UEFA Champions League - Season 2020/21

• Креатор на темата Креатор на темата Донев
  • Време на започнување Време на започнување

Кој ќе биде шампион на Европа оваа сезона?

• Вкупно гласачи
    104
  • Гласањето е завршено на .
Кога ќе видам Јуве е втор фаворит на анкетава ми се темни... Со кој памет сме го гласале..

Мене незгодно ми е за овие што го гласале Интер!
нека не ти е, никој не ни очекуваше ништо од нив, Конте у своја кариера нема групи пројдено ЛШ па камо ли да освои...

Варан е позитивен на Ковид-19 и нема да биде во строј против Ливерпул вечерва и против Барселона викендов.

Реал без двајцата стопери против г'зларите Ливерпул. Ако успее Зидан и ова да го ,,исчупа", секоја чест.

BREAKING: Real Madrid confirm Raphael Varane has tested positive for COVID-19. It means he will miss today’s #UCL game against Liverpool

Зидан нека се облече нека игра одбрана, со глава нека удира играчи, ќе извадат нешто можда

?

Г'злари, људи што имаат неверојатна среќа, не знам. Наместо Салах и Мане да ги напаѓаат Варан и Рамос, сега ќе играат против Начо и Милитао (којзнае дали овој е жив и во каква состојба се наоѓа).

?

Г'злари, људи што имаат неверојатна среќа, не знам. Наместо Салах и Мане да ги напаѓаат Варан и Рамос, сега ќе играат против Начо и Милитао (којзнае дали овој е жив и во каква состојба се наоѓа).
Па нели немаше среќа во фудбалот?

Извини ако не беше ти, ако грешам исправи ме :)

Брат, можно е некогаш да сум изјавил некаде такво нешто, ама мислам дека не сум човекот што го бараш. :ROFLMAO:

Не битно... за ова праевме муабет пред 2-3 недели коа кажував дека во елиминациски систем среќата е многу битен фактор. Реал е значајно ослабен, реално да праиме муабет.

?

И Бензема место ВВД и Гомез ќе ги напаѓа Кабак и Вилијамс.

Го имаш утнато човекот, @ob1 објаснуваше како не постои среќа.
Промашувањата на Дембеле и на Меси плус еден дриблинг наместо да шутне се резултат на недоволна концентрација
За овој муабет ваљда мислиш

И Бензема место ВВД и Гомез ќе ги напаѓа Кабак и Вилијамс.

Бензема ќе напаѓа втор ешалон стопери на Ливерпул кои отсуствуваат поради природна повреда. А во бизарна сезона детерминирана од надворешни фактори, бизарно за Реал и среќно за Ливерпул е што еден од главните дефанзивци се заразува со вирусот непосредно пред Ливерпул и Барселона.

Исто е, ама не е исто.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom