Филмови, режисери, актери: Генерална дискусија

Член од
17 октомври 2011
Мислења
14.854
Поени од реакции
36.916
единствено што погодив одма дека "дечко" и е до некаде замешен во силувањето на Нина
И јас. Ама јас мислев отпрво дека и со него е заради revenge, а таа уствари сериозна беше, и мислам дека во него навистина виде излез. Ама таа видео-снимката „заеба“ сѐ!

wot

aloof
Член од
20 мај 2008
Мислења
19.645
Поени од реакции
34.067
И јас. Ама јас мислев отпрво дека и со него е заради revenge, а таа уствари сериозна беше, и мислам дека во него навистина виде излез. Ама таа видео-снимката „заеба“ сѐ!
Mene ne mi se dopadna tolku. Prvo, los cast, mnogu neseriozni likovi ko mc'lovin i bo burman glumat drami... Majka i komedija, drugar mu na toj so se zenese pa i on samiot samo za u B filmovi... Teskite momenti mi bea smesni i cringe. Keri mora da ja pofalam, iako sme skarani uste od blue valentine a i u manchester by the sea se ispcuevme i raskinavme... Tuka bese stvarno dobra, kolku sto dozvoluvase filmot.

prikaznata... Solidna iako ke mi bese poveke silna ako zavrsese so nea ubiena, malku krajot so svadbata pak mi go napravi klasicen revenge Ha, got you fuckers! film.

3 od 5 ima od mene.

Corvus

Latrodectus
Член од
24 јануари 2011
Мислења
4.002
Поени од реакции
15.328
Burrow (2020) e еден од најубавите, најслатките, најпрекрасните кратки филмови што ги имам гледано.
Приказна за моќта на заедништвото, пријателството и единството во помалку од 6 минути. Анимацијата е преадорабл и ме стопи кога го гледав, вообичаено не оценувам кратки филмови, ама на Burrow му дадов 9ка и не жалам.
Гушкало од филм :love:

Џ

Џонтра Волта

Гостин
Ова мачево од погоре се погоди да го гледам сеа во Inside Llewyn Davis на Коеновци. :love:

Прекрасен филм, си доминираат браќата со вакви, да ги наречам обични филмови. Тотално лабав филм со врвна `старовремска` музика. Трагикомична драма со Оскар Ајзак, мачето, малце Џастин Тимберлејк и секако Џон Гудман.

Обично коа ќе се зафатам со некои режисери или актери/ки глеам све што ми фаќа око од нив наеднаш.
Коеновци никад не ги гледам наеднаш, секогаш оставам некој негледан филм за во вакви рандом и бош моменти коа не знам што да глеам.

Не знам зашто некои ги гледаат ко претенциозни. Мене ми се баш профи, ми лежат и уживам да глеам нивна работа ко што уживам у Тарантино.

Kajgana Shop

На врв Bottom