UEFA Champions League - Season 2020/21

Кој ќе биде шампион на Европа оваа сезона?

• Вкупно гласачи
    104
  • Гласањето е завршено на .

Сладоледџија

Ванила & Чоколадо
Член од
8 декември 2009
Мислења
14.458
Поени од реакции
11.917
Ако гледаш на Андроид уред симни си Мобдро брат, сите спортски канали ги имаш и одлично си е. За пц стримови искраено не знам :)
Автоматски споено мислење:

Мојот човек Марега има да ве размонтира :D
Daj pisi na engleski kako e da ja najdam na play store aplikacijava

Член од
29 јануари 2015
Мислења
7.278
Поени од реакции
20.260
Не ми се допаѓа лично, ама Халанд е навистина заебан играч во најава.
Како да го создал некој во лабораторија. Без маана.

Del Boy

You plonker!
Член од
28 септември 2012
Мислења
12.463
Поени од реакции
39.152
Ако успее некој да ги земе Халанд и Мбапе во ист тим, ќе владее со фудбалскиот свет во наредните 10 години минимум. Какви играчи какви поезии во движење. :drk: :drk: :drk:

џимеј

џимилино
Член од
4 март 2007
Мислења
10.442
Поени од реакции
25.388
Какво криминално издание на Јуве, се гледа дека се група индивидуалци и ништо повеќе, пола игра ја поминаа во кревање раце, а им се повреди и единствениот плејмејкер - Кјелини.

Но, секогаш е убаво во овие моменти да се види изгубениот сурат на Пирло.

Near

Рандом лик од соседството
Член од
26 март 2009
Мислења
4.300
Поени од реакции
7.026
LaLiga na aparatima? Vcera debakl doma na Barca od PSG, denes isto vo najava na Sevilla od (pod)prosecniot Dortmund sezonava. Ne bi me iznenadilo samo Real da se plasira od spanskite ekipi vo sledna faza.

Член од
4 октомври 2010
Мислења
8.554
Поени од реакции
15.045
Јуве е најочобол екипа, просто да ти е мака да гледаш. После нивен натпревар секогаш чувствуваш грижа на совест затоа што тие два часа не си ги потрошил на нешто подобро.

Иако да бидам искрен, сега само така периферно го гледав натпреварот на телефон, додека на тв го гледав другиот.

DeviAngel

Un vero cavaliere non lascia mai la sua signora
Член од
6 април 2010
Мислења
19.842
Поени од реакции
17.791
Какво криминално издание на Јуве, се гледа дека се група индивидуалци и ништо повеќе, пола игра ја поминаа во кревање раце, а им се повреди и единствениот плејмејкер - Кјелини.

Но, секогаш е убаво во овие моменти да се види изгубениот сурат на Пирло.
Па и затоа игра очајот Бонучи, не оти е мн јак дефанзивец туку дека е единствен кој знај да извај топка од шестнаесетник.

ElNinho

Мадридиста!
Член од
17 јули 2009
Мислења
20.967
Поени од реакции
57.733
LaLiga na aparatima? Vcera debakl doma na Barca od PSG, denes isto vo najava na Sevilla od (pod)prosecniot Dortmund sezonava. Ne bi me iznenadilo samo Real da se plasira od spanskite ekipi vo sledna faza.
Нека не те изненади Аталанта да биде единствената што ќе се пласира од Италјанците елиминирајќи го Реал. :D

Riken

the power of imagination makes us infinite
Член од
9 декември 2008
Мислења
12.954
Поени од реакции
30.975
Која моторика ја има Халанд за таа висина, се надевам ќе куртули од повреди.... дечкото е уживање да го гледаш како игра.

DeviAngel

Un vero cavaliere non lascia mai la sua signora
Член од
6 април 2010
Мислења
19.842
Поени од реакции
17.791
Сега коќе влези Бернардески одма пресврт прајме :vozbud:
Автоматски споено мислење:

@xxixka шо ќе частиш брат :icon_lol: ?

Kajgana Shop