Z
zmej gorjanin
Гостин
Тоа филмот на Боб Оденкирк освен една сцена со тепачка и нема ништо друго да понуди. Лоша имитација на Џон Вик, а филмот има скоро 8 рејтинг...
Dzontra, dzoni, dzo, sine, sinНе сте малце возрасни што сте испопаѓале у транс за The Wailing? По колку години имате за ова да ви е престрашно и прејако и пресвенајнај?
Би ве тепал еден по еден.
Дно од филм.
Sfati go ova kako red flag i oddeli vreme da porabotis na brakot.
Вчера ми се гледаше нешто лабаво, а не ми идеше на ум нов филм. И велам на женава, јас ќе одберам еден (а пошто гледан ми беше тоаш кога излезе) решив да го пуштам како подзаборавен. И не зажалив, повторно сум на истата мисла како кога го изгледав. Скроз feel good филм. Накрај ја прашувам да ми ги рангира филмовите, за да знам кога е спремна да ја зачленам на кајгана и да пишува во темава.
7-ца му даде.
И треба уште малку време
Имав атмосфера.Dzontra, dzoni, dzo, sine, sin
Slusaj
Za horor treba da si sozdades atmosfera
Ne praj 2007ma finti kako site drugari koga slusnaa paranormal activity bil najstrasniot film
Nekoj go pusti sred leto 2 casot, pekol, ubiva dosada, drugi se sobraa so pivo zaedno go gledaa pa posle od kaj ovoj bil strasen film
The wailing se gleda sam, u 2-3am, sam vo 100 kvadrati, da se mislis dali si zaklucil
The wailing ima atmosfera i e unikaten, potseka na moderna verzija na nasiot vampirdzija
Gledam i ovoj u klubot Angst u 6 porucok si go gledal, so sakas sea da se karame li?
Завчера се ожени а веќе дели брачни советиSfati go ova kako red flag i oddeli vreme da porabotis na brakot.
Dobro, ako e taka togas opravdano hejtas.Имав атмосфера.
У 11 саат навечер го гледав. Сам. Во помалце од 100 квадрати. Отклучено беше.
Не е хорор. Ништо не ме исплаши нит па верувам дека некогаш ќе ме исплаши во било какви околности.
Ок трилер беше, очекував нешто многу јако на крај, тоа мистерија што му е вметнато во жанрот, очекував да беше нешто прејако, нешто што ќе му даде смисла на филмот.
Вака е безвезе. Глуп.
Што тебе ти беше страшно ај? Кучето што лаеше? Девојчето што се дереше? Таа у белиот фустан што се појавуваше како секој нормален лик? Јапонецот што се претвори у ѓавол на крај? И сите 2 сцени со него како се внесува у камера? Шаманот што играше како мечка на музика и што повраќаше крв?
Колку години имаш?
Глеј го тој Ангст па ќе коментираме. Кога сакаш глеј го ќе видиш дека нема ни Х од хорор.
Ако и овој те исплаши ондак си пичка, друго не знам што да ти кажам.
Znae deka se zezam Turvi, kazi so tebe so praeme, se izgubi u toj fudbalot. Vidi go dzontra covek stana, kakvi se ne kvalitetni filmovi izgleda a ti?Завчера се ожени а веќе дели брачни совети
Џубре е и тој, не го знаеш. Ме нервира кај стигне. Џулијан Мур ја ставил на ѕид и уште објаснува нешто. Се гордее што изгледал 600 филмови, Ио имаше изгледано толку во второ одделение, значи Американски Нинџа, Полициска Академија, сите вестерни со Џон Вејн, сите филмови со Онлио и Станлио, Петок 13-ти, Halloween, Брус Ли филмови, Џеки Чен филмови, Шпагети Вестерни.. само тука имаш повеќе од 600 филмови По еден филм на МТВ дневно, за три години 1000+ филмови.Znae deka se zezam Turvi, kazi so tebe so praeme, se izgubi u toj fudbalot. Vidi go dzontra covek stana, kakvi se ne kvalitetni filmovi izgleda a ti?
Dobar transfer napravivme nie filmskiot klub bi rekol.
Dadovme dzubre, zemavme potencijal. Napagjac, shpic. Prav... Baloteli.
Срам да ти е. Кога Злате одлучи да праи Супер Лига со својот проект топ 250 или као и да се викаше, Џонтра беше тој што застана на браникот на Каталогот за тапчовци.Џубре е и тој, не го знаеш. Ме нервира кај стигне. Џулијан Мур ја ставил на ѕид и уште објаснува нешто. Се гордее што изгледал 600 филмови, Ио имаше изгледано толку во второ одделение, значи Американски Нинџа, Полициска Академија, сите вестерни со Џон Вејн, сите филмови со Онлио и Станлио, Петок 13-ти, Halloween, Брус Ли филмови, Џеки Чен филмови, Шпагети Вестерни.. само тука имаш повеќе од 600 филмови По еден филм на МТВ дневно, за три години 1000+ филмови.
600 филмови имал изгледано... дури не го изгледа каталогот што го правевме, нејќам да слушнам за него
П.С.
Втор пат денеска мемево:
Прегледај го приврзокот 293062
Вампирџија не е ништо посебно...The wailing ima atmosfera i e unikaten, potseka na moderna verzija na nasiot vampirdzija