UEFA Champions League - Season 2020/21

Кој ќе биде шампион на Европа оваа сезона?

• Вкупно гласачи
    104
  • Гласањето е завршено на .
Член од
12 декември 2007
Мислења
4.836
Поени од реакции
10.269
Mondonico на браникот на судиите..
Автоматски споено мислење:

нит словенска нит антитеза има у неговиот пост.. треба да прашаш, па сам да си негираш, па сам да го одговориш прашањето.. е тоа е баце словенска антитеза
Еј де расправи повеќе, да научиме нешто

Sent from my GM1913 using Tapatalk

Kanye.brt

Пропо
Член од
29 ноември 2019
Мислења
771
Поени од реакции
1.046
Човекот има име и презиме - Демба Ба (или број на дрес). Ако не знае како се вика, може да праша. Што ако имало двајца црни играчи на клупата на Истанбул - „исклучи го црниот, ама тој повисокиот“.

Не викам дека тој судија конкретно е расист, ама начинот на кој му наложува на главниот судија кого треба да исклучи е непрофесионален. Крај краева, може да му покаже со прст „Ене го, тој треба да го исклучиш заради XY причина“.
https://www.youtube.com/watch?v=tUviBOnm3eU

Mr.47

Juve Fan
Член од
29 јули 2008
Мислења
10.044
Поени од реакции
6.071
Ако не истрипав, слушајќи ги овие на Арена тогаш:
Ако Погба за голот скокнел, користејќи го Мекваер како отскочна даска, ќе било ИНДИРЕКТЕН УДАР, а не гол?
Под претпоставка слушнав и разбрав добро, вакво правило постои? :cautious:

kazioX

Примерен форумџија
Член од
28 април 2011
Мислења
3.854
Поени од реакции
10.678
Ако не истрипав, слушајќи ги овие на Арена тогаш:
Ако Погба за голот скокнел, користејќи го Мекваер како отскочна даска, ќе било ИНДИРЕКТЕН УДАР, а не гол?
Под претпоставка слушнав и разбрав добро, вакво правило постои? :cautious:
Па да, не е легално да се качиш на парче дрво за да скокнеш повисоко од другите.

Џ

Џонтра Волта

Гостин
ПЈЕР ВЕБО бил беееее јас па џабе го испцув мојот човек Пјер Воме, тоталниот непостоечки бек на Интер.

Коа сме кај ВЕБО, крвта да му ја ебам, пред 10тина години коа играа Македонија-Камерун тука, после еден нивен тренинг милион интераши отидовме Ето да го видиме, и на искачање помина тука до нас, голем дел се сликаа со него, имаме и една слика Ето со шал Интер фан клуб Македонија.
Јас пошто сум несреќно копиле во животот не успеав да се сликнам со него па утеха најдов во, веќе погодувате, ПЈЕР ВЕБО. Мислам не таква утеха hehehe da nese razbereme pogresno hhh.
Тотално дно допрев.

Не знам кај ми се сликите, ваљда се умрени у некој хард диск од пентиум 0.
А можно е и да се изрежани на некое цд кога татко ми на времето премногу замараше да пребацувам слики од Кодак апарат у пц и да ги режам за да се чуваат за успомен и дуго сечање. Гарант цедињата моментално се распаднати у некоја фиока, пуни мувла, буѓа, испомешани со стари сметки за вода и струја чувани од 1873та година.

kazioX

Примерен форумџија
Член од
28 април 2011
Мислења
3.854
Поени од реакции
10.678
овој Вебо на ПЕС6 на мастер лига многу брзо качуваше оценки.
Па како не би, се запознал со господинот Џонтра Волта, му има пренесено од неговата белечка аура додека му ебел сто мајки со лажна насмевка на сликата.

Член од
10 јули 2018
Мислења
1.572
Поени од реакции
2.456
Овој црнецот од Лајпциг како ќе ја посереше на крај :pos:

Издржаа на крај, јас сум изненаден искрено, очекував на 3-2 целосно да капитулираат,а и изгледаа така, преплашени, нозете пресечени, не фалеше многу.

Јунајтед сега се силен конкурент во ЛЕ, фали и Реал и ете ти мини ЛШ.
Zasto go imenuvas igracot so crnec? Si ima prezime i broj na dresot sto go nosi. Baska site blm posto i tuka si gi lajknal.

Член од
26 февруари 2016
Мислења
5.419
Поени од реакции
13.591
Не дека Барса пак не беа криминално лоши ама сега ги сфаќам фановите на Интер и Милан... Која смејурија од пенал беше првиот на Јувентус. Еве сочувство што мора ова да го трпите скоро секој викенд.

Член од
23 август 2010
Мислења
39.626
Поени од реакции
115.134
Не дека Барса пак не беа криминално лоши ама сега ги сфаќам фановите на Интер и Милан... Која смејурија од пенал беше првиот на Јувентус. Еве сочувство што мора ова да го трпите скоро секој викенд.
Дај/те некое видео да видам што им свирнале на умрениве.

Kajgana Shop

На врв Bottom