UEFA Champions League - Season 2020/21

• Креатор на темата Креатор на темата Донев
  • Време на започнување Време на започнување

Кој ќе биде шампион на Европа оваа сезона?

• Вкупно гласачи
    104
  • Гласањето е завршено на .
И после Бентакур не знаел да асистира, копач бил, немал визија...
Види го бе!

Ако гледаш на Андроид уред симни си Мобдро брат, сите спортски канали ги имаш и одлично си е. За пц стримови искраено не знам :)
Автоматски споено мислење:

Мојот човек Марега има да ве размонтира :D
Се само да го избркат Пирло.

Секој нормален тренер ќе клај два копачки на средина 4231 и ќе пука напред.

Дебакл ќе има денес ж, ќе не искинат на контри. Добар тренер има порто.

Се само да го избркат Пирло.

Секој нормален тренер ќе клај два копачки на средина 4231 и ќе пука напред.

Дебакл ќе има денес ж, ќе не искинат на контри. Добар тренер има порто.
Се мислев дали да ја играм 1 или Марега дава гол. Играв Марега дава гол. :D

Може нема дебакл да биде ама доста тешка утакмица ќе е и за двата тима.

Се мислев дали да ја играм 1 или Марега дава гол. Играв Марега дава гол. :D

Може нема дебакл да биде ама доста тешка утакмица ќе е и за двата тима.
Море 8-2 да се деси, Барса други дио само да го избркат побрзо и да го молат Алегри дури е слободен.

Леле Рабио :icon_lol: :icon_lol: :pos: :pos:

Јуве нема да ја дават на Арена а? Ќе гледаме на жолта картичка, штрафњој, падача...

Јас сум на А1 па сега од први ги фаќам Арените. Мислев дека сите мечеви од ЛШ ги даваат ама не било така... Најбизарно е што пред 9 одеше реклама дека на Арена 1 ќе оди Порто - Јувентус "за све гледаоци у Северној Македонији" а почна Севиља...

Ањели и оваа сезона ќе се теши пред да заспие дека битно е да се учествува.

ако успее Флорентино некако да ги спои Халанд и Мбапе во годиниве шо доаѓаат има да ја доминираат и Шпанија и Европа...

Sent from my SM-G980F using Tapatalk

Море 8-2 да се деси, Барса други дио само да го избркат побрзо и да го молат Алегри дури е слободен.

Леле Рабио :icon_lol: :icon_lol: :pos: :pos:
Ако сте паметни испаднете од Порто ко лани од Лион, не ги сакате тие трауми со посилните тимови, имам слушнато дека не е баш сеедно
:D

Ако сте паметни испаднете од Порто ко лани од Лион, не ги сакате тие трауми со посилните тимови, имам слушнато дека не е баш сеедно

Мислам дека ти и СИТЕ фанови на Барса треба да се тргнете привремено од темава.
Мене би ми било срам да напишам и буква на темава да сум на ваше место, примивте 12 гола за ДВЕ утакмици по ред во нокаут фаза од ЛШ.

12 гола ццццц

Абе убо вака искусен чоек коќе ти подели совет. Фала многу :toe:

Тоа се новите Роналдо и Меси дечки, едноставно кај овие играчи се глеа одма дека се генерациски таленти, едино повреда ќе ги спречи да бидат носители на фудбалот следниве неколку сезони.

Мислам дека ти и СИТЕ фанови на Барса треба да се тргнете привремено од темава.
Мене би ми било срам да напишам и буква на темава да сум на ваше место, примивте 12 гола за ДВЕ утакмици по ред во нокаут фаза од ЛШ.

12 гола ццццц
Ќе пренесам на другите, штом ти викаш дека помага бегањето што го применуваш после секој кикс на Баерн, мора да е така.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom