Serie A 2020/21

Шампион?

• Вкупно гласачи
    129
  • Гласањето е завршено на .
Статус
Затворена за нови мислења.
Член од
11 октомври 2010
Мислења
6.934
Поени од реакции
23.731
И мислеа дека ја заебале Рома. :pos:

Како играч од среден ред има добра статистика 1 гол и 7 асистенции. Тоа што Бреша е дно тој не е крив, само тој се издвојуваше од цел тим.
Како тоа пола година на клупа кога до септември беше играч на Бреша и стандарден, на клупа 2 месеци. На Бенасер тешко некој место да му земе од старт.

Да не барам колку го посакуваше во тим во јуни, а сега што толку импресионирал :ROFLMAO:
Не е муабетот дали сме го посакувале. Јас до сега што сум видел, а сум видел многу оваа 2020 од Серија А, Тонали не бил подобар ниту од Заниоло, ниту од Бастони.
Дури и наш играч да беше, ќе ти кажев истото. Бастони за мене имаше каде каде поуспешна 2020, повеќе пати беше селектиран за Италија и стандарден во Интер покрај Де Вриј, Шкриниар, Годин, Коларов и Дамброзио.
Јас се кладам повеќето тука што го фалите, му немате гледано ниту 100 минути додека бил Бреша. Може интерашите и повеќе да знаат за него затоа што долго се поврзуваше со Интер. Милан од нигде никаде го потпишаа, барем тоа треба да ти е јасно.
И сеа тука ми споредуваш демек на Бенасер никој немал да му земе место, а во тимот го имате "најдобриот" за 2020?

Член од
1 јуни 2011
Мислења
25.922
Поени од реакции
41.894
Па нема, кој тренер од старт ќе ја растури двојката која му носи резултати, а и Тонали до вчера играл во средина со тројца.

И што ако бил селектиран за Италија?
Истиот не се најде ни во топ 20 најдобри у21 на глобално ниво, каде избираат фанови, а не федерација па за да се каже дека е лош избор.

Член од
11 октомври 2010
Мислења
6.934
Поени од реакции
23.731
И што ако бил селектиран за Италија?
Ајдееееее.
Ок, најдобар е Тонали.

Истиот не се најде ни во топ 20 најдобри у21 на глобално ниво, каде избираат фанови, а не федерација па за да се каже дека е лош избор.
Фановите па фановите.
Уште да ми кажеш дека и на фејсбук бирале и да ја заклучиме темава, доста е од 2020.
Имаш за Бастони тема на форумов, насловена е Потценети играчи. Има и такви.
А него награда му е тоа што дроби со минути во Интер и Италија, а Тонали нека се слика со плакети, као и Дибала прошлата сезона.
Па нема, кој тренер од старт ќе ја растури двојката која му носи резултати, а и Тонали до вчера играл во средина со тројца.
Збориме за најдобриот во 2020. Или Кеси и Бенасер се огин во споредба?

Член од
1 јуни 2011
Мислења
25.922
Поени од реакции
41.894
Не ајде на темата да бираме, нека стават анкета Бастони да го гласаме и сите среќни и задоволни. Една слика ќе му ставиме со награда и плус ловоров венец гратис. :pipi:

Член од
11 октомври 2010
Мислења
6.934
Поени од реакции
23.731
Не ајде на темата да бираме, нека стават анкета Бастони да го гласаме и сите среќни и задоволни. Една слика ќе му ставиме со награда и плус ловоров венец гратис. :pipi:
Не биди срцка сега.
Добра ноќ со Драган Вучиќ:

Член од
1 јуни 2011
Мислења
25.922
Поени од реакции
41.894
Пакет Сано сокови и 200гр Елит кафе за тебе.

Sent from my Mi MIX 2S using Tapatalk

Член од
11 октомври 2010
Мислења
6.934
Поени од реакции
23.731
Пакет Сано сокови и 200гр Елит кафе за тебе.

Не сум освоил ништо јас. Тоа на Тонали. Може и ќебенце од Стружанка, ладно кочан било на клупа.

Член од
23 август 2010
Мислења
39.782
Поени од реакции
115.723
Јас Тонали го гледав лани 2 пати, т.е. Бреша ја гледав пошо Тонали на тие мечеви не го видов. :icon_lol: Ниту еднаш не ми остави впечаток, а вака и статистички немаше некоја вов сезона, т.е. Вов бројки. Затоа и бев малце скептик кога не поврзуваа со него, нормално сакав да дојде пошо е млад плус италијанец, ама немав некој хајп и преголеми очекувања. Сеа за сеа е камен во Милан што не значи дека нема да се подобри и да ги оправда очекувањата.

Околу наградава нема везе џабе се објаснувате, си гласале фанови и тоа е тоа. Можда Бастони да беше шпиц ќе ја земеше наградата, вака Тонали го гласале и тоа е тоа. Не ми треба мене одредена награда за да знам колкав е импактот на Бастони во Интер и на Тонали во Милан.

Mondonico

ВАР експерт
Член од
15 јануари 2013
Мислења
10.214
Поени од реакции
18.345
А кој кажа дека не е страшен Заниоло?

Изборот е за играч кој импресионирал цела година. Заниоло повеќе е повреден.
Победникот зависи од гласовите на фановите.

Така е . Заиноло да не се повредеше и златна топка ќе освоеше и Рома скудето. Што знаеме ние Тонали чист баст е.
Од никаде Кастиел се обиде очајно да трола на сметка на Заиноло и неговите повреди.

А според досега прикажаното во Серија А, Тонали не му е ни до колена на Заиноло кој има одиграно солиден број одлични мечеви. Дечкото си е природен талент, технички поткован, брз, квалитетен дриблинг и се она што е потребно да стане топ фудбалер.

DeviAngel

Un vero cavaliere non lascia mai la sua signora
Член од
6 април 2010
Мислења
19.759
Поени од реакции
17.673
The newspaper claims Inter are the favourites, especially as they would offer outcast Eriksen to Atalanta in exchange.

It could even be a swap of six-month loans, in the hope both their problems could be resolved by the summer.

Eriksen is barely getting any game time under Antonio Conte and struggling to get to grips with his 3-5-2 tactics.

Аууу Ериксен за Гомез. @Трибиани умри си со време. :icon_lol: :pos:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom