- Член од
- 6 септември 2007
- Мислења
- 8.270
- Поени од реакции
- 8.386
Ikiru
Денес ке го гледам, гледам јаки оценки сте лупале, има опција во летербокс да се види кој прв го гледал филмот?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Ikiru
Мислам дека ги дава хронолошки секако, најдоле е тој што го гледал прв, најгоре тој што го гледал последен.Денес ке го гледам, гледам јаки оценки сте лупале, има опција во летербокс да се види кој прв го гледал филмот?
Денес ке го гледам, гледам јаки оценки сте лупале, има опција во летербокс да се види кој прв го гледал филмот?
Така одат работите во филмитв, секташки.Зошто сте одбрале за оценување Летербокс, а не на пример Rotten Tomatoes?
Гледам на Википедија често се користат оценките од Ротен Томатос како релевантни за филмови.
Претпоставив дека некој почнал таму, па така е одбран ЛетербоксТака одат работите во филмитв, секташки.
Дојде некој постираше линк Еј најдов супер сајт за филмови, и сите направивме акаунти таму. Имаше и доста врбубање од разни врбувачи, пример јас уште се расправам со @wicked_1 што го забатали летербоксот, па не можам да го манијачам. А и со создавањето на клубот се создаде потреба да се има увид за гледаност/негледаност на некој филм, и ете, тоа од прилика е историјата.
Прилично релевантен извор е за многу теми, ќе се зачудиш, ама така еВикипедија еден релевантен извор што е.
Да, ако ја читаш англиската, мада што знам за филмови порелевантен ми е ИМДБ од кај што и Википедија црпи голем дел од информациите.Претпоставив дека некој почнал таму, па така е одбран Летербокс
Прилично релевантен извор е за многу теми, ќе се зачудиш, ама така е![]()
Страшно ме изнервира тој филм. И кецот му е многу.Кога ке ја видам единицата на Constantine што си ја дал, коса ми побелува јебо.е брус ли хахаха
Ги читам сите ВикипедииДа, ако ја читаш англиската, мада што знам за филмови порелевантен ми е ИМДБ од кај што и Википедија црпи голем дел од информациите.
Македонската верзија на Википедија е нерелевантен извор со многу неточни информации, лош превод...
Автоматски споено мислење:
Страшно ме изнервира тој филм. И кецот му е многу.![]()
Ми се допаѓа како на прашањево @grande-juve направи шејмплес плаг на неговиот превод.има опција во летербокс да се види кој прв го гледал филмот?
Значи @Io Sono Interista е најголем контраш и прави се обратно, па затоа само он е на ИМДБ?Така одат работите во филмитв, секташки.
Дојде некој постираше линк Еј најдов супер сајт за филмови, и сите направивме акаунти таму. Имаше и доста врбување од разни врбувачи, пример јас уште се расправам со @wicked_1 што го забатали летербоксот, па не можам да го манијачам. А и со создавањето на клубот се создаде потреба да се има увид за гледаност/негледаност на некој филм, и ете, тоа од прилика е историјата.
Ја неуморно на двете си продолжив да си бележам :|Значи @Io Sono Interista е најголем контраш и прави се обратно, па затоа само он е на ИМДБ?![]()
Значи @Io Sono Interista е најголем контраш и прави се обратно, па затоа само он е на ИМДБ?![]()
Зашто е одличен за евиденција на тоа што си гледал, практичен е што можеш да си најдеш нови филмови за гледање преку луѓето кои ги следиш, за листи правење, за преглед на листи, исто јако е што има филтри за нетфликс/онлајн стриминг сервиси(пример имаш 200 филмови во вочлиста, ставаш филтер за нетфликс од кој сакаш регион и ти ги дава филмовите што ти се достапни)Зошто сте одбрале за оценување Летербокс, а не на пример Rotten Tomatoes?
Гледам на Википедија често се користат оценките од Ротен Томатос како релевантни за филмови.
Требаше да ми текне дека само за твој атер би пунела некаков акаунт со илјадници филмови од нулаNekoj?
Vaka se zbori za bivs moderator koj vi olesnil zivotot a?
Ako...