- Член од
- 28 октомври 2021
- Мислења
- 1.125
- Поени од реакции
- 2.215
Каде можам да купам, односно, каде се наефтини еднорачните тегови? Барем 15/20 кг да биде еден тег
Каде можам да купам, односно, каде се наефтини еднорачните тегови? Барем 15/20 кг да биде еден тег
Испоракава е смешна ако е стварно вака. Повеќе ќе ме плашат нашиве за ддв царина и остали заебанции.Дечки, дали некој нарачал нешто од bodybuilding.com?
Го отворив сајтот после подолго време и гледам македонско знаменце горе, колку за проба ставив неколку продукти во кошничка и некако цената и времето на испорака ми делуваат предобри?
(првата слика е за испорака на маичка и капа, а втората маичка, капа и 2 кг канта протеин)
Прегледај го приврзокот 317548
Прегледај го приврзокот 317549
Мислам дека зависно од цената на пратката. Ако е до 100е нема царина.2 кг протеин 100% го царинат нашиве гомна, ризично е такви ствари.
Маичката може ќе ти помине.
И килажа гледаат.Мислам дека зависно од цената на пратката. Ако е до 100е нема царина.
Плаќаш царина и ддв на килажа или?И килажа гледаат.
Да, мене ми царинија роба од iherb само еднаш, баш тогаш кога пратката ми тежеше 1+ кг, а беше под 100 еу.Плаќаш царина и ддв на килажа или?
Sent from my iPhone using Tapatalk
Ги имаш помешано работите, и мене од ихерб ми имаат такви потешки пратки "фаќано" меѓутоа царина и ддв плаќаш на ценатаДа, мене ми царинија роба од iherb само еднаш, баш тогаш кога пратката ми тежеше 1+ кг, а беше под 100 еу.
90еу е лимитот мислам дека од почеток на годинава го сменијаА од кај излезе овој лимит од 100е, порано мислам царинеа се над 30е, само на електроника имаше некое ослободување
Sent from my iPhone using Tapatalk
За секое ново јаже треба време да го навикнеш, поготово ако старото ти било потешко. Дај му втора, трета шансаJazhevo go zemav zavcera zosho mislev deka e podobro od ova doma eftinovo sho go imam ama vcera go probav i ne mi odgovara ,go prodavam 600den.Ke ja slikav i smetkata deka e novo kupeno ama sum ja frlil. Vo poraka ako e nekoj zainteresiran.