Serie A 2020/21

Шампион?

• Вкупно гласачи
    129
  • Гласањето е завршено на .
Статус
Затворена за нови мислења.
Деца, ако читате, скријте му го телефонот на татко ви да одмориме.

Немој да не почне со pogback, кој ќе го трпи, секој втор пост му беше тоа пред две години, се додека не го банираа за бивање пролив досаден.

Немој да не почне со pogback, кој ќе го трпи, секој втор пост му беше тоа пред две години, се додека не го банираа за бивање пролив досаден.
Ставро ти си? Ако си, ондак ти признавам друже у право беше на почеток на сезона за муабетите што ги праевме..

Еве таман ни одговара ова со муабетиве на темава, особено ко ќе се убацат јувентините* со неверојатен хумор

Et8PErpXEAMx3xf

*полека со навредите, шала е бре :icon_mrgr:

Еве таман ни одговара ова со муабетиве на темава, особено ко ќе се убацат јувентините* со неверојатен хумор

Et8PErpXEAMx3xf

Боље хуморот на некој форум да ми е ко сликата, него клубот за кој што навивам.

*не лути се и ти, шала е

:pos:

@Марли, није ваљда да си ти ова, ќе ме разочараш начисто..

Сплендора дај ти се молим :pipi:
Не сум, никад не се крием ја зад други профили, нити да отварам нови, тоа интерашка работа е, трибијани џонтра и компанија.:icon_lol:

Et8PErpXEAMx3xf

Kako sto gledam sini stolici ima i napisot e so sina boja na crna pozadina... :coffee:

Деца, ако читате, скријте му го телефонот на татко ви да одмориме.
По можност да го утепаат некако, дали со даљинско или некој друг предмет небитно е.

По случката со Ибра и Лукаку изгледа сите сакаат да се тепаат.

Нека се истепаат бе кој кур...нека има забава таму...уште да се вратат навивачите и да горат трибините :uzi:

Чичо Мерих и дечињата :D

Attachments

• FB_IMG_1613052793049.jpg
    FB_IMG_1613052793049.jpg
    50 KB · Прегледи: 22
Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom