една сцена постоеа.
Сфаќам ја дека режисеров си поштува вештерки, магии и слично, ама многу споро и неинтересно да го ебам.Доаѓа како роб у едно селце кашто убиецот на татко му е главен поглавар и одма најде вештери да му претскажуваат што ќе се деси, па еден меч најде што не можеше да го извади од футрола доека не дојде часот којшто му го претскажа исечената глава на Вилем Дефо. Вештерките све му кажаа а од друга страна жителите и тој Фјолнур немаа поима кој им ги убива луѓето и што всушност се дешава. 100 пати имаше шанса да го убие
Добар беше сетингот, имаше прекрасни кадри и одлична кинематографија. Приказната мех, реализацијата досадна и глупа. Се на се тапа филм. Преценет, се надевам ќе му падне оценката што ја држи на имдб.
Ја користам приликава да му се извинам на Revenant.