The Walking Dead

Ама сега ова што се дава се води како трето продолжение на 10 сезона (2 х 9 епизоди и сега третово тоа се 27 епизоди). Колку епизоди ќе има 11та ? 18 како предходно или 27 ?
Од кај 27, не се 23 епизоди во десетта сезона?

Последнава епизода слаба некако. А јас па и не ги сакам ваквите епизоди кога само два-три познати од претходно ликови има низ целата епизода

Последнава епизода слаба некако. А јас па и не ги сакам ваквите епизоди кога само два-три познати од претходно ликови има низ целата епизода
Мораа да откријат нешто повеќе и за Хуанита, прочитав дека е планирана и за наредна сезона. Проблемот е што не открија ништо за тие од Стар Ворс што избегале.

Мораа да откријат нешто повеќе и за Хуанита, прочитав дека е планирана и за наредна сезона. Проблемот е што не открија ништо за тие од Стар Ворс што избегале.
Па добро, ако ја планираат за понатаму, веројатно потребна беше епизодата.
А тој од Стар Ворс спомна нешто како „нашата религија“, да не излезе дека го обожаваат Лук Скајвокер :D :D :D

Мене оваа серија ептен ми стана глупа. Како и со сите серии на почетокот има материјал да ти привлече внимание, ама после ќе ја заплеткаат ептен и ќе изгубиш желба да ја гледаш. Барем кај мене таков беше случајот.

Мене оваа серија ептен ми стана глупа. Како и со сите серии на почетокот има материјал да ти привлече внимание, ама после ќе ја заплеткаат ептен и ќе изгубиш желба да ја гледаш. Барем кај мене таков беше случајот.
И? Слободно можеш да нѐ напуштиш пошто не си фан. Зашто ова е група за фанови. (Многу се чудам на луѓе што ќе влезат кај што се игра билијард и ќе се убедуваат со луѓето дека билијард е сра*е игра)

Cela sezona planiraat da bidi so dijalozi i monolozi ili sto im e fintata. Uste da pocnat maski i narakvici da nosat posto nekoja zaraza pocnala da gi kosi nastrana umrenite i taman.

И? Слободно можеш да нѐ напуштиш пошто не си фан. Зашто ова е група за фанови. (Многу се чудам на луѓе што ќе влезат кај што се игра билијард и ќе се убедуваат со луѓето дека билијард е сра*е игра)

Си кажав само мислење, не мора никој да се сложи со мене . И ова е тема, а не фан група и сметам дека секој има право да даде свое мислење. Ја препорачувам серијата на секого и подоцна би сакал да слушнам и негово мислење во однос на истата. И никаде не реков дека серијата е срање. Тоа ти така си го протолкувал.

Си кажав само мислење, не мора никој да се сложи со мене . И ова е тема, а не фан група и сметам дека секој има право да даде свое мислење. Ја препорачувам серијата на секого и подоцна би сакал да слушнам и негово мислење во однос на истата. И никаде не реков дека серијата е срање. Тоа ти така си го протолкувал.
Кажи си слободно де, срање е.
Еден период беше тежок пролив, сега е само едно обично гомно.

Не може серија која има 100 сезони и во сите истото да се дешава, да се вртат сите како прдеж у гашти цело време, да биде интересна.

Кажи си слободно де, срање е.
Еден период беше тежок пролив, сега е само едно обично гомно.

Не може серија која има 100 сезони и во сите истото да се дешава, да се вртат сите како прдеж у гашти цело време, да биде интересна.

Се согласувам со тебе дека не може цело време да се случува едно исто. Само малку збунувачки се поставени случувањата и односите помеѓу ликовите. Тоа најмногу ми пречеше и ми ја одзема желбата за гледање. Инаку секој си има различен вкус и различни работи му се допаѓаат. Инаку ме насмеа со споредбата во првите две реченици.

ова не е група за фанови LMAO, темава е за серијата и критики околу неа. Don't be bitter!
И да, се согласувам со @Fluffy_bunny , серијава стана ептен глупа и требаше да заврши кај 5-6 сезона. Треба да учат малку од Британските серии,каде што ги завршуваат кога им е време, а не кога ќе ги измолзат за пари и views и ќе ги усерат!

(y)

Според мене не е проблемот во бројот на сезони пошто серијава го следи стрипот, проблемот е во лошиот квалитет на 7 и 8 сезона, каде приказна наменета за пола сезона пробаа да ја развлечат да зафати 2 сезони, тоа плус лоши одлуки како убивањето на еден од најбитните ликови во 8 сезона и толку веќе секаков интерес изгубија голем дел од фановите.

Во 9 и 10 сезона се подобри колку толку серијата, ама за жал можеби е прекасно :unsure:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom