Serie A 2020/21

Шампион?

• Вкупно гласачи
    129
  • Гласањето е завршено на .
Статус
Затворена за нови мислења.
Па импресивна победа беше, ве згазивме :D

За филозофиите на Io sono околу прв втор и трет состав нема многу што да се коментира. Јувентус има најбалансиран и најширок состав. Интер, според мене, има подобар прв состав, како било да го составите Јувентус, но немаме доволно широчина.
Не филозофирај, кажи си едноставно, Јувентус има најквалитетен состав во лигата.

И Џонтра да те разбере.

Ако се гледа по последните натпревари со Аталанта, Јувентус и Интер, мислам дека е најдобро да ги шлакате Кротоне и Мотоне и да ќутите :D
Па не баш. Со јувнетус поише од пола прв тим повреден беше. Со Интер во куп воопшто не ми е некој репер. Едино потрфрлија страшно со Аталанта. Така да не е како само Кротоне дека се шлакани.

Не филозофирај, кажи си едноставно, Јувентус има најквалитетен состав во лигата.

И Џонтра да те разбере.
Би ти одговорил во стилот на Конте:
:kuracc:

Па не баш. Со јувнетус поише од пола прв тим повреден беше. Со Интер во куп воопшто не ми е некој репер. Едино потрфрлија страшно со Аталанта. Така да не е како само Кротоне дека се шлакани.
Далеку од тоа, поштено си добивте многу натпревари. Зборот ми е дека во моментов сте во надолна форма барем кога се работи за појаките екипи. Останатите ги добивате лесно и тоа ви е голем плус.

Средината не знам каква и да ви е, подобра е од скоро сите други во лигата
o76hp0dgzxjz.jpg

Артур за разлика од Бентакур и Рабио е поофанзивно настроен и не беше баш измислен за вчерашниот натпревар бидејќи иако технички е далеку подобар, физички е послаб.

Мекени исто...Пирло не е будала што ги играше копачите наспрема техничарите.

Кулушевски е далеку покорисен од Мората и Дибала за покривањето односно колективното бранење на екипата...вчера Јувентус немаше намера да напаѓа и да победва кога имаа позитивен резултат во првиот натпревар...ако играше Мората во одбрана/средина ќе бевте играч помалце..истото за Артур и Мекени.

Сумарум сакам да ти објаснам дека за вчерашниот дуел и условите што вив налагаа вчера го извадивте најперфектниот состав за вас...ако играввте со тие шо ги викаш прва постава Интер многу полесно ќе создаваше шанси..што всушност и така испадна на дуелите во Милано...посебно вториот дуел каде Санчез и Дармиан промашија чисти шанси.
Кулушевски вчера пак играше фластер на Борозовиќ ако не се лажам исто како првиот натпревар.

Ако Јуве и Пирлохохо освојат скудето ќе биде веселоооо :pos: :pos: :pos:
Не ако освојат, ќе освојат. И нема ич да биде весело, ама како поминаа минатите 9 години така и оваа.

Поголем срам за Интер ќе биде ако освои Милан а не Пирло, со тим склопен за пола година, без Лига Шампиони, без ѕвезди, без 12 милионски тренер, со тимски дух и со добра тактика. Ќе им паднат сите аргументи у вода од типот дека треба време, Клоп и Ливерпул 4 години немале освоено и остали приказни за мали деца.

Замисли овој да заигра за прв тим и да даде гол, па спикерот кога ќе се развика: РО-МА-НО, и цел стадион ќе вика: МУ-СО-ЛИ-НИ :pos: :pos: :pos:

@Splendora, care to comment? :D
Има потенцијал да биди најисвиркуван играч на планетата земја ми се чини :pos:

Замисли против Француска екипа коќе играт или некоја Еврејска:icon_lol:

Конте ама ги напати неговите со едно трескање од земја пред 2 недели :pos:

Земале го вреѓале, го пцуеле вчера, Ањели го бркал и го вреѓал, тој Паратичи му се заканувал на Ориали дека ќе го тепа. :pos:
Бонучи земал ги бранел судиите, барал од Конте повеќе да ги почитува.

Многу биле напнати, се надевам пласманот у финале малце ги ослободи па ќе немаат вакви мајмунски испади до следната лигашка средба.

Ебате џентлмените. :D

Замисли овој да заигра за прв тим и да даде гол, па спикерот кога ќе се развика: РО-МА-НО, и цел стадион ќе вика: МУ-СО-ЛИ-НИ :pos: :pos: :pos:

@Splendora, care to comment? :D
Искрено, не ми праи некоја разлика, правнук му е чоекот, не може да биде суден за грешки на неговите претходници. Она што ми е чудно е дека го задржале презимето (мајка му), кое нормално предизвикува негативен дискурс.
Тешко и да стигне до прв тим, али ако се деси и дае гол, пак ќе се формираат irriducibili, нивен терен е ова :icon_mrgr:

Конте ама ги напати неговите со едно трескање од земја пред 2 недели :pos:

Земале го вреѓале, го пцуеле вчера, Ањели го бркал и го вреѓал, тој Паратичи му се заканувал на Ориали дека ќе го тепа. :pos:
Бонучи земал ги бранел судиите, барал од Конте повеќе да ги почитува.

Многу биле напнати, се надевам пласманот у финале малце ги ослободи па ќе немаат вакви мајмунски испади до следната лигашка средба.

Ебате џентлмените. :D
Марота никој не го гибаше. Господин чоек, дојден на рајат да си изгледа утакмица

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom