Комотно можеше 5 други збора да употребиш бе лол. Бутна, кутна, заеба, зезна, падна...Мене Мбапе ме скина за еден гол ама не плачам оти сум добитна на друг тикет
И бутна е сумливоКомотно можеше 5 други збора да употребиш бе лол. Бутна, кутна, заеба, зезна, падна...
Еве интересна статистика....
Никој никогаш нема платено за трансфер на Чупо Мотинг
Прегледај го приврзокот 291218
Благодариме на оваа прекрасна забелешка, поздрав и секое добро.
Јас би сакал стварно да го пројдат ПСЖ и за да дојде на ред да се полемизира ова што го напиша во однос на Сити.Ја и даље стојам на ставот дека Баерн ќе прими 16 гола од Сити доколку би играле. Ненормално многу летаат напред и фураат физички презахтевен стил на фудбал. Мислам ок, не е тоа лоша опција, ама против екипи што имаат брза и јака транзиција имаат доста проблеми. Дури денес според мене ПСЖ одигра под нивото иако тепаа и дадоа 3 гола, не викам дека требало 14 да дадат ако беа на ниво пошо реално од 4 шанси искористија 3, ама некако млитаво и бледо ми изгледаа. Немаат средина, Верати кога не игра мораат со сите копачи да бидат и кога играат против екипи кои играат високо ко Баерн имаат ептен мака во организација на напади. Среќа за нив ги имаат Мбапе и Нејмар кои се вонсериски играчи па може да измислат шанси и голови во секое време, впрочем како што тоа беше случај денес.
Одбраната на Баерн има една огромна нула денес, блам дупнаа сите до еден. Вреди да се издвои перформансот на Навас, како пантер бранеше денес и општо е еден од најпотценетите голмани у последниве десетина години.
Не е ништо решено овде, Баерн ќе тргне ултра офанзивно у реваншот у тоа сум убеден, е сеа ако дадат гол рано ќе биде интересно, ама ако ги зачекаат на контри тогаш може пак да им бутнат 3 или повеќе голови.
Со Џонтра го коментиравме сеа скоро, интересен играч, две сезони у Јонг Ајакс изиграл, 36 настапи, 0 голови, 7 жути картони. Возбудлива статистика иако е бек, и така тивко од нигде никаде без настапи за прв тим на Ајакс типот прави трансфер во ПСЖ.Инаку кој криминал од играч е овој Бакер. Леле опинчар, топка буквално не знаеше да смири, не па да подаде.
prvin neka go pomina celzi pa psle finaleПсж го елиминира Баерн, Дортмунд на Сити, Псж на Дортмунд, финале Реал го теп Псж само да ја засени двојната круна на Барса во Шпанија
Па жими све по најмило ако не ја барав сликата пола саат за да направам вакво меме за стелт, фала ти
Прво Челси нека го помине Порто, скроз е можно 1:3 да заврши реваншот. Не дека Челси со години не примил 3 или повеќе гола дома.prvin neka go pomina celzi pa psle finale