^^GoRiLLaZ^^
Happiness...?
Абе ја незнам шо воопшто и ги сметат тие поени... пиши тама интер прв и готово. За џабе немат најјака средина, напад и одбрана.Jaka muda i tabeli i trofei i fudbaal.. glejte si gi zenickata i decata..
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Абе ја незнам шо воопшто и ги сметат тие поени... пиши тама интер прв и готово. За џабе немат најјака средина, напад и одбрана.Jaka muda i tabeli i trofei i fudbaal.. glejte si gi zenickata i decata..
A ние беќарите смееме да гледаме табели од фифа и уефа статистики ?Jaka muda i tabeli i trofei i fudbaal.. glejte si gi zenickata i decata..
Сериозно Работнички има позитивна гол разлика на скор 3-6-5 ?![]()
УЕФА: Реал најуспешен во историјата на ЛШ, Вардар најдобро рангиран македонски клуб
Реал Мадрид е најуспешен клуб во историјата на елитното европско клупско натпреварување, додека Вардар е најдобро рангиран македонски клуб, на 149. место.kajgana.com
Извор: Кајгана
![]()
![]()
![]()
A ние беќарите смееме да гледаме табели од фифа и уефа статистики ?
Автоматски споено мислење:
Сериозно Работнички има позитивна гол разлика на скор 3-6-5 ?![]()
Латвијци беа Сконто, не постојат веќе...Негде во сезоните околку 2005 и 2006 знам играа со едни Литванци и ги торпедираа 6-0, па после со Дебрецинг Унгарците кога братот Ндерим Неџипи со левицата газеше по терените ги наплескаа 4-1 на градски и тука набилдаа гол разлика...кога стигнаа да играат против Локомотив Москва во третото квалификациско коло веќе немаа сила и квалитет.
Лил беше мислам во трето коло.Негде во сезоните околку 2005 и 2006 знам играа со едни Литванци и ги торпедираа 6-0, па после со Дебрецинг Унгарците кога братот Ндерим Неџипи со левицата газеше по терените ги наплескаа 4-1 на градски и тука набилдаа гол разлика...кога стигнаа да играат против Локомотив Москва во третото квалификациско коло веќе немаа сила и квалитет.
Лајпциг и Ливерпул ќе играат во Будимпешта. Ливерпул (најнормално) одбиле првата да се игра на Енфилд.
Za kogo ke navivas?Да, Атлетико и Челзи изгледа во Варшава ќе играат.
За Атлетико, пишав пред некое време. Ама веќе ако испаѓаме помала ќе ми е болкатаZa kogo ke navivas?