- Член од
- 11 октомври 2010
- Мислења
- 6.933
- Поени од реакции
- 23.731
Не е муабетот дали сме го посакувале. Јас до сега што сум видел, а сум видел многу оваа 2020 од Серија А, Тонали не бил подобар ниту од Заниоло, ниту од Бастони.И мислеа дека ја заебале Рома.
Како играч од среден ред има добра статистика 1 гол и 7 асистенции. Тоа што Бреша е дно тој не е крив, само тој се издвојуваше од цел тим.
Како тоа пола година на клупа кога до септември беше играч на Бреша и стандарден, на клупа 2 месеци. На Бенасер тешко некој место да му земе од старт.
Да не барам колку го посакуваше во тим во јуни, а сега што толку импресионирал
Дури и наш играч да беше, ќе ти кажев истото. Бастони за мене имаше каде каде поуспешна 2020, повеќе пати беше селектиран за Италија и стандарден во Интер покрај Де Вриј, Шкриниар, Годин, Коларов и Дамброзио.
Јас се кладам повеќето тука што го фалите, му немате гледано ниту 100 минути додека бил Бреша. Може интерашите и повеќе да знаат за него затоа што долго се поврзуваше со Интер. Милан од нигде никаде го потпишаа, барем тоа треба да ти е јасно.
И сеа тука ми споредуваш демек на Бенасер никој немал да му земе место, а во тимот го имате "најдобриот" за 2020?