- Член од
- 11 октомври 2010
- Мислења
- 7.236
- Поени од реакции
- 25.112
И мислеа дека ја заебале Рома.
Како играч од среден ред има добра статистика 1 гол и 7 асистенции. Тоа што Бреша е дно тој не е крив, само тој се издвојуваше од цел тим.
Како тоа пола година на клупа кога до септември беше играч на Бреша и стандарден, на клупа 2 месеци. На Бенасер тешко некој место да му земе од старт.
Да не барам колку го посакуваше во тим во јуни, а сега што толку импресионирал![]()
Не е муабетот дали сме го посакувале. Јас до сега што сум видел, а сум видел многу оваа 2020 од Серија А, Тонали не бил подобар ниту од Заниоло, ниту од Бастони.
Дури и наш играч да беше, ќе ти кажев истото. Бастони за мене имаше каде каде поуспешна 2020, повеќе пати беше селектиран за Италија и стандарден во Интер покрај Де Вриј, Шкриниар, Годин, Коларов и Дамброзио.
Јас се кладам повеќето тука што го фалите, му немате гледано ниту 100 минути додека бил Бреша. Може интерашите и повеќе да знаат за него затоа што долго се поврзуваше со Интер. Милан од нигде никаде го потпишаа, барем тоа треба да ти е јасно.
И сеа тука ми споредуваш демек на Бенасер никој немал да му земе место, а во тимот го имате "најдобриот" за 2020?