dragonsky
Hate leads to suffering
- Член од
- 25 декември 2010
- Мислења
- 43.412
- Поени од реакции
- 85.363
Не се лутете морално беше
How it started:
How it started:
Жбрц, жбрц !!!
aj cao vi ebam umrenite
Sent from my SM-A505FN using Tapatalk
Нели група на смртта, ова она, станови да сме ставале на ПСЖ?
Псж се посра.
ја прегоревме пластикава
Sent from my iPhone using Tapatalk
Дечко, едно имам да ти кажам. Ако некогаш во животот не ти оди ништо, ако изгубиш работа и немаш пари, ако те остави љубовта на твојот живот, не очајувај.
Секогаш можеш да направиш милиони со типување на спортски натпревари, специјалност фудбал.
Абе, јас кога се смеев после ждрепката, тука ми викаа дека уште дента се оштреле за дуелот играчите на ПСЖ, крв барале, зш нели портпароли на ПСЖ има овде
со што поутепан состав им се искача на нив, тоа повеќе се бламираат. Без коментар екипа, повеќе страв имам од Базел, Краснодар и такви некои екипи отколку ПСЖ.
Greota ke bese da ne gi tepaat mrtvive PSG
И да, сакам да ја искористам оваа прилика и да го поздравам @Донев кој од срце се смееше кога напишав дека е срамота Јунајтед да не ја помине оваа група.
Ставајте ја сликата каде Рашфорд му мава "заушки" на Мбапе.
#GGMU
Освен ударот со глава на Упамекано што го имаа, гревови живи се Лајпциг. Групата на смртта, loading...
Како може овие Лајпциг некаков фактор да се, со топка не се споија позитивна работа му опадна малце цената на Упамекано.
How it's going:Пошто сите очекувавме Лајпциг да се солидна екипа...а Јунајтед делуваат како сигурни патници во 1/8 финале....