Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Прегледај го приврзокот 329424
hhhhhhhhhhhhhhhhhhh
Автоматски споено мислење:
Веројатно затоа што е номиниран во категорија Best Horror

Подоле.

Да, ако се плашиш од зајак и сопругата.Го шибам, филмов има елементи на хорор

Зрачи поише него Чернобил што зрачел со радијација у 86та.А сеа ќе го гледам Светилникот иако зрачи со досада и глупоштини. Баш ме интересира што лик е овој Егерс и кој го хајпа толку.
Зрачи поише него Чернобил што зрачел со радијација у 86та.
Како бе не им е срам да трошат пари на вакви филмови па и да ги сметаат ко некојси ремек дела и што ти јас знам.
Визионерскиот режисер. Што е визионерско кај ликов бе? Митолошки приказни пресликани во ужасно досадни и крајно непотребни филмови. Зборат на јазик за којшто ти треба сериозен превод за да имаш претстава што зборат. А не дека зборат нешто паметно. А што паметно ќе зборат ликови што веруваат у секакви глупоштини. У вештерки и дека ќе се деси клетва ако утепаш досаден пеликан. Ај мрш у пичку матер.
Ама ме курчат вакви.
А и ја сум за ќутек, што мајка барам да гледам нешто што од авион се гледа дека е неинтересно и досадно.
Ааа епа добро чим ти ги разбираш митолошките измишљотини пресликани во претерано досадни филмови, сигурно те крева на неколку нивоа погоре. Кујзне како е да гледаш одозгоре на ликови као мене.Поради твојата надменост и верување дека не постојат луѓе што гледаат нешто што ти не го гледаш и разбираш има опасност да останеш на ова ниво цел живот.
Ааа епа добро чим ти ги разбираш митолошките измишљотини пресликани во претерано досадни филмови, сигурно те крева на неколку нивоа погоре. Кујзне како е да гледаш одозгоре на ликови као мене.
Сигурно како што ги гледаа сирените доле во морето.
Кое е тоа ниво?Поради твојата надменост и верување дека не постојат луѓе што гледаат нешто што ти не го гледаш и разбираш има опасност да останеш на ова ниво цел живот.
Па да, ама јас сето тоа на крај го сведувам на тоа дали ми е досадно и глупо или не.Жал ми е што ме сфати погрешно, свесен сум дека за некои работи не сум свесен и не ги гледам НО тоа не ме прави подолу од некој што ги гледа туку знам дека не сум навлегол повеќе, не сум имал такви околности или поради друг фактор. Но во ниеден случај не велам дека тоа што не го разбирам се "глупоштини". Можеби некогаш ќе седнам ќе разговарам со некој да ми објасни што е тоа што му се допаѓа, зошто му се допаѓа, да пробам да влезам во тој ментален склоп. Може после тоа да видам дека не одговара со моите верувања, па да кажам мои размислувања, но во секој случај сум отворен.

Кое е тоа ниво?
Дечки, мислам дека треба да почнете да разграничувате коментар за филм настпроти коментар за гледач. Сметам дека секој има право да му биде некој филм глуп или глупоштина или ремек дело, ама никакво ниво на дискусија не е да земеме сега да си викаме едни на други глупи дека сме или да се вреѓаме што не ни се поклапаат вкусовите.
Невкусно е според мене да коментираме кој каков е и на кое ниво ако пишал мислење за филм со коешто друг не се согласува. Во случајов џонтра го дискутираше филмот и на сметка на тоа беше искритикуван на лична база што не е воопшто коректно.
Eh, mozese da zapres kaj Dark, oti nisto drugo od najbrojanovo ne vredi osobeno Witcher, a Dark dodusa ne mi e gledano nisto i nisto ne znam za serijata.Dark, Ozark, The Crown, The Haunting of Hill House, The Witcher...
Го видов вчера у темата за торенти. Ме интересира само Нуми Рапас како збори македонски, ако воопшто збори.Џонтра да не го гледа You Won't Be Alone![]()