GavolRulz
hippopotomonstrosesquipedaliophobia
Да, а според рамковен и 25% шошони.Дали соодветно се застапени, во кастингот и продукцијата, сите полови раси и вери?
Морам да прашам пред да посветам макар и секунда на ова.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Да, а според рамковен и 25% шошони.Дали соодветно се застапени, во кастингот и продукцијата, сите полови раси и вери?
Морам да прашам пред да посветам макар и секунда на ова.
Океј, само да нема многу средовечни белци.Да, а според рамковен и 25% шошони.
И непотребни секс сцени.Ke ja sledam samo zaradi entertainment value.
Ne ocekuvam nisto specijalno osven special effects.
Narodot se pali na zmejovi. Let there be dragons then
Ќе видиме дали се пали на плави перики, што од километар се гледа дека се перики.Ke ja sledam samo zaradi entertainment value.
Ne ocekuvam nisto specijalno osven special effects.
Narodot se pali na zmejovi. Let there be dragons then
Како мислиш непотребни?И непотребни секс сцени.
Почнаа да го користат повеќе од што треба за разлика од книгите.Како мислиш непотребни?
Гот не е гот без секспозишн.
Го намалуваа низ сезоните, како што им се прошируваше досегот, како што стануваше помејнстрим публиката.Почнаа да го користат повеќе од што треба за разлика од книгите.
D&D ќе ја прават и оваа? Ако се они, тури и пепел на серијата.Да се надеваме дека ќе извлечат поуки од грешките кои ги направија со ГоТ.
Некој баг е најверојатно, ама и кај мене се случува истото. На таа страна нема мислења, претпоставувам и зошто, ама неважно е. Важно - ни едно мислење не е изгубено или избришано.Иначе зашто не можам да се вратам на 1137ма страна, ме враќа автоматски на прва страна и зашто 1138ма страна има само две мислења?
Немаат они ништо со серијава.D&D ќе ја прават и оваа? Ако се они, тури и пепел на серијата.