UEFA Champions League - Season 2020/21

Кој ќе биде шампион на Европа оваа сезона?

• Вкупно гласачи
    104
  • Гласањето е завршено на .
O

ob1

Гостин
За тоа треба конзистентност, треба ментално да си недопорлив, работна етика до максимум и уште мал милион работи
Според мене и од досега виденото од него, а го пратам скоро колку што ги пратам и Реал, се од ова што имаш напишано покажува дека поседува.

Донев

★★
Член од
9 мај 2008
Мислења
35.764
Поени од реакции
52.741
Лошо е што ќе се очекува следните ѕвезди да го достигнуваат нивото на Меси и Роналдо, а тоа е невозможно. Тешко дека ќе го видиме пак во скоро време.

Член од
28 март 2015
Мислења
5.428
Поени од реакции
11.338
Не се заебавај бе што има врска што играл во Интер, за Роналдо праиме муабет не за Мохамед Калон. Сериозно го оспоруваш финишот на Роналдо? Го имаш гледано?
Да го имам гледано и е најдобрата 9ка, ама не е најдобра 9ка со најакиот финиш, има многу послаби играчи од него што имале подобар финиш од него.

Invader

I am not in danger, I am the danger!
Член од
17 ноември 2008
Мислења
18.021
Поени од реакции
22.930
Да го имам гледано и е најдобрата 9ка, ама не е најдобра 9ка со најакиот финиш, има многу послаби играчи од него што имале подобар финиш од него.
Бас Дост на пример :coffee:

Член од
16 ноември 2013
Мислења
8.603
Поени од реакции
13.973
Прв болд
Зашто?

Втор болд.
Халанд? Фати? Санчо?
Сигурно ќе се најде некој кој што ќе му биде конкуренција.
Еве на пример Халанд.

Мбапе во ЛШ - 24 гола до сега.
Хааланд во ЛШ - 16 гола до сега.

Мбапе има изиграно 5 сезони во ЛШ (1 со монако и 4 со ПСЖ)
Халанд има 2 сезони, поточно 12 натпревари изиграни.

Зашто овие двајца да немаат ривалство како Роналдо и Меси? Особено ако отидат во појаки клубови во иста лига?

И Мбапе и Хааланд имаат потенцијал да бидат огромни имиња во светот на фудбалот, многу млади, со цела кариера пред нив.
Околу квалитетот на Мбапе веќе јасно ни е на сите, го гледавме со Франција, го гледаме со ПСЖ, го видовме и Хет Трикот што им го даде на Барселона на камп ноу. Светска Класа играч!

Или пак Проблемот со Мбапе ти е што не игра за Барселона?
Многу ќе е тешко на новите генерации да ви се објасни зошто никој нема да го стигне Меси, со некои бројчиња и статистики ќе се запните, а Меси не се опишува со статистика, треба да го имаш гледано од сам почеток за да знаеш колку бил најдобар.

Член од
29 јуни 2018
Мислења
3.573
Поени од реакции
5.618
Многу ќе е тешко на новите генерации да ви се објасни зошто никој нема да го стигне Меси, со некои бројчиња и статистики ќе се запните, а Меси не се опишува со статистика, треба да го имаш гледано од сам почеток за да знаеш колку бил најдобар.
Сакаш да ми кажеш дека сега ако на пример Мбапе освои 4-5 титули во ЛШ, уште 1-2 Светски првенства/европски првенства, дае Х голови за тим и репрезентација во наредните 13-4 години нема да го стигне Меси?

Океј, сфаќам дека си фан на Барселона, сфаќам дека си фан на Меси. Само не ти држи вода муабетот. Никој никогаш нема да биде новиот пеле, новиот марадона, новиот меси, новиот роналдо итн. Како што Меси не е новиот Марадона туку Меси така и Мбапе на пример нема да биде новиот Х туку Мбапе.

Да ги оставиме децата да си играат фудбал, од натпревар во натпревар се подобри и подобри се, Меси и Роналдо ни докажаа дека во светот на фудбалот ништо не е неостварливо.
Се надевам чисто како фан на фудбалот дека и Мбапе и Халанд ќе прераснат во страшно добри играчи и ќе бидат уште подобри од Роналдо и Меси и ќе ни пружат уште 15тина години магија на терените.
Остани ми поздравен
Автоматски споено мислење:

Околу тоа новите генерации и слично,
Растен сум со Роналдињо, Роналдо итн. Меси го иам фатено од сам старт, Кристијано исто од Манчестер.
Сум остарел упм... :D

Последно уредено:

^^GoRiLLaZ^^

Happiness...?
Член од
25 јануари 2007
Мислења
5.775
Поени од реакции
8.037
Јуве нема да ја дават на Арена а? Ќе гледаме на жолта картичка, штрафњој, падача...

DeviAngel

Un vero cavaliere non lascia mai la sua signora
Член од
6 април 2010
Мислења
19.842
Поени од реакции
17.790
Вечер Порто ќе не прдни од голој, капата ќе ни ја падни :icon_lol:

Член од
29 јуни 2018
Мислења
3.573
Поени од реакции
5.618
Јас сум на IPTV затоа, српскава Арена е кај мене.

Ќе гледам на Mатч! Футбол 3 :D
Ако гледаш на Андроид уред симни си Мобдро брат, сите спортски канали ги имаш и одлично си е. За пц стримови искраено не знам :)
Автоматски споено мислење:

Вечер Порто ќе не прдни од голој, капата ќе ни ја падни :icon_lol:
Мојот човек Марега има да ве размонтира :D

Mr.47

Juve Fan
Член од
29 јули 2008
Мислења
10.048
Поени од реакции
6.074
Сами ќе се размонтираат. Нема зошто другите да се мачат.

^^GoRiLLaZ^^

Happiness...?
Член од
25 јануари 2007
Мислења
5.775
Поени од реакции
8.037
Ако гледаш на Андроид уред симни си Мобдро брат, сите спортски канали ги имаш и одлично си е. За пц стримови искраено не знам :)
Не какво Mobdro, имам IPTV со тотално сите канали у цел свет. Немам проблем со преноси ја, само ме зачуди што ја нема на Арена спорт... ама српскава верзија била затоа.

Kajgana Shop

На врв Bottom