- Член од
- 29 јуни 2014
- Мислења
- 26.297
- Поени од реакции
- 43.067
Скарфејс е боље, реален до коска. Кум е спор и досаден. Сите сакаат да бидат како Тони Монтана, никој не сака како Дон Вито фатен у устата.Кум.
Скарфејс е боље, реален до коска. Кум е спор и досаден. Сите сакаат да бидат како Тони Монтана, никој не сака како Дон Вито фатен у устата.Кум.
Што купуваат они со тоа, од франшизи?ситница од 9милијарди долари
![]()
Amazon reportedly in talks to buy MGM as streaming wars intensify
Amazon is reportedly in talks to buy MGM, the vaunted film studio that was a staple of Hollywood's Golden Age. A tie-up would give the tech firm a big brand to wield as competition in streaming grows fiercer by the day.edition.cnn.com
Lotr Vrakanje na KralotБидејќи постот на Драгонски беше предолг и секако никој не го прочита, да поиграме една едноставна игра. Копирај и пополни:
Најдобар филм на сите времиња е:
----------------------------------------------
IkiruНајдобар филм на сите времиња е:
Како да напише. Да напише сценарио, па да го снимиме филмот или да даде предлог за веќе снимен филм што ќе го предложиш во клубот?Ја би го предизвикал драгонски да ни напише филм, и би бил злобен да го предложам у клубот.
Попис се прави еднаш на 10 години, време е да се преброиме. Земи го на пример Џонтра, пред 10 години омилен филм му беше Сам Дома, или Викенд кај Барни, или Тој Стори. Сега вика Кум, класа човек, пораснат, сменет...Остајте го Ио закочен со прашањава во 2009та
Рејчел ти ли си? Гарант прво викал дека Dangerous Liaisons е најдобар.Земи го на пример Џонтра, пред 10 години омилен филм му беше Викенд кај Барни
Ауу колку неинтересен филм.Dangerous Liaisons
Таму Глен Клоуз поише го извади од Малкович...Ауу колку неинтересен филм.
Интриги, шпански драми и уште во минато англиско време со тоа косиштата.
Катастрофа.
Ни Малкович не го извади филмот.
Оваа слика ја носев на фејсбук порано.Викенд кај Барни
Денес ке го гледам, гледам јаки оценки сте лупале, има опција во летербокс да се види кој прв го гледал филмот?Ikiru