Филмови, режисери, актери: Генерална дискусија

Corvus

Latrodectus
Член од
24 јануари 2011
Мислења
4.002
Поени од реакции
15.328
Eh, mozese da zapres kaj Dark, oti nisto drugo od najbrojanovo ne vredi osobeno Witcher, a Dark dodusa ne mi e gledano nisto i nisto ne znam za serijata.
А една година има поминато откако ти лизнав во приватни да ти кажам дарк да ја гледаш:place:

Член од
7 јули 2013
Мислења
1.815
Поени од реакции
11.873
Што е фамава со Нетфликс, губат саскрајбери, им паѓаат акциите, ова-она...? Новиот Блокбастер? :unsure:
Можеби поради супердупер квалитетната содржина што ја имаат како на пример следново дело:

Член од
4 јуни 2009
Мислења
11.534
Поени од реакции
29.093
Нетфликс е океј да го имаш 1 година, за некој што не глеа филмови и серии секој ден ова е таман период да се изгледа се што е квалитетно и потоа да го избришеш акаунтот. Поготово сега кога Макс е скоро секаде достапен, еве конкретно во Македонија. Ем е многу поефтин, ем има доста појака содржина и ги нема оние глупи продукции на нетфликс.

Член од
11 октомври 2010
Мислења
6.881
Поени од реакции
23.469
Можеби поради супердупер квалитетната содржина што ја имаат како на пример следново дело:
Ај ова потсеќа на тој со Шварценегер како што те цитирал Спојлер. Ама овој?

И мене Нетфликс ми станува се подосаден последно време, ама кога немам подобри опции ќе терам уште некој период со ова зашто ми е од голема предност што има Kids секција каде син ми може да ги гледа сите оние Кокомелон и Литл Бејби Бам без реклами. Или тоа, или за YouTube ќе плаќам.

Последно уредено:
Член од
7 јули 2013
Мислења
1.815
Поени од реакции
11.873
Огромна разлика!

Едниот е глупа комедија со goofy идеја, башка си пишува дека е жанр Sci-Fi. Има куп филмови и серии коишто имаат вакви идеи за комедија, со бајат хумур како мажи што се облекуваат како жени и слични такви идеи за комедија, Роб Шнајдер тип на филмови.

Серијата од Нетфликс е со намена да упати некаква порака, во самиот опис ти пишува дека е драма за маж кој се бори со стереотипи и предрасуди. Ништо ново за Нетфликс, скоро сите филмови и серии од малкуте што ги имам гледано од нив е со некаква порака и агенда.

Björn

Does Your Mother Know?
Член од
14 август 2006
Мислења
45.239
Поени од реакции
84.251
Не бе, не е ради woke ориентацијата.
Ради тоа што многумина делат еден ист акаунт. Ради тоа е.

Io Sono Interista

The original, one and only IoSono.
Член од
21 декември 2007
Мислења
28.624
Поени од реакции
59.475
Eh, mozese da zapres kaj Dark, oti nisto drugo od najbrojanovo ne vredi osobeno Witcher, a Dark dodusa ne mi e gledano nisto i nisto ne znam za serijata.
Ozark и The Crown во секое време пред The Witcher.
Автоматски споено мислење:

Just Mercy (2019)
Добар филм според вистинита приказна.

Björn

Does Your Mother Know?
Член од
14 август 2006
Мислења
45.239
Поени од реакции
84.251
Да бе, сакаш да не натераш да гледаме филм со Бри Ларсон.
Нече мочи ове ночи.

Io Sono Interista

The original, one and only IoSono.
Член од
21 декември 2007
Мислења
28.624
Поени од реакции
59.475
Да бе, сакаш да не натераш да гледаме филм со Бри Ларсон.
Нече мочи ове ночи.
Едвај ја има. Се е околу Мајкл Б.Џордан и Џејми Фох.

Солиден филм, ништо спектакуларно. Еден од оние филмови во кои се обиделе да најдат актери кои личат на вистинските ликови од филмот. Исто така, доста прецизно ја следи вистинската приказна, нема многу импровизација.

Член од
12 декември 2007
Мислења
4.831
Поени од реакции
10.241
You won't be alone испадна солиден, повеќе филозофски отколку хорор (што мене ми одговара). Дефинитивно би го скратил, некои сцени беа премногу репетитивни, ептен бавен вака. Другото се ми беше ок, вака не процесиран и свеж 7.5/10.

Sent from my GM1913 using Tapatalk

Член од
4 февруари 2012
Мислења
5.943
Поени од реакции
5.140
You won't be alone испадна солиден, повеќе филозофски отколку хорор (што мене ми одговара). Дефинитивно би го скратил, некои сцени беа премногу репетитивни, ептен бавен вака. Другото се ми беше ок, вака не процесиран и свеж 7.5/10.

Sent from my GM1913 using Tapatalk
Каде да го гледам?

Kajgana Shop

На врв Bottom