Комита Ултрас
Модератор
Кај го гледавте филмов? На Нетфликс го нема, а торенти само 720п наоѓам...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Е па тој е де само, скринерот, 720п. Нема webdl/bluray сеуште.Кај го гледавте филмов? На Нетфликс го нема, а торенти само 720п наоѓам...
Јас го изгледав цел (The Midnight sky) може заради Клуни, или дека некој го пофали, и цело време очекував да ме изненади со нешто позитивно, ама ништо нема филмот. Скроз по шема правен. Кога однапред знам што ќе се случи следно - го промашиле сценариотоЈас не можев, го прекинав после саат време.

Меѓународниот англиски гледам на ИМДБ е оставен во оригинал на шпански, а преводов на англиски што го најдов беше 'Love's a bitch'. Соодветно, би рекол. 
Таман помислив дека е ова најтапа година во Холивуд и дека едно единствено пристојно филмче не се појави... Promising Young Woman - аууууууууу!Последната третина од филмот е ежење од глава до пети, без престан! Башка, совршено одбран саундтрак што перфектно се вклопи на крај во целата слика што ја имам. Претпоставувам дека многумина тука ќе се жалат за крајот, што беше и за мене единствено нешто за што се двоумев помеѓу 9 и 10, ама на ова носево подолу би му давал чисти десетки до крајот на животот, без око да ми трепне!
![]()
Се надевам дека овие ѓубрињата од AMPAS нема да ја изостават и ќе и дадат и Оскар, после една номинација, и уште 4-5 заслужени, што не ги доби веројатно зашто не е црна.
За Promising Young Woman - препорака до сите! Најдобриот филм од 2020, за сега!
единствено што погодив одма дека "дечко" и е до некаде замешен во силувањето на Нинаединствено што погодив одма дека "дечко" и е до некаде замешен во силувањето на Нина
И јас. Ама јас мислев отпрво дека и со него е заради revenge, а таа уствари сериозна беше, и мислам дека во него навистина виде излез. Ама таа видео-снимката „заеба“ сѐ!
Таа не е Кери, туку Мишел Вилијамс.Keri mora da ja pofalam, iako sme skarani uste od blue valentine a i u manchester by the sea se ispcuevme i raskinavme...

Таа не е Кери, туку Мишел Вилијамс.![]()

Кери е од Drive, Shame, Never Let Me Go...Malku samo gi smesav.![]()
Кери е од Drive, Shame, Never Let Me Go...

Добрааа? Одлична! Мене ми е во топ 5 најомилени.Epa eve zaso mi se dopadnala i tuka.
Dobra glumica, ne znam za filmot vaka dali e napravena ama mnogu staricka mi se vide i mene