Сладоледџија
Ванила & Чоколадо
- Член од
- 8 декември 2009
- Мислења
- 14.458
- Поени од реакции
- 11.917
Кога ќе видам Јуве е втор фаворит на анкетава ми се темни... Со кој памет сме го гласале..
А па Ливерпул првКога ќе видам Јуве е втор фаворит на анкетава ми се темни... Со кој памет сме го гласале..
Па ќе оди во финале Пул така да не е баш чудно тоа.А па Ливерпул прв
![]()
нека не ти е, никој не ни очекуваше ништо од нив, Конте у своја кариера нема групи пројдено ЛШ па камо ли да освои...Мене незгодно ми е за овие што го гласале Интер!
?г'зларите Ливерпул.
?
Па нели немаше среќа во фудбалот??
Г'злари, људи што имаат неверојатна среќа, не знам. Наместо Салах и Мане да ги напаѓаат Варан и Рамос, сега ќе играат против Начо и Милитао (којзнае дали овој е жив и во каква состојба се наоѓа).
Брат, можно е некогаш да сум изјавил некаде такво нешто, ама мислам дека не сум човекот што го бараш.Па нели немаше среќа во фудбалот?
Извини ако не беше ти, ако грешам исправи ме![]()
И Бензема место ВВД и Гомез ќе ги напаѓа Кабак и Вилијамс.?
Г'злари, људи што имаат неверојатна среќа, не знам. Наместо Салах и Мане да ги напаѓаат Варан и Рамос, сега ќе играат против Начо и Милитао (којзнае дали овој е жив и во каква состојба се наоѓа).
Го имаш утнато човекот, @ob1 објаснуваше како не постои среќа.Па нели немаше среќа во фудбалот?
Извини ако не беше ти, ако грешам исправи ме![]()
Бензема ќе напаѓа втор ешалон стопери на Ливерпул кои отсуствуваат поради природна повреда. А во бизарна сезона детерминирана од надворешни фактори, бизарно за Реал и среќно за Ливерпул е што еден од главните дефанзивци се заразува со вирусот непосредно пред Ливерпул и Барселона.И Бензема место ВВД и Гомез ќе ги напаѓа Кабак и Вилијамс.