Се само да го избркат Пирло.Ако гледаш на Андроид уред симни си Мобдро брат, сите спортски канали ги имаш и одлично си е. За пц стримови искраено не знам
Автоматски споено мислење:
Мојот човек Марега има да ве размонтира![]()
Се мислев дали да ја играм 1 или Марега дава гол. Играв Марега дава гол.Се само да го избркат Пирло.
Секој нормален тренер ќе клај два копачки на средина 4231 и ќе пука напред.
Дебакл ќе има денес ж, ќе не искинат на контри. Добар тренер има порто.
Море 8-2 да се деси, Барса други дио само да го избркат побрзо и да го молат Алегри дури е слободен.Се мислев дали да ја играм 1 или Марега дава гол. Играв Марега дава гол.
Може нема дебакл да биде ама доста тешка утакмица ќе е и за двата тима.
Јас сум на А1 па сега од први ги фаќам Арените. Мислев дека сите мечеви од ЛШ ги даваат ама не било така... Најбизарно е што пред 9 одеше реклама дека на Арена 1 ќе оди Порто - Јувентус "за све гледаоци у Северној Македонији" а почна Севиља...Јуве нема да ја дават на Арена а? Ќе гледаме на жолта картичка, штрафњој, падача...
На плејстешјн илиПред да го примат голот добро играа Јуве
Ако сте паметни испаднете од Порто ко лани од Лион, не ги сакате тие трауми со посилните тимови, имам слушнато дека не е баш сеедноМоре 8-2 да се деси, Барса други дио само да го избркат побрзо и да го молат Алегри дури е слободен.
Автоматски споено мислење:
Леле Рабио![]()
![]()
![]()
![]()
Мислам дека ти и СИТЕ фанови на Барса треба да се тргнете привремено од темава.Ако сте паметни испаднете од Порто ко лани од Лион, не ги сакате тие трауми со посилните тимови, имам слушнато дека не е баш сеедно
![]()
Абе убо вака искусен чоек коќе ти подели совет. Фала многуАко сте паметни испаднете од Порто ко лани од Лион, не ги сакате тие трауми со посилните тимови, имам слушнато дека не е баш сеедно
![]()
Ќе пренесам на другите, штом ти викаш дека помага бегањето што го применуваш после секој кикс на Баерн, мора да е така.Мислам дека ти и СИТЕ фанови на Барса треба да се тргнете привремено од темава.
Мене би ми било срам да напишам и буква на темава да сум на ваше место, примивте 12 гола за ДВЕ утакмици по ред во нокаут фаза од ЛШ.
12 гола ццццц