The Walking Dead

Ама сега ова што се дава се води како трето продолжение на 10 сезона (2 х 9 епизоди и сега третово тоа се 27 епизоди). Колку епизоди ќе има 11та ? 18 како предходно или 27 ?
Од кај 27, не се 23 епизоди во десетта сезона?

Последнава епизода слаба некако. А јас па и не ги сакам ваквите епизоди кога само два-три познати од претходно ликови има низ целата епизода

Последнава епизода слаба некако. А јас па и не ги сакам ваквите епизоди кога само два-три познати од претходно ликови има низ целата епизода
Мораа да откријат нешто повеќе и за Хуанита, прочитав дека е планирана и за наредна сезона. Проблемот е што не открија ништо за тие од Стар Ворс што избегале.

Мораа да откријат нешто повеќе и за Хуанита, прочитав дека е планирана и за наредна сезона. Проблемот е што не открија ништо за тие од Стар Ворс што избегале.
Па добро, ако ја планираат за понатаму, веројатно потребна беше епизодата.
А тој од Стар Ворс спомна нешто како „нашата религија“, да не излезе дека го обожаваат Лук Скајвокер :D :D :D

Мене оваа серија ептен ми стана глупа. Како и со сите серии на почетокот има материјал да ти привлече внимание, ама после ќе ја заплеткаат ептен и ќе изгубиш желба да ја гледаш. Барем кај мене таков беше случајот.

Мене оваа серија ептен ми стана глупа. Како и со сите серии на почетокот има материјал да ти привлече внимание, ама после ќе ја заплеткаат ептен и ќе изгубиш желба да ја гледаш. Барем кај мене таков беше случајот.
И? Слободно можеш да нѐ напуштиш пошто не си фан. Зашто ова е група за фанови. (Многу се чудам на луѓе што ќе влезат кај што се игра билијард и ќе се убедуваат со луѓето дека билијард е сра*е игра)

Cela sezona planiraat da bidi so dijalozi i monolozi ili sto im e fintata. Uste da pocnat maski i narakvici da nosat posto nekoja zaraza pocnala da gi kosi nastrana umrenite i taman.

И? Слободно можеш да нѐ напуштиш пошто не си фан. Зашто ова е група за фанови. (Многу се чудам на луѓе што ќе влезат кај што се игра билијард и ќе се убедуваат со луѓето дека билијард е сра*е игра)

Си кажав само мислење, не мора никој да се сложи со мене . И ова е тема, а не фан група и сметам дека секој има право да даде свое мислење. Ја препорачувам серијата на секого и подоцна би сакал да слушнам и негово мислење во однос на истата. И никаде не реков дека серијата е срање. Тоа ти така си го протолкувал.

Си кажав само мислење, не мора никој да се сложи со мене . И ова е тема, а не фан група и сметам дека секој има право да даде свое мислење. Ја препорачувам серијата на секого и подоцна би сакал да слушнам и негово мислење во однос на истата. И никаде не реков дека серијата е срање. Тоа ти така си го протолкувал.
Кажи си слободно де, срање е.
Еден период беше тежок пролив, сега е само едно обично гомно.

Не може серија која има 100 сезони и во сите истото да се дешава, да се вртат сите како прдеж у гашти цело време, да биде интересна.

Кажи си слободно де, срање е.
Еден период беше тежок пролив, сега е само едно обично гомно.

Не може серија која има 100 сезони и во сите истото да се дешава, да се вртат сите како прдеж у гашти цело време, да биде интересна.

Се согласувам со тебе дека не може цело време да се случува едно исто. Само малку збунувачки се поставени случувањата и односите помеѓу ликовите. Тоа најмногу ми пречеше и ми ја одзема желбата за гледање. Инаку секој си има различен вкус и различни работи му се допаѓаат. Инаку ме насмеа со споредбата во првите две реченици.

ова не е група за фанови LMAO, темава е за серијата и критики околу неа. Don't be bitter!
И да, се согласувам со @Fluffy_bunny , серијава стана ептен глупа и требаше да заврши кај 5-6 сезона. Треба да учат малку од Британските серии,каде што ги завршуваат кога им е време, а не кога ќе ги измолзат за пари и views и ќе ги усерат!

(y)

Според мене не е проблемот во бројот на сезони пошто серијава го следи стрипот, проблемот е во лошиот квалитет на 7 и 8 сезона, каде приказна наменета за пола сезона пробаа да ја развлечат да зафати 2 сезони, тоа плус лоши одлуки како убивањето на еден од најбитните ликови во 8 сезона и толку веќе секаков интерес изгубија голем дел од фановите.

Во 9 и 10 сезона се подобри колку толку серијата, ама за жал можеби е прекасно :unsure:

Kajgana Shop

Постови на неделата

Недела од 12 јули 2025

Политички случувања во Македонија - Генерална дискусија
Многу изгубија Вмро, Мицковски и Тошковски со ова. 30 години политички партии, еден не се најде да им каже дека не можат да идат со глава во ѕид, и дека не идат лично против Арсовска, туку против функцијата градоначалник на Град Скопје. Толкави...
Фан Клуб: Вардар
убаво е да се знае, не сите комити го делат ставот на “комити“
не може мене никој да ми наметнуваат како да размислувам.

иститие тие пред неколку години во ерата на најуспешните години на вардар бараа вардар да се повардарел. се повардари, си...
Политички случувања во Македонија - Генерална дискусија
тошковски постапува по судски налози. Конкретно за ова кај судот треба да ја бараш кривицата. Судот моментално не е под влада него ете е независен. ВМРО не смени ниеден судија кога дојде него тие што беа за време на СДС.

Аха, значи ако некој...

Недела од 5 јули 2025

Back
На врв Bottom