Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Не филозофирај, кажи си едноставно, Јувентус има најквалитетен состав во лигата.Па импресивна победа беше, ве згазивме
За филозофиите на Io sono околу прв втор и трет состав нема многу што да се коментира. Јувентус има најбалансиран и најширок состав. Интер, според мене, има подобар прв состав, како било да го составите Јувентус, но немаме доволно широчина.
Па не баш. Со јувнетус поише од пола прв тим повреден беше. Со Интер во куп воопшто не ми е некој репер. Едино потрфрлија страшно со Аталанта. Така да не е како само Кротоне дека се шлакани.Ако се гледа по последните натпревари со Аталанта, Јувентус и Интер, мислам дека е најдобро да ги шлакате Кротоне и Мотоне и да ќутите![]()
Би ти одговорил во стилот на Конте:Не филозофирај, кажи си едноставно, Јувентус има најквалитетен состав во лигата.
И Џонтра да те разбере.
Далеку од тоа, поштено си добивте многу натпревари. Зборот ми е дека во моментов сте во надолна форма барем кога се работи за појаките екипи. Останатите ги добивате лесно и тоа ви е голем плус.Па не баш. Со јувнетус поише од пола прв тим повреден беше. Со Интер во куп воопшто не ми е некој репер. Едино потрфрлија страшно со Аталанта. Така да не е како само Кротоне дека се шлакани.
Средината не знам каква и да ви е, подобра е од скоро сите други во лигата
Скоро е зборот што го утна. Не ме нервирај.
Кулушевски вчера пак играше фластер на Борозовиќ ако не се лажам исто како првиот натпревар.Артур за разлика од Бентакур и Рабио е поофанзивно настроен и не беше баш измислен за вчерашниот натпревар бидејќи иако технички е далеку подобар, физички е послаб.
Мекени исто...Пирло не е будала што ги играше копачите наспрема техничарите.
Кулушевски е далеку покорисен од Мората и Дибала за покривањето односно колективното бранење на екипата...вчера Јувентус немаше намера да напаѓа и да победва кога имаа позитивен резултат во првиот натпревар...ако играше Мората во одбрана/средина ќе бевте играч помалце..истото за Артур и Мекени.
Сумарум сакам да ти објаснам дека за вчерашниот дуел и условите што вив налагаа вчера го извадивте најперфектниот состав за вас...ако играввте со тие шо ги викаш прва постава Интер многу полесно ќе создаваше шанси..што всушност и така испадна на дуелите во Милано...посебно вториот дуел каде Санчез и Дармиан промашија чисти шанси.
Не ако освојат, ќе освојат. И нема ич да биде весело, ама како поминаа минатите 9 години така и оваа.Ако Јуве и Пирлохохо освојат скудето ќе биде веселоооо![]()
![]()
![]()
Замисли овој да заигра за прв тим и да даде гол, па спикерот кога ќе се развика: РО-МА-НО, и цел стадион ќе вика: МУ-СО-ЛИ-НИ
Има потенцијал да биди најисвиркуван играч на планетата земја ми се чиниЗамисли овој да заигра за прв тим и да даде гол, па спикерот кога ќе се развика: РО-МА-НО, и цел стадион ќе вика: МУ-СО-ЛИ-НИ![]()
![]()
@Splendora, care to comment?![]()
Искрено, не ми праи некоја разлика, правнук му е чоекот, не може да биде суден за грешки на неговите претходници. Она што ми е чудно е дека го задржале презимето (мајка му), кое нормално предизвикува негативен дискурс.Замисли овој да заигра за прв тим и да даде гол, па спикерот кога ќе се развика: РО-МА-НО, и цел стадион ќе вика: МУ-СО-ЛИ-НИ![]()
![]()
@Splendora, care to comment?![]()
Марота никој не го гибаше. Господин чоек, дојден на рајат да си изгледа утакмицаКонте ама ги напати неговите со едно трескање од земја пред 2 недели
Земале го вреѓале, го пцуеле вчера, Ањели го бркал и го вреѓал, тој Паратичи му се заканувал на Ориали дека ќе го тепа.
Бонучи земал ги бранел судиите, барал од Конте повеќе да ги почитува.
Многу биле напнати, се надевам пласманот у финале малце ги ослободи па ќе немаат вакви мајмунски испади до следната лигашка средба.
Ебате џентлмените.![]()